Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hencinek

phiona Előzmény: #693728

Ne izéljetek már, nem látjátok milyen tökéletes prototípus? :-) Tök összevissza helyekről beszívott inkoherens hadova, gyors emésztés kis félreértéssel beragadt bélsár hozzáadással és kész is a hóttkeresztény demokrata világkép. Tanulatlanul műveletlenül elmélyülés hiányosan a hóttmagabiztosságal h mások az ostobák. A küldetéstudatos igazságosztó szerepben tetszeleg. Sajnos ahogy mondom típus, de ne fojtsátok már belé a szót, sírva vígadósan szórakoztató is, és főleg tanulságos az agymosás hatásaiban meg h kikkel élünk magukat főokosnak tartókkal együtt :-) A lényeg h ha változtatni akarunk pont ezeket a mechanizmusokat kell elemezni a bebutítás módszertanát, a fogadókészek személyiségét attribútumait, az ember érzelmi lény.

Nem Ursi ellen mert sztem többrehivatott lenne de vhol gellert kapott – 40 felett gyerek társ nélkül putymófannak így lenni gáz de szociológiai tanulság is h súlyosan hiányos egók állnak be despoták mögé, vmi olyasmit remélve amit aztán persze sose kapnak meg. Kudarcos bexart élet, ne bántsuk, tényleg. A szomorú h a magárairányítás miatt ír itt h majd most hogy fel lesz fedezve és közben riaszt, kivetített téves világkép, súlyos pszichotróp tünetek. Oh nagy Putymó, ha olvasnád, jegyezd már el mindenki érdekében – de ha AT: ő is jó lesz :-)

Herceg: AT-t muszáj volt, tolerálhatatlanul sok volt, eluraló volt. Ursi fórumszinten csak flúgos és főleg tanulságos: gerjeszti a beírásokat, pl Tőzsdenyuszi is rá gerjed :-) Szívjóságos csaj is amúgy inkább befogni kéne fiúk, akkor főzne és nem agyatlankodna, az előbbiben jobb :-) És az alapokat ne feledd, nem tagadhatod meg a társaidat sztem és ő anno a Pf-n is ha más néven is, az volt. Az persze 1 kérdés h a fórum mennyire szolgálja a saját önalázását itt, és menyire kell/szabad itt ennek gátat vetni. Amíg nincs gondnokság alatt bárki futhat, ő dönt, futnak súlyosabbak is. Sok fontos infót is közöl amik a kommentjei nélkül forráskritikával hasznosak. Szal sztem ne bántsd :-) Korábban olvastam már tőle hóttbajnaibenyalóst is, az ideológiája, mondjuk így: addaktív, de ne ez számítson, hanem h 1 ember, aki a forráskutatásával fórumozik itt. Szal ne a jobbra – balra számítson, és legyen tolerancia az esendőségben, ha lehet.