ez a ti "meccsetek", én ebbe nem is szólok bele....én azért is nem írtam, hogy irigy vagyok rá, vagy bárki másra...megdolgozott érte, megnyerte, megérdemli....nekem azért is nehéz keresnem, mert magamtól sosem jöttem volna el...sem onnan, sem máshonnan...örültem, hogy volt egyáltalán munkahelyem, és úgy gondolom, hogy semmi ok nem volt a kirúgásomra...ha az MT nem változott volna meg, hogy indoklás nélkül is ki lehet rúgni, akkor nem is tudtak volna kirúgni....az duma, hogy az MT jobb a rugalmasság szempontjából, mert pl. a kirúgás számomra semmilyen lehetőséget nem nyitott meg, mert nem vagyok vándormadár, és az újat is nehezen szokom meg, ha egyáltalán megszokom...ez a helyzet számomra semmilyen pozitívumot nem hordoz, mert én az élet minden területén inkább vevőként voltam eredményes, mint eladóként...tárgyak eladásában sem vagyok sikeres, és magamat sem tudom eladni (a vicc része: még jó, hogy nem születtem nőnek, mert qrvaként is éhenhalnék:) )...a tudásomról, képességeimről képtelen vagyok egy hazugságáradatot közölni, az igazság pedig sajnos nem vonzó, piacképtelen.