Ne offoljon, főnök úr...
Egyébként lehet tanulni a Konzumosoktól is, azok meg kb. 2 éve minden részvényesüknek levelet küldtek, hogy "új világ kezdődik, transzparencia, lekváros bukta mindenkinek", aztán azóta se kép, se hang... Profik! :)
Ne offoljon, főnök úr...
Egyébként lehet tanulni a Konzumosoktól is, azok meg kb. 2 éve minden részvényesüknek levelet küldtek, hogy "új világ kezdődik, transzparencia, lekváros bukta mindenkinek", aztán azóta se kép, se hang... Profik! :)
inkább egy jó konzum topik mester :)
Szemlélődöm már egy ideje a magyar tőzsdén, de ilyennel még nem találkoztam - mármint, hogy egy csődközelben lévő cég árfolyama emelkedni kezd, erre a vezetőség kinyom egy nyilatkozatot, hogy "szarban vagyunk, gyerekek, manipula az emelkedés!"
Mókás.
ez tényleg parádés :)))
Érdekelne a véleményed, hogy idáig szerinted mennyi pénzt rakott KEG-be a szlovák, hogy életben tartsa? Bele kell érteni az új hitelekkel kapcsolatos garanciákat is, mert gondolom igény volt rá. :)
"Sok emberrel tartom a kapcsolatot és hidd el a jó híreket visszatartják,hogy minnél olcsóbban szerezzék meg a céget.Ez a taktikájuk a paráztatás,a magyar jogrendet abszolút nem ismerik és tévesen értelmezik"
5, pont megsértése)))))
nas, ebből a saját palackozás nem derül ki
csak az hogy rakodnak és szállítanak
"Az Igazgatótanács felmondta és befejezte az együttműködést azokkal a beszállítókkal, akikkel kötött szerződések
gazdaságilag előnytelenek voltak"
mik voltak ezek is miként pótolják????? vagy nem kell pótolni?????
Ott volt a hirdetésedben 5fizikai dolgozót vesznek fel, 3sofőrt, egy logisztikai ügyintézőt, egy pénzügyi asszisztenst, és egy számlázási ügyintézőt.
Ezek voltak a januári állásajánlatok csak tőled belinkelve kedves papír nélküli EX!
"Annál is inkább ,mert a piaci tettei drámaiak. Szállitási pontatlanságtól a gázhiányig szinte minden nap mint nap
rontja , zúzza a nehezen kiépitett piaci poziciót !"
erre a Steier beírásra válaszoltak
pontosan
amúgy szállítani szállítanak de ki palackozik pl???
arról nem volt szó
másrészt ez a Steier story elég zavaros
mikor ki adta bérbe és mit?
mivel pótolták????
Semmi köze a vevöi igények kielégítéséhez az esetleg nem kifzethetö szállítókhoz! Másképp fogalmazva: b.hatják a vevöiket, ha egy szállító megunja a banánt, mert nem tudnak neki fizetni, és beadja a felszámolasi igényt!
Részvényeseknek ez az egy mondat fontos! Ez tükrözi a jelenlegi helyzetet!
"További kölcsönöknek köszönhetően biztosítani tudtuk az LPG ellátást és szállítását a vevőknek. Megállapítjuk, hogy ebben az időszakban a szállítmányok folyamatosak és az ügyfeleink igényei ki vannak elégítve."
Na meg az, hogy elkapták a gyeplőt!
A múltat tudta mindenki.. de azt nem hogy jelenleg kiszolgálnak minden vevői igényt és a szállítmányok folyamatosak!
Én a választ megkaptam, amire kíváncsi voltam.
Szó nincs náluk felszámolásról, hanem a folyamatos vevői igény teljesítésről van szó a jelenből.
Üdv,
valszeg az lett volna az ésszerű lépés amit Pimperék akartak eladni valamit pl a gázágat akkor sem lehetett sokkal rózsásabb a helyzet
aztán a kisbüfik bele amatőrködtek és némi felhúzásért jobb helyzetbe hozták a szlovákot aki azt csinál amit akar
az árfolyam meg megy szépen vissza
a mammutos vételi erő elfogyott
Ha tényleg akkora többségben vagytok, miért nem teszitek ki őket? Oké, több mint 1 millió eladó nem tenne jót az árfolyamnak, ezt értem. De hogyhogy ekkora többséggel nincs egy IT-tagotok, aki nélkül nem lehet aláírni? Vagy van?
Értem én a többséget, de ezzel meg tudjátok akadályozni, hogy bármit eladjanak pl a cégből? Mert eladáshoz sokszor nem kell kgy, nem igaz? Valamint mit csináltok a többséggel, ha azt mondják, hogy a hitelezők egyike vagy felszámoltat, vagy esetleg hajlandó a követelését részvényekben elfogadni, de csak 10-20-ftos áron? Akkor sem szavaztok a névérték csökkentése mellett? Mert kiegyenlíteni nincs miből valószínűleg a tartozást, felszámoláskor mint hitelező viszonylag elöl van, tehát ő lehet, hogy nem jár rosszul, míg a többségetek semmit sem ér.
