Kawa biztos ismered, volt vele dolgod?
Máshogy képzeltem ezen dolgok festését…
Kawa biztos ismered, volt vele dolgod?
Máshogy képzeltem ezen dolgok festését…
visszamenőleg??? azt meg hogyan? ez itt off, ha gondolod, írd meg a topikomba, mert érdekel.
Nekem erre még rájön, h az egyik telkemre kitalálták, h visszamenőleg kivetnek 2 év adót (40E), ill idéntől is fizessem természetesen (20E)..
összegszerűen ez a súlyadó botrányosan sok...öreg, és az esetemben nem kirívóan erős (sőt erősen átlagos) autóra ennyi pénz....egyszerű lehúzás...én max 5-8000 ft-ot találnék elfogadhatónak egy 100 le-s kocsiért...
Amikor 0-t írok, akkor abban minden forintosított ktsg benne van, a keresés/alkudozás/befektetett munka persze nem, de ez nekem hobby. Haszon akkor van, ha szezonon kívül vásárolom, s szezonban adom el. Ill nevezhetjük azt haszonnak, h ingyen használhattam a járműveket. Az előző 2 motor, amit Angliában vettem, mind 0-ban ment el, ingyen motoroztam. :-)
A súlyadó a Celicára 19500 ft, ezt idén még én fizetem, meg a motorét is (10E). A Civicet viszont a volt tulaj (január elsejei tulajdonlás számít).
azért hasonnal jobb, mert az autók felkutatásában, megvásárlásában/alkudozás, hazahozazatl, honosítás rengeteg időd és munkád fekszik, és azért azt meg kell(ene) fizettetni. Több autód igen jól nézett ki (amit én is láttam feltett képen), nekem mindért fájt volna a szívem...én eddig csak 3 autót adtam el, de egyiket se kedveltem már az eladáskor...a mostanival elvagyok, meg munkanélküli ne is ugráljon, örüljön, hogy egyáltalán fenn tudja tartani...17.500 ft-ról kaptam súlyadó csekket...qrvára sokallottam egy 8 éves 75 kw-os kocsiért...és még ennyit kell fizetni 11 éves koráig...
Vagy 0-ban adom el, vagy haszonnal, de ez utóbbihoz hozá kell számolni, h a Celicát is 2-en, 5 nap alatt hoztuk össze, ill. előtte autó nélkül jöttem haza.. Nekem a nullás buli teljesen megfelel, ingyen autózok jókat. :-)
Most az usa, ill olasz autók érdekelnek jobban, ezek már rég voltak..
a 90-es években cserélgettem igy az autokat...akkor 7 év alatt 8db volt a nevemen,5 cégest(mikrobuszok,ebből saját is volt) meg tutira használtam még mellettük,nem beszélve szülők autoiról.
1999 óta meg leálltam,15 éve csak szalonból veszek autót azt meg használni kell,mert igy is-ugy is bukta.
mákod van a vasakhoz....főleg a mai világban már ez nehéz ügy,főleg ha még keresel is rajtuk.
Azt számoltam, h mióta leadtam a céges kocsit, ez a hatodik kocsim. Ebből hármat fórumról vittek, nem is kellett meghirdetnem. Ill hatból ötöt az első érdeklődő vitte, a hatodikat is azért a második, mert az első bevallottan kézi váltóst akart, csak azt (Saab) megnézte, mert tetszett neki..
óó....az még yo is lehet.
oda is csak április végén megyek először egy xaros kis CAC-ra.:)
látom miről szól,csak azt nem néztem,mikor és hol?
Miért? Itt aztán lehet jó japó gépeket látni.. már csak kutyakiállítás, oszt kész?
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/2-es_fole_3-as_ala_mazda_hazumi_genfben-11888
ezt a tanulmányt ne baxxa el a Mazda,nekem nagyon tetszik.
nem hiszem,hogy megyek.
a targa mr2,valóban nehéz jót találni,ami jó az már felujitott ,drága.
Az MX is jobb játszós az 1.8i motorral, az ugyanígy 140 körüli ló.. Ott az 1.6-al az volt a feature, h azzal nagyon jó volt az új ára.
Ém még csak a targával mentem, az is lehet, de abból jót találni..