Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

exmnbs1 Előzmény: #686737

"

Tisztelt Topikosok ! Először is Boldog Új Évet Kivánok minden fórumozónak ! Sokáig érleltem a gondolatokat ,mielőtt megosztom veletek !Meciár egy kemény , inkorrekt ragadozó ,ahogy nevezhetjük egy "cápa" , aki trükkösn akar hozzájutni a magyar háttérhez ,amely nélkül -az új 2014-es szabályok folytán - gyorsan bűvülő magyar biznisze bizony dugába dőlne! A bejelentései a felszámolásról gyanitom azt szolgálják , hogy az 51 %-ot bagóért tudja összeszedni ,hogy aztán a tőzsdéről távozva azt csináljon amit akar. Emlékeztek amikor a kgy-n a megfeleltetésre rákérdeztem és nem adtak egyértelmű választ .Persze ,mert nem a részvényesek érdekét tartják szem előtt ,hanem a bizonytalanság keltése a cél !

Én ragaszkodom a megfeleltetéshez - végülis alig 5 milliárd lenyúlását segitette a szélhámosoknak - és ahhoz is ,hogy az alig 12 % -os tulajdonos kommunikálja végre elképzeléseit !

Annál is inkább ,mert a piaci tettei drámaiak. Szállitási pontatlanságtól a gázhiányig szinte minden nap mint nap

rontja , zúzza a nehezen kiépitett piaci poziciót ! Ezekre válaszokat várunk ,hiszen egy magyar tőzsdecég cég jövőjéről van szó ,amely jó managementtel bizony beleszólhatna a nagyok játékába . Leirtam ,elmondtam a KEG-ben benne van egy további 10 %-os rezsicsökkentés is ! Mire várunk , mi magadtuk a lehetőséget az új tulajdonosnak ,de elvtelen mutyira nem kapott bianco csekket ! Dr Steier József

sunwo"

megvan