Akkor jó, ha nem volt törött, akkor kisebb az esély.. Nekem a Celica a nagyon gyári autó, pedig 208E van benne, de a német autópálya kevésbé nyírja.
2010 nyarán vettük, az órában 113 000 km-el, gyári fényezés, sérülésmentes. Van rajta egy pár horpadás az ajtó belenyitások miatt, meg egy horzsolás a jobb hátsó sárvédő íven. Nem rozsdásodik. Eddig egyszer sem romlott el, most 148 000 van benne. Én vagyok a 3. tulaj, magyar üzembe helyezés, szervízkönyves, 2 gyári kulcs. Most vizsgázott jan 5 én, a szokásos foly cseréken kívül első fékbetét és tárcsa cserék és 4 stabilizátor rúd csere volt (kutya csont a beceneve).
soha nem foglalkoztam az ő számaikkal,ezután pláne nem fogok.
"jolvanna"...de ezt a képet nem tudtam kihagyni,ez a volvós gyerek anyuja:)
irok majd,rövidesen:)
Erre a generációra gondolsz? Egy haveromnak vettünk anno, 1.6i volt, s forgott, meg ment, mint az ökör.. Ez 2000 körül volt, a kocsi asszem '89-es, tehát ilyen Golf II meg Kadett volt a versenytárs, fasorban sem voltak..
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_(fourth_generation)
Mazda milyen rozsad szempontból? Az MX-5-el csak az volt a bajom, h kezdett itt-ott rügyezni, ill. egy haver vett nemrég egy Mazda 2-t, s az is rozsdás itt-ott..
Grat a civic-hez. Nekünk is van a családban egy hasonló, csak sötétzöldben. Nekem is volt Civicem, 8. gen, 2006-os, 1.8 as. Imádtam, mint ahogy a két korábbi prelude-met is (1984 és 1988 as). A 88 as 4 kerék kormányzású volt, az bitang volt nagyon.
Amit még most is kipróbálnék, az a tiednél 2 vel korábbi civic, az 1,6 os motorokkal, különösen, amelyiknek volt egy pukli a motorház tetején :-))
Jelenleg egy 1999 323 (1.5 i) mazdával járok, csak úgy öregurasan.
Mi is olvasunk népítéletet, meg heti merítést a TC-n.. lassan te is megírhatod a tapasztalataid. :-)
már megint mit vettél?
Jah, elsőre tankoltam 12 litert a kocsiba, mert villogott a tartalék, h addig majd kiderül, ha van turpisság.. Eddig mentem 203 kilométert 2-szer Bp, meg agglomerációs jövés menés, s még nem ég a lámpa.. úgyhogy vagy 6-ot evett, vagy kevesebbet. Jó lesz ez. :-)
mi a szösz,nemtom.
Jah, kint nagyon olcsó a használt kocsi. Alkatrésznek jó lehet..
Ki akartam rántani a féltengely csuklót a Hondából, s észrevettem, h a tengelyen levő csillapító gumi henger (dynamic damper) körba van szakadva, s alatta jóval vékonyabb a tengely.. ki kell derítenem, h ott alapban is el volt e gyengítve, vagy így kirohadt..
tegnap este kártyáztam együtt az angliai kapcsolatommal,ilyen autok jöttek talpon:
2002-es, szinte full, 5ajtós,diesel, Audi A3-500font
2006 januári Mazda 6,diesel-1000font
mindkettő angol jobbkormányos
igaz,nincs jelentősége,ha elkelt,de ez nem tulzottan yo ár.
itt vannak a 3ajtós D corsák,az olcsóak között van,(gondolom regdijas árat mondtál,ha nem akkor teljesen felejtős a 3300font)de nem felkapom a fejem kategoria