Re: éadufgh
cédrus Előzmény: #686751Ha tényleg akkora többségben vagytok, miért nem teszitek ki őket? Oké, több mint 1 millió eladó nem tenne jót az árfolyamnak, ezt értem. De hogyhogy ekkora többséggel nincs egy IT-tagotok, aki nélkül nem lehet aláírni? Vagy van?
Értem én a többséget, de ezzel meg tudjátok akadályozni, hogy bármit eladjanak pl a cégből? Mert eladáshoz sokszor nem kell kgy, nem igaz? Valamint mit csináltok a többséggel, ha azt mondják, hogy a hitelezők egyike vagy felszámoltat, vagy esetleg hajlandó a követelését részvényekben elfogadni, de csak 10-20-ftos áron? Akkor sem szavaztok a névérték csökkentése mellett? Mert kiegyenlíteni nincs miből valószínűleg a tartozást, felszámoláskor mint hitelező viszonylag elöl van, tehát ő lehet, hogy nem jár rosszul, míg a többségetek semmit sem ér.
Nem foglalkoztam különösebben a céggel, általában megállok hathor fals dumáinál és kész, de ha tényleg akkora a többség, nem értem, miért nincsenek megfelelő fékek, kontrollok betéve a vezetésbe részetekről. (Most arról nem is szólok, hogy érdekes játékelméleti szitu lesz, ha megkeresnek pár embert külön, biztos, hogy mindenki kitart?)