Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #690989napi oda-vissza kb. 50 km elfogadható lenne...ilyen közelségben van 2-3 kisváros, meg néhány falu....öregek otthona kizárt, szüleim sem mennének, és én sem tudnék többet tükörbe nézni...sőt ha megöregszem, inkább vagyok itthon egyedül, mint ilyen helyen...Sopronban aranyárban sincs gondozó, mert mindenki elment már külföldre....mikor anyám a stroke után szinte teljesen béna volt, akkor is alig találtunk, 1-2 erdélyi magyar volt még megfizethető...mióta román állampolgárok is szabadon vállalhatnak, azóta ők sincsenek....meg idegent nem is engedünk be, ha én nem vagyok itthon, mert szüleimet egy óvodás is simán kirabolhatná, olyan gyenge állapotban vannak.....apám napi 16-18 órát alszik, mert a szíve olyan gyenge, hogy nem bírja jobban, a lábai teljesen tönkre vannak menve, és a testén ruha által nem fedhető helyeken (pl.arc.) is igen csúnya, soha be nem gyógyuló jóindulatú bőrdaganatok vannak... anyám meg fél oldalára le van bénulva....apám egy évben jó ha 10 napra elhagyja a házat, de akkor is háztólházig kocsival viszem, anyám évek óta az utcán sem volt, az orvos is házhoz jár hozzájuk...