Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: egyetértek. putymóval :o) természetesen

Dr. ursi Előzmény: #694254

de igazad van, anno, ugyanúgy ahogy a nagy többség, mindenféle ismeret nélkül, telve a szovjet idők előítéleteivel, sztereotípiákkal a főáramlat szerint kifejezetten utáltam őket.

de akkoriban még nem gondolkodtam.

hanem elfogadtam a média infókat úgy ahogy voltak.

azt hittem az az igaz.

közben meg egy lópikulát.

mindig mögé kell nézni és gondolkodni h vajon tényleg úgy van-e, illetve a következtetés amit levonnak az megtévesztést szolgál -e ... a megfogalmazással mindig terelni akarják valamerre az embereket ugyanis.

ami érdekes még h az öcsém is ugyanerre a következtetésre jutott és érzésvilágra tőlem függetlenül - ez kb fél éve derült ki.

aztán meg eccer láttam a tévében egy kamcsatkai férfit - olyan 60 lehetett - és kiköpött úgy nézett ki mint nagyapám; minden vonása az volt; s mint ilyen rám is hasonlított és mindig mondták nekünk h olyan eurázsiai kinézetünk van; európai arc de mégis olyan kissé ázsiai jelleg, pofacsont, szemek; szóval akkor úgy éreztem hogy én odatartozok, valahonnan onnan jöttem; s az a határtalan végtelen szabadság ami ott lehet térben és időben, szibéria, a tajga, a tundra ... szerintem te érted miről beszélek :o)