Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: az igazság

#693914 Dr. ursi Előzmény: #693912

hát erről beszélek.

erre szeretném felhívni a figyelmet.

h még csak az sincs h bagoly mondja verébnek h nagyfejű.

mert usa gyilkol civileket önérdekből.

orosz meg egyelőre nem.

ja és usa tart fenn támaszpontokat világszerte és tart megszállva mai napig is olyan országokat mint pl Japán vagy Németo. ahol nem hiszem h ne lenne demokrácia. akkor meg minek megszállva tartani őket ? ja h vannak más okok és célok ?! hát akkor meg ne csodálkozzon ha pl orosz v kína is kiáll a saját érdekei mellett is nem fekszik be a gyarmatbirodalomba önként és dalolva.

Re: hencinek

#693913 Dr. ursi Előzmény: #693900

már elnézést de a megszeppenés nagyon távol áll tőlem :o)))))))))) amúgy ha azt hintem el, hogy egy kétgyermekes másodszor házas kicsit túlsúlyos anyuka vagyok, akkor azt hiszitek el.

akkor valszeg azzal savaznának h rosszul nevelem a gyerekeim v valami más táblát akasztanának a nyakamba önjelölt dunarekesztő gyorstalpaló pszichopaták :o) akik képesek kihozni abból a tényből h tyúkszem van a gyűrűs lábujjam belső oldalán h valszeg frusztrált vagyok főleg politikailag :o))))) és a férjem is legjobb ha beiratkozik valami önámító tanfolyamra ahol majd elmagyarázzák neki h mi a problémája :o) természetesen pszicológiailag.

pedig csak annyi h a hasától már nem látja a farkát.

#693912 walex Előzmény: #693909

Ha Ukrajna alatt tocsogna az olaj, sőt nemcsak tocsogna, de valami bazi nagy olajmező lenne, az amcsi demokraták hajói már a Fekete-tengernél lennének és készítenék elő a demokrácia megvédését, ahogy tették azt pl. Irakban.

Bazi nagy demokratáknak gondolják magukat, mikzben pont ők köpik szembe a legjobban a demokráciát, lásd Guantanamo, ahol valószínűleg egy csomó ártatlant is kínoztak állat módjára.

#693909 Dr. ursi Előzmény: #693861

az origó kommentjeiben olvasni jókat, értelmeseket.

ott van egy-két fazon, akik közel lehetnek a tűzhöz :o) értsd nbh v ilyesmi :o)

amúgy véleményem szerint egy célja van: Oroszországot történelmi szintjére visszaemelni, s sztem jó úton halad, mind gazdaságilag, mind katonailag; a cionista média még próbálja degradálni és uszítani az orosz nép ellen, de ki fog derülni a sok manipulációjuk.

olyan szerepet szám népének, országának, mint anno nagy péter és katalin idejében, vagy amikor európában hozzájuk fordultak ha nem bírtak valamivel/valakivel.

tény és való h a háborúban a legerősebbek.

ha okosan használja ezt az előnyét harc nélkül is elérheti célját, nem kell hozzá civileket mészárolnia mint ahogy azt USA teszi folyamatosan.

és ez óriási különbség !

a gazdasági hídfőállásokat már kiépítette szerte euban.

most kiépíti a strat állásokat is.

célja az eurázsiai unió megteremtése, hisen csak ez a nagyság lehet ellensúlya usának.

egy eu nem . ehy oroszo. nem. de egy közösség, egy eurázsiai unió az már igen.

és meg is fogja csinálni.

#693906 Sumér harcos Előzmény: #693904

azért te is belejössz szépen a buliba...látom,

mintha kissé provokativ lenne ez a néhány utolsó hsz. részedről.

#693905 phiona Előzmény: #693904

Lefagyott a netem többször, nemtom mi van :-)

Itt azonnal demonstrálom minden szavad igazát. És AT-t t saját maga hozzászólói riasztották el. Amikért nem felelhetsz, persze. Lupin úr 1 kényes jószág, a minőség tipikusan igényes, ez természetszerűleg megkövetelt előjoga is :-) De olvastam, zsidózás volt akkor a fórumon és sajna én se voltam akkor és senki se gátolta meg.

