Re: nincs cím
phiona Előzmény: #693807Nézd Sumér,
a netes írásoknak sajnos van 1 velejárójuk: megmaradnak. Ha nicken írsz könnyebbnek hiszed de érzelmileg nem az, mert a nick mogött is te vagy. Ha kitárulkozol tárogatósan mint Ursi tette az pedig azt jelenti h viselni kell a következményeit. Ő írta le (eléggé) magát, megismerhetővé tette magát, olyan meg nincs h ez nem is volt és itt sem vagyok :-) Bizony súlyok felelősségek vannak minden sor mögött, és aki kiadja az infót felhsználóknak adja ki, akkor mit is kéred számon ha felhasználják?
Jah mert ő 1 hölgy, hölgy 1 túrót, 1 militáns egyed itt éppen. Nézd én is nővok és szeretem ha a ffiak udvariasak de ez nem az a kategória, nemtelen véleményben nem mentő körülmény h ő csak 1 (szegény, butuska) nő. Megalázó is amúgy.
Ha a neten olvasol szükségszerű h mögélásd amit az illetőről tudsz. Ő ezeket magáról közölte, nyilván okkal céllal és elengedve az infót. Miért kellene szégyenlősködni ennek kezelésében? És: ha a „másik” oldalon állnál is ilyen finnyás lennél-e? Sztem nem, és asszem etika tanfolyamra se hozzád küldeném a gyerekeket, bocs.
És bocs h felhozom az Ursi témát, de az apropó a tanulságok miatt fontos, a személyétől elvonatkoztatva.