Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#691357 birkanyiiroo Előzmény: #691350

Akár be is jöhet a manővered... de mint mondtam, nekem itt már drága, sőt, qrvára drága lett! Ne legyen igazam és nyerjen végre mindenki aki már oly régóta bukóban ül ezzel a xarral... :-)

No de mi lesz a régiekkel akik 700-800 óta ülnek benne? Ők "így jártak"? "Rosszkor rossz helyen" voltak? Peches ember ne menjen a jégre? Aki hülye haljon meg?... stb.. stb...

Csináltam egy fiktív hozamkalkulációt a cafka magyar honlapján található kalkulátorral... azt tételeztem, hogy 2009 őszén vett valaki, amikor ugye már ezerrel megindultak felfelé az indexek világszerte a válság után. 10000 db-os vételt feltételezve 8millió körül kellett akkoriban fizetni ekkora pakkért (aznap éppen 798 volt a záró)

Íme, itt a kumulált "hozam": http://puu.sh/6Yajq.png

Velük mi lesz?

#691355 KawaBazsy Előzmény: #691354

Lé van, hit nincs, 780-as átlaggal vettem 2010-ben.. de tuti, ha még vennék, akkor hirtelen lekonyulna megint..

#691354 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691353

Mi tehetne? Bevásáról ezen a szinten rendesen(persze ehhez pénz és hit kell!:-), persze ki mennyi darabbal ül jóval fentebbről..... Aki 1000- nél vagy felette vette(persze kapott azóta osztit rendesen) hááát... attól függ, az már gázos.....

#691353 KawaBazsy Előzmény: #691352

Ok. De akkor az a szitu, amit mondtam, arra spekizik a nép? S akkor mit tehet az, aki várná inkább, h visszamenjen oda, ahol vette? :-)

#691352 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691351

Lehet az több is mint 440! nem tökölhet éveket a DT mert akkor a gatyája rámehet a történetre... persze lehetséges, hogy esze ágában sincs megvenni, de mire ez kiderül addigra gazdagabb leszek mint 4 éve! :-)

#691351 KawaBazsy Előzmény: #691347

Fijjuk, lányok, nem pontosan értem. Azért megy felfelé az árfolyam, mert ha a DT megveszi az összes részvényt, akkor a cikk szerint 420-440 közt kell kivezetnie a papírt? S akkor minden részvény annyit ér? No de ha nekem a 4 felvett osztival is 600 körül van az átlagom, akkor így is bukom rajta, vagy mi..

http://www.reuters.com/…

#691349 Nyeretlen_Keteves

http://www.reuters.com/article/2014/02/15/us-greece-telekom-sale-idUSBREA1E0WC20140215?feedType=RSS&feedName=innovationNews

Csak elveszik a show-t előlem!! Ugye-ugye az a Görög 10%... mondtam, hogy azt én is megvennén a helyükben:-) Egy hosszú elemzést akartam írni, hogy miért is nem lehetetlen elérnünk a 400 ft árfolyamot (szerintem inkább 450 :-) idén de már felesleges. A DT nem tökölhet évekig, mert a végén a sok speka nagyon feltornázza az árfolyamot...no meg akkor már MSCI story... bekerül, nem kerül, ha bekerül megint csak veszik a népek. Szvsz ez már sosem fizet osztalékot(és akkor már majdnem igaza lesz az Ersténak :-) ráadásul lehet, hogy az elmúlt negyedév számai is sz@rok lesznek(de oda írkálják azokat a számokat ahová akarják).

Ajánlásom tartásról vételre változott :-))

A Mtel sorsa elkerülhetetlennek látszik, csak akkor mi marad a BÉT-en?

#691343 walex Előzmény: #691342

Simán benne van a pakliban.

Altatták a hírekkel, szépen be lehetett tankolni belőle 300 körül és alatt.

Az nem elképzelhető, hog…

#691342 Tapasz

Az nem elképzelhető, hogy azért indult meg, mert mégis lesz 40 ft oszti? Tavaly nem mondták biztosra.

#691263 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691255

Az a probléma , hogy nem elég erős a Te hited, de majd korrepetállak :-) Hétfőn nyitásig még majd folytatom a történetet... addig már csak nem lopja el senki sem a show-t. :-)

#691256 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691255

Hiányoltalak egész nap...próbáltam a story-t melegen tartani... 400 felett valóban olcsó lesz! :-) Ha a következő 6-8 hétben kicsit feljebb nyomják, akkor elkerülhetetlenül jön a vissza az msci index elit kategóriájába való történet..... és akkor lesz haszon nyárra is! :-)

#691255 birkanyiiroo Előzmény: #691153

Gratulálok a profitodhoz! A kitartás - cafka esetében ez nem ismeretlen kifejezés - lám meghozta gyümölcsét. :)

Nekem már reménytelenül drága lett innen... 300 alatt vagy 400 fölött ismét jövök! :-)

#691252 Boby. Előzmény: #691242

Nem jött be. Egy ilyen nap végén meg kellettesz próbálni, de semmi short zárási pánik nem volt benne zárásra.Szerintem továbbra is fel az irány, bár ez a 320-340 közötti sáv, szerintem nem lett eléggé összeporszívózva, úgyhogy ha csak nem lesz valami bejelentés, akkor itt akár egy korrekciót is el tudnék képzelni.

No, akkor beálltunk 350-…

#691242 Boby.

No, akkor beálltunk 350-re eladni.Megpróbálunk billenteni egyet.