Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#694855 Sumér harcos Előzmény: #694852

"Visszatérve a Mondeo 2.0 tdci és a Renault 1.5 dci motorokhoz, mennyi ennek a rendszernek a javítása, ha teljes a csőd?

– Ha mindenhez hozzá kell nyúlni, szivattyút felújítani és minden befecskendezőt kell cserélni, akkor 300-350 ezer forint, plusz áfa."

jól hangzik:)

de ha ezt rákölteném,akkor megint 200ezret elkell mennie....soha nem adnám el.

#694852 Sumér harcos Előzmény: #694800

itt a szomszéd faluban is van egy ilyen profi apjafia szerelő....jól megy nekik,tele vannak veterán autó gyűjteménnyel.

de ijesztő ez a cikk a kombim motorjára vonatkozoan.

#694617 Sumér harcos Előzmény: #694576

minden kis Hondát 195/50 R15 Alesio 5küllős felnivel használtam,még kopasz felnim is maradt a végén,zsir új,de később eladtam.

a gyári 13,14-est leszedtem mindig,vti delsol asszem 15ös volt gyárilag,de felnit ott tettem vagy 3mat,mig nálam volt.

különbség,hogy összevissza vitt a vályús,xar utakon,amugy ugye vagányabb volt.más semmi.

#694576 KawaBazsy Előzmény: #694361

Filóztam korábban, h a gyári, elég gyík 175/65 kerekek helyett nézek vmi szélesebbet s peresebbet nyárra (185/60 R14, 195/50 R15 a váltó). De nem vagyok annyira biztos benne, meg tkp elég jó nyári gumikat kaptam hozzá.. van neked összehasonlítási alapod, h gyárival ill sportosabb kerékkel mennyire érezhetőbb a különbség?

#694443 KawaBazsy Előzmény: #694378

Nekem a csúcs egyértelműen a Ferrari, de azt megvenni, fenntartani is horror, úgyhogy az marad nem evilági álom. :-) A Porsche nem csak olcsóbb, hanem megbízhatóbb, s fentartási ktsg-ben is kedvezőbb, úgyhogy azt választanám, ha autózni is szeretnék vele, nem csak nézegetni. Az NSX oké, de vazz 6M alatt nincs, s 20 éves.. Jah, ott van még a Maserati, csak kicsit még várni kell, h a Ferrari motoros is értelmes árban legyen.

#694378 Waszeitung Előzmény: #694376

A 911 nagy kedvenc nálam is,bár abból a 993 ami nagyon bejön,a jobb egyben komoly élmény volt,olyan igazi őserő,de mellette baltával faragott egyszerűség...az XKR nagydarab,nehéz száguldó bőrfotel amit dekoratív köntösbe öltöztettek.

Ezek közül a Porschét több évtizede fejlesztik,a jaguár motorját elővették vmelyik luxuskocsijukból...számomra a csúcs mondjuk egy NSX amit a Honda csak úgy pikkpakk előrántott a kalapból és a mai napig etalonként emlegetik,vagy egy régebbi összkerekes WRX ami egyszer csak jött és tarolt! :D Vagy egy Lotus ahol nem másfél tonnás vasat terelgetsz hanem gokartozol..

#694376 KawaBazsy Előzmény: #694374

Ahogy írtam is, már 3M-ért se Hondát vennék. Amúgy egy 911-es Porsche, Maserati, Jaguar XKR mind elérhetőek már 10 évesen nekünk is. Jó a Honda ettől még, használósnak tökéletes, de akkor sem a csúcs.

#694374 Waszeitung Előzmény: #694335

6 db Honda CR cross kétté van a motoros csapatban,nálunk ebben a kategóriában ez a legjobb választás! :D

Bár érdekel hogy nálad mi a csúcs az elérhető kategóriában....asszem Paganitól pl eltekinthetünk! :D

#694370 Koffein Előzmény: #694360

valószínű, évek óta árulják... ezt egy pár éve már láttam, ugyanezekkel a fotókkal a hahun :)

#694360 Sumér harcos Előzmény: #694340

300zx kategoria,multkor vmi heti merités vagy vhol éppen 300zx-re irták,hogy folyamatos pénznyelő,ez is az,ez a példány(subaru) meg vsz. egy szakadt retek.

#694356 Sumér harcos Előzmény: #694352

amire nagyon kiváncsi lennék,de nagyon....ha lehetne bérelni 1et pesten vhol 1-2órára?

az a Lotus Elise-Opel Speedster páros....ezekről mindenhol ódákat zengenek,még az alap 147lovas motorokkal is.igazi gokartok-jobban érdekelnének,mint v6-v8 bármi.

#694352 KawaBazsy Előzmény: #694347

A Celicának nagyon jól meg volt csinálva a kipufogó rendszere, 4500 felett tök jó, dögös hangja volt, de akkor sem keverném össze egy 6 pláne 8 hengeres autóval.

Akkor az Ariel Atom a te kocsid. :-)