Hozzászólás
Sumér harcosszigoruan vsz,
1.egyszerűen nem értem...
engem soha nem ostobázott még le...pedig volt,hogy ellent mondtam neki.
ha megtenné valószinűleg vmi hasonlo hangnemű irományt tákolnék neki,de nem "öreglány 40felett"személyeskedő ,etikátlan szint alatti böfögést.
vagy soha, de soha nem olvasnám,nem válaszolnék neki,átlépném-ezt miért nem lehet megtenni itt többeknek is?!!??!
2. néhányan az aranynál is baxtatták vmi árfolyam előrejelzés miatt,vagy pozija miatt,ennek már lehet 1-2éve is...nem figyeltem igazán,
mivel én senki beirt pozijára,ötletére vakon nem figyelek innen, (és semmilyen fizetős guru seggében nem jártam még 1998 óta)senkiére-ezt tudom javasolni mindenkinek!!,ez ennyi.
3.sokan csak politikai hovatartozásból szolnak be neki 1et,ha már 10-en megtették,akkor ő is.
4.gusztustalan és még1szer gusztustalan,az ahogyan egyre többen itt ilyen falka módon jönnek neki ilyenekkel,hogy pl."öregasszony""gyermek nélküli",társ nélküli""kivénhedt öreglány" "40feletti kudarc életű"ezek a megjegyzések túlmennek mindenen.....hozzáteszem, engem ezek,jobban zavarnak az ostobázásnál.
nekem ha vki itt ilyeneket szövögetne az én élethelyzetemre,személyeskedve....
az esetben ugy mennék egy csodatalira,ha látnám felirva az illetőt,hogy nem is számitana rá,de kigyömöszölném a puruttya illferno csukott üvegablakán 2 bárszékkel....kb.
5. Urak!
Ursi,Disco egy nő,egy hölgy.
ezt, azt hiszem nem kell magyarázni tovább.
vagy csak nekem volt Etika tantárgyam 25évvel ezelőtt?
végül ,amiért billentyűt ragadtam az a 4.pontban foglaltakban rejlik,az enyhén vicces,félkemény beszólogatások 2oldalon át, nem zavarnak.