Nekem minden felmenőm rómkath, dokumentálni tudom. Harcoltak a háborúban besorozva. És tudjátok kitől olvatak?hazafiasságot megerősítendő is?A a zsidó Radtótitól meg a zsidó Szerb Antaltól. Soha senkihez nem lehet több közöm, mint a kikeresztelkedett Szerb Antalhoz. Ha valami értékem van: mind tőle, az irodalomtörténeteiből, az Utas-ából, az útjából. Enélkül érvénytelen vagyok –nem azért mert zsidó lennék, dehogy, nálam hochabb árja származással kevesebben büszkélkedheznek – nem h nemlenne nekik, hanem h azokat a súlyokat is cipelem utána szívesen amiket mások akár nem bár de, a magyar irodalom történetét írta meg többek közt bravrúsoan duplán is ha kell, de szabad ezt, mondani ha a feleis bőven elég :-)? Ha szabad v nem: a magyar irodalmiélet kiválósága, úgy írt, tanított, rendszerezett, mint kevesen,megadatott h lelki rokonságág is. Torzóban maradt a munkásságuk, hiszen fiatalon mentek el. Deklarálni kellene kedves uraim, h mi ellen is mozgósítunk, talán, nem maszatolni. Már csak h: ki velünk ki ellenünk a hajnalrikoltós reggelen :-)

#693904 phiona Előzmény: #693898

Csak h gerjesszük a feszkót: mi a fenenagy szád a semmire? 100e nagyságrendben játszol certikben és ez birizgálja a hullanagy egód? Nem szégyelled közben magad h nagyvadat játszol? :-) Picike senkike vagy, ez nem baj, de beismerni :-) Huhh az okádékod a szokásos úm pártpollal külön szép lesz, de jobb kint mint bent, tudod :-)

#693900 Kissherceg Előzmény: #693898

a névtelen fórumnak nem lényege, hogy elmeséld a családi állapotod, lehet csak aztán nem kell megszeppenni...

Örülnék, ha mindenki gondolatokat és érveket ütköztetne...

Na mindegy ugorjuk a témát

#693898 Ibiza Előzmény: #693892

"ő fórumozik, minek írja le?"

mert ez a fórum lényege..különböző nézeteket gondolatokat lehet ütköztetni..vagy egyszerűen tanulni..

"Nem oknyomozók vannak az oldalon... (ex kivéve)"..miért ő az?

"..Demokráciában az egyén felelős a sorsáért."

Részben..demokráciában vannak kötelességek és velük nyerhető jogok..

ez így lenne rendjén csak sokan nyafognak segítségért nálad is..megszokták...a szolíd képességeket kuncsorgással erősíteni.

#693892 Kissherceg Előzmény: #693883

ő fórumozik, minek írja le? Nem oknyomozók vannak az oldalon... (ex kivéve)

Demokráciában az egyén felelős a sorsáért.

Re: a valóság sokszínű bája

#693889 Kissherceg Előzmény: #693872

Ellentmondó nyilatkozatok

Nem mondta az észt miniszternek, hogy a rendőröket és a tüntetőket ugyanazzal a módszerrel ölték meg - ezt állítja most az a doktor, akire hivatkozva erről beszélt az észt külügyminiszter Catherine Ashtonnak. (Lásd 14.55-ös bejegyzésünket)

#693883 Ibiza Előzmény: #693835

azért itt elég kemény személyeskedés folyik ursival kapcsolatban..a másik oldalt is helyre rakhatnád...ez életkorára pártalanságára és értelmi képességeire sokan írnak..miközben nem ismerik..nem vagyunk cimborák Ursival de nem szeretem az igazságtalanságot..az ő lehüjézésére felkapod a fejed miközben elötte 3x nem reagált..

Neki van egy elképzelése van egy axiómája..elmondja leírja..erre érvekkel kell válaszolni..ő nyomja a sajátját a másik a másikat.. a birkák meg beállnak a szélírányba..

Re: a valóság sokszínű bája

#693875 Grizzly Géza Előzmény: #693873

Ez teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat,hiszen idáig az volt a mantra, hogy Janu azért veszítette el a jogot, hogy legitim elnök lehessen,mert a tömegbe lövetett.

Remélem megtudjuk, hogy ki volt és kinek a megbízásából cselekedett.