Mindent megoldunk, persze :-) lóban amúgyis ritka látni lyen kedveset és főleg vicceset :-)
Mindent megoldunk, persze :-) lóban amúgyis ritka látni lyen kedveset és főleg vicceset :-)
nagyon bököm a csőröd Dolly..:) írj okosat amitől bogyóvá aszalodom..(ha lehet akkor az eredeti nickeden) nem a munkahelyeden vagy ahol eredményes a furkálódás nyalizás.
Női felsővezetők aránya a világon:
http://im.ft-static.com/content/images/39bc7e48-a405-11e3-88b0-00144feab7de.img
Tipp Melyik országé a dobogó legfelső foka?
Hmmm…
Tetszetős a tabella.
Végülis nem off mert az ember is a Nagyvilág része :-)
A kegyetlenségben igazad van, evolúciós okok magyarázzák. De részemről nincs rivalizációs v féltő indok, még ezt lezárom és itt se vagyok :-) Ha nem tűnt volna fel Ursi kitiltása ellen emeltem szót. H Herceg ne tiltsa ki, olvasd csak vissza.
Majdnem jól lőttél be, mondjuk annak örülök h legalább nem 80+-nak néztél :-) Sajnos megtapasztaltam a válás ízét és a saját gyengeségemét is h nem tudtam 1 fokon túl tolerálni pont azt, akit a legjobban szerettem – a saját önalázását nem tudtam, nem megcsalt v ilyesmi hanem gyenge volt, és pont amikor a legjobban szüksége lett volna rám. És ebben a helyzetben mint ahogy a húr pattan: szünt meg tört össze minden bennem. Hibáztattam magam próbálkoztam mindenhogy visszahozni, őt is a kapcsolatot is – de nem volt esély rá. Gyerekek voltak és volt 1 mesterem is aki azt mondta: lépned kell, az ő érdekében is. Azóta újrakezdtem az életem, ő felállt teljesen a sokk hatása miatt és vmiféle testvéri szövetség lett köztünk, jó apa. De volt közben néhány kemény kiszárítós év h se tartásdíj se szó, harc a bíróságon. Máig szeret és szte visszatalálunk még egymáshoz – sztem meg nem, de tudod ezek az érzelmi dolgok olyanok h max realizálod h mi is ment végbe, bekönyveled, de ráhatásod tudatosan nem lehet. Ill csak úgy h amit beépítesz (olvasmányok, tanulságok) játszanak, de baromira implicit módon. És ha úgy léptél tovább érzelmileg h új tényezők is vannak a képben főleg lezár – korrekt viszonyok mellett.
Nézd, engem is lenyomozhatsz, nem hazudok és azért szólok ha vmit látok h jobbítsak. A személyes sorsom is lehet tanulság, nem szégyellem, lehettem volna 1 xar házasság foglya a gyerekekkel együtt mint áldozatokkal ehelyett szabadságot nyertünk és az ex is összekapta magát amit a kapcsolatba belepunnyadva sose tett volna meg. És igen kiadtam az infokat magamról, látod te is ragozod. De pont ez adja meg az alapot h én is emlékezhessek arra amit más írt magáról: ha olyan mondaná aki semmit nem tett ki, vállalt be, szólhatnál sztem max. Amúgy pont magad ellen, a képviselt véleményed ellen szólsz azzal h engem latolgatsz, minősítgetsz, azt teszed amit sose tennél :-) De nem baj, vállaltam ezt, de a közelítéseden azért gondolkodj el – csak tanács :-)
Nem olyan könnyű engem átverni, holmi "asszonyállatnak" ugye :-) Két kilométerről (kedvezőtlen széljárásban is) megérzem a "nőstényszagot" . Bejövök, bejövök.... ez már csak természetes! :-) Viszont Veled még lesz munkám, de sebaj, okosba megoldjuk, jó lesz az! :-)
De minek? Mondjuk nosztalgiából :-)
A biztonság kedvéért azért lecserélem a trojkám :-)
megközelitőleg 8-10éve olvasom beirasid különböző forumokon,eddig soha-semmilyen tekintetben nem volt közöttünk sem konfliktus,sem haverság,talán ha 3 hsz váltásunk volt, sokat mondok.
ezen idő alatt többekkel jo viszonyod alakulhatott ki,akiktől többet is meglehetne tudni rólad.
most ugye az általad nyilvánosságra hozott dolgokról lehetne irni,de minek.
jelenleg a trojkád szinét valóban nem tudom mester úr:)
Ez nagyon bejött, deviza mester úr :-) , mármint az utolsó két bejegyzés. Mond már el legalább a trojkám szinét, kiváncsi volnék rá :-)
Phiona, Neked privátban válaszoltam
Bocsi a Kisvilág a Nagyvilágban c. off-ért
Nah most már tudod h ffivok – Ursi leleplezett a kövi hsz-ben :-)
Mániája h én ffi, csak ott nem ér össze h ffiként tutira udvarolnék neki ill ha nem miért nem? :-) Persze lehet h túl kicsi és satnya ffivok – igen ez lehet a megfejtés és kb az összes conteo is hasonlóképpen biztos alapokon áll. Az jó hír h bejössz neki, sztem kőfalak se állhatnak közétek :-)
Felhívnám a tisztelt figyelmet (főleg Margaretta kedvéért) h Ursi milyen szép mondatokban írt. És az érzelmi elköteleződésének leírása is szép, mélyen emberi és hiteles. És ezt teljesen komolyan mondom függetlenül attól h osztom is ha ok van rá.
Jólvan Egérke, izmozzál.
Te Herceg ez az avatar amúgy lehet így ahogy kedélyeskedik vele a user? Más topikokban h hogy ijed meg tőle meg ilyenek.
Látom h feltűnt AL, hurrá :-) De finnyás az úr, és nem azt mondom h Ibizát bannold, a sokszínűség része de ez az avatar nyílt zsidózás, talán nem kéne.
Nem a bitek miatt, de bannolva lett. Valakivel túl messzire mentek a kekeckedésben.
Macikával megtárgyaltuk a biteket, de erről jut eszembe... hová tűnt Macika? A pf fórumon látom, hogy ott van, ha ő az?
Adunk még tippeket, oszt lesz az még több is! :-)
minimális az aktád:)
én sem lájkoltam fa@bukon semmit,sőt nem szerepelek,wiwről is törölve.
az 500lájkolo azért egész szépen nyomonkövethető valószinűleg.
ezen informáciok alapján a 100-150fő máris 500ra ugrott:)
Hol "lájkolta" az az 500 ember? Ha a világ pusztulásához vezető fa@bukra gondolsz, akkor ott engem például igen körülményes lenne megtalálni...(soha a büdös életben nem használok még csak hasonlót sem) mondom ezt úgy mint informatikus.
500 ember lákolta a stokyt, mind közötte vagyunk. Nem művészet megtalálni senkit se.
"vallom,hogy a nők bizonyos helyzetekben sokkal kegyetlenebbek egymással,mint a férfiak."
Ez tény! De nem bizonyos helyzetekben, hanem minden helyzetben :-)
a stocky egyáltalán nem annyira anonim,ismerek személyesen vagy 50-60embert az oldalról,további 100-150ról biztosan tudom,ki ő?
hol lakik,milyen autoval jár,esetleg gyerekek,mi merre,mindezt úgy-hogy nem is gondolja.
Rólam is van "aktád"? Kizárt! :-)