Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#693705 Sumér harcos Előzmény: #693703

a 90-es években cserélgettem igy az autokat...akkor 7 év alatt 8db volt a nevemen,5 cégest(mikrobuszok,ebből saját is volt) meg tutira használtam még mellettük,nem beszélve szülők autoiról.

1999 óta meg leálltam,15 éve csak szalonból veszek autót azt meg használni kell,mert igy is-ugy is bukta.

mákod van a vasakhoz....főleg a mai világban már ez nehéz ügy,főleg ha még keresel is rajtuk.

#693703 KawaBazsy Előzmény: #693699

Azt számoltam, h mióta leadtam a céges kocsit, ez a hatodik kocsim. Ebből hármat fórumról vittek, nem is kellett meghirdetnem. Ill hatból ötöt az első érdeklődő vitte, a hatodikat is azért a második, mert az első bevallottan kézi váltóst akart, csak azt (Saab) megnézte, mert tetszett neki..

#693694 Sumér harcos Előzmény: #693691

oda is csak április végén megyek először egy xaros kis CAC-ra.:)

látom miről szól,csak azt nem néztem,mikor és hol?

#693691 KawaBazsy Előzmény: #693687

Miért? Itt aztán lehet jó japó gépeket látni.. már csak kutyakiállítás, oszt kész?

#693643 KawaBazsy Előzmény: #693624

Az MX is jobb játszós az 1.8i motorral, az ugyanígy 140 körüli ló.. Ott az 1.6-al az volt a feature, h azzal nagyon jó volt az új ára.

Ém még csak a targával mentem, az is lehet, de abból jót találni..

#693642 KawaBazsy Előzmény: #693622

A hajtáslánc ugyanaz.. a Celica a kompromisszum a használat/sportosság terén. AZ enyémet meg az állapota miatt kellett volna szemrevételezned, ha ilyen Del Solt találsz, meg kell venni.

#693625 Sumér harcos Előzmény: #693624

ugyan OT-re csak tűzpirosban mondjuk egy tökéletes 1992-est gyűjtenék be,tehát nekem ez széria tetszik legjobban,ugyan nagyon kiwi lennék a vászontetősre is.

egyik yo ismerősömnek volt 5éve egy fekete 1/2évig a vászontetősből,egy gyűjtőtől vette már,

makulátlan volt,második kocsinak egy szalon accord mellé vette.

de pont ebben a félévben nem találkoztam vele sajnos...odákat zengett a kis xarról.

#693624 Sumér harcos Előzmény: #693622

mert egyedül esetleg kategoriában egy mr2 lehet nálam konkurencia a del solhoz.....és soha nem láttam közelről,vsz látatlanban sokkal jobb játszós lehet,mint akár egy mx.

#693578 Margaretta Előzmény: #693575

Maga az eredetvizsgadíj lenyúlása engem nagyon kiakasztott, mikor a 2011-ben kereskedőtől újonnan vett Opel Astránkat eladtuk nemrégiben.

Ráadásul, mikor azt mondták az Opel szervízben, hogy 2-3 óráig eltart, az kiverte nálam a biztosítékot és elkezdtem ordenárén rikácsolni, mint egy vén banya, ami valójában is vagyok.

Meglett 20 perc alatt papírozással együtt, nem érdekel miért, leszarom, ha mielőbb szabadulni akartak tőlem:)

De mi a francért kellett egyáltalán ebben az esetben eredetiséget igazolni?!

#693575 KawaBazsy Előzmény: #693538

Celica eladódott.. a tulaj a szomszédban lakik, úgyhogy ha úgy adódik, még rá tudsz lesni. :-)

Szervízben lehúzták 12E ft-al átvizsgálási díjként, de ami durvább, az eredetvizsga díjon felül még vmi 11 ezret is beszedtek, pedig ilyen sápról én nem tudok.

Amin viszont azóta röhögök: kiderült, h azért volt a gépnek olyan dögös hangja, mert van egy kis lik a dob előtt.. :-)) Mondtam neki, h én nem fogélalkoznék vele, tök jó így az orgánuma. :-)

LAssan kezdődhet is a vadászat az új szerelemre. :-)

#693538 Sumér harcos Előzmény: #693426

pedig nem én vagyok,nem regisztráltam a TC-re eddig még soha:)

sokszor hozzá akartam szólni,sokat....de aztán elakadtam a lendülettel állandóan...