Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hencinek

phiona Előzmény: #693774

Ne becsüljetek azért túl és ne vegyétek gyengítésnek h hogy küzd gőzerővel a hormonokkal is a védőnő. Én mind1 vok ebben, de azt elmondhatom h bekaptam így 1-2 gyerekkel a bohócpadot is. És h AT jól benézett h gyerektelenként trollkodok, mind1, ő maradt a visszasíróknak a nagy szakértő. Az a baj h ha vkit huszonévesen már több ivarörökítős is megtalál, pisloghatsz h mi is van de addigra be vagy fedezve, szültél min 2-t, h a pasi meg mi volt max később elemzed. Nem is h átbaxott hanem h bonyolultabbak a lelki folyamatok – ő árkon bokron át te pedig 1-2-h gyerekkel a szopóágon. Látom a gyakorlatban, mégis mindezeket megspórolva v túllépve Ursi szaporodni akar és ehhez keres adekvát párt.

Megtapasztaltam többször h a nők által elfogadott pasik akár a meglevő nőikkel szemben gerjedtek a furára – szal Ursi azért nem játszik rosszul, ezt lássuk be :-) A nőseket párosokat is izgathatja makrancosként, magának ágyaz ügyesül és a hálóba már bárki belesne is jó – mert szerény a portékája, ezt tudja ő is, be fogja érni vele és sztem onnantól szelid is lesz. Lehet h Tőzsdenyuszi te is elég leszel, ha megvan minden puskaporilag meg jövőileg, neki távlatilag sokgyerekileg persze :-) Figyelj, 1 nevet mondok: Polcz Alaine. Írtál róla, én róla, h tanítványai voltunk, azóta h egy nyelven beszélünk nem lehet kérdés.

Meggyőződésem h az egész adathalmozás megnyilatkozás részéről 1 kitörési kísérlet része, h vki vegye már észre h milyen nagyszerű ő. Ügyes ügyes :-) bár valszeg Ursi a kommentek nélkül könnyebben elkelnél. Hogy így próbáltad: közben a gőz is jött, de se ide se oda nem kellettél, de legalább megmaradtál itt :-) De ha már itt megtűrnek: alkalmazkodás, tiszteletadás, szabályok betartása néni, nehogy megint nekem kelljen téged kimosni a xarból.

Viszont. A Kisskercegemet sem engedem bántani. Majd ha lesz fogalmad arról, hogy mivel jár 1 honlap üzemeletetése, kb akkor szólhatsz be, bocs. Megjegyzem, végigkövettem 2008/2009-ben ami a Pf-n ment, nem becsülték azt a szellemiséget ami ott összejött, pedig nem csekély volt. Herceg végülis menedéket nyújtott az átjövőknek, ezúton is köszönet. A minőségibb hozzászólók jöttek át, de konfliktusok mindig vannak, és AL-t mondjuk én se engedtem volna el, ez magánvélemény. Ő tőzsdei és kuriózum, most az investoron megfeneklett, Herceg, kérlek szépen gyakorolj gesztust :-) Vmi zsidózós kergette el innen de ilyesmiben te is elhatárolódtál, félreértések özöne: ez nem 1 számára vállalhatatlan fórum, sőt. Kedves Lupin úr, ha számít, sztem 1 ez 1 tökre toleráns befogadó fórum, nálam nagyobb tisztelője nincs, és nem lehetne-e így olvasni Önt esetleg, ha megbocsátana? Herceg, ehhez te is mondj annyit amit kell :-)