Nem foglalkoztam különösebben a céggel, általában megállok hathor fals dumáinál és kész, de ha tényleg akkora a többség, nem értem, miért nincsenek megfelelő fékek, kontrollok betéve a vezetésbe részetekről. (Most arról nem is szólok, hogy érdekes játékelméleti szitu lesz, ha megkeresnek pár embert külön, biztos, hogy mindenki kitart?)
Nem a mesterem (Darth Vader:),barátom és befektető társam,amúgy én már 2 éve vagyok a papírban és most is optimista vagyok.Ideges maximum azért vagyok (nem az árfolyam miatt),mert a szlovákok beszámolójában vannak csúsztatások,de persze igazságok is.Záróban is vettem 39-en 176 db-ot (mikor mennyi pénzem van).Sok emberrel tartom a kapcsolatot és hidd el a jó híreket visszatartják,hogy minnél olcsóbban szerezzék meg a céget.Ez a taktikájuk a paráztatás,a magyar jogrendet abszolút nem ismerik és tévesen értelmezik.Nekik köszönhető,hogy 56-ig felment (mert az akkori céljaik ezt megkövetelték),mi csak kisebb-nagyobb tételekben veszegetünk.
Pedig egyelőre ilyen a vízbe nyomott labdád, amit mesteredtől vettél át, de hidd el, idegességed megértem teljesen. Mi van a 333-as vételekkel, mostanság csak 20-asokra futja?
"előzmény (#50410: DoktorMinorkaVidor) | válasz erre | 2014. január 3. - 18:13
Kedves Nagy Barna Mackó! Bizony ujra irogatok , mert eddig megadtam az esélyt Zoliéknak ,hogy próbálkozzanak ,de ez nagyon balul sült el. Viszont az már csipi a szememet ,ha két igazi "rabló" összefog az áldozat tehetlensége láttán és nagytakaritást ( szeretne) végez(ni) kifejezetten mások ( értsd a kisrészvény-esek)kárára!Szóval Pimper_Kácsor -(MGY) triád(?)már korábban megkoreografálta a "jövőt" csak nem maradt idejük a puccs miatt.A 100 Ft lemegy 25-re/rv és Meciár beaportálja a Magyarországon már bejegyzett 1sps cégét(akinek akkor is volt gáza ,amikor a KEG-et kiszáritotta -tessék Zolit megkérdezni !) ,amely a KEG üzleteit is átvéve már ér annyit ,hogy az új rvkkel az 51 % tulajdon összejöjjön ,sőt a hitelek tőkésitésével még a 2/3 is jöhet.Persze megint lesz higulás ,de MM egy privát játékos ,nem osztozkodik...!
Sürgős összefogás és törvényességi vizsgálat ,megfeleltetés és minden használható ötlet kell ,hogy a cég magyar befolyás alatt maradhasson.Persze ,hogy jót is irjak : számtalan olyan technika értékelődik fel, jön elő a piacon ,amiben a KEG virithat(na),ezért a konkurrenseink most igazán szurkolnak az ellehetetlenülésünkért!Megszerezzük ezt az örömet ,vagy két pofon után összefogunk végre ?! Dr SJ"
"
Tisztelt Topikosok ! Először is Boldog Új Évet Kivánok minden fórumozónak ! Sokáig érleltem a gondolatokat ,mielőtt megosztom veletek !Meciár egy kemény , inkorrekt ragadozó ,ahogy nevezhetjük egy "cápa" , aki trükkösn akar hozzájutni a magyar háttérhez ,amely nélkül -az új 2014-es szabályok folytán - gyorsan bűvülő magyar biznisze bizony dugába dőlne! A bejelentései a felszámolásról gyanitom azt szolgálják , hogy az 51 %-ot bagóért tudja összeszedni ,hogy aztán a tőzsdéről távozva azt csináljon amit akar. Emlékeztek amikor a kgy-n a megfeleltetésre rákérdeztem és nem adtak egyértelmű választ .Persze ,mert nem a részvényesek érdekét tartják szem előtt ,hanem a bizonytalanság keltése a cél !
Én ragaszkodom a megfeleltetéshez - végülis alig 5 milliárd lenyúlását segitette a szélhámosoknak - és ahhoz is ,hogy az alig 12 % -os tulajdonos kommunikálja végre elképzeléseit !
Annál is inkább ,mert a piaci tettei drámaiak. Szállitási pontatlanságtól a gázhiányig szinte minden nap mint nap
rontja , zúzza a nehezen kiépitett piaci poziciót ! Ezekre válaszokat várunk ,hiszen egy magyar tőzsdecég cég jövőjéről van szó ,amely jó managementtel bizony beleszólhatna a nagyok játékába . Leirtam ,elmondtam a KEG-ben benne van egy további 10 %-os rezsicsökkentés is ! Mire várunk , mi magadtuk a lehetőséget az új tulajdonosnak ,de elvtelen mutyira nem kapott bianco csekket ! Dr Steier József
sunwo"
megvan