Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#686079 Sumér harcos Előzmény: #686076

akkoriban az rallyban futott 1995-ben,minden játékgépen az volt.

nekem bejött..volt itt egy citromsárga-mindig csodáltam.

a bukólámpás is tetszett,abból is volt ismerősnek pirosban egy gyönyörű 4X4es 204lovas ha jol emléxem

#686076 KawaBazsy Előzmény: #686069

Én arra emlékszem, h amikor kijött az előző Celica '94-ben, s megláttam, tök rondának tűnt a kerek lámpáival a bukólámpás után. Mostmár bevállalnám, főleg a GT four-t.. :-)

#686073 KawaBazsy Előzmény: #686069

Jah, az a Prelude nekem se jött be annyira. De azt tudod, h a lámpájával a bukólámpást akarták imitálni. Volt abból is Type-R a 212 lovas VTi motorral, meg aktív differenciálművel, de csak japó belpiacra, ide csak az Accordot hozták.. A tökömnek se kell 4 ajtó.

Amúgy az nem tetszik benne, h nem keret nélküli az ajót, hiába kupé, ill a csomitartó nem az üveggel együtt nyílik, hanem csak a fedél, mint egy sedannál.

#686069 Sumér harcos Előzmény: #686065

egyébként az idő megszépitette ezt civicet is,yo kocsi,ma már ezt mondom....:)

ugyanigy voltam mással is....

1992-1997 közötti Honda Prelude-al,számomra ez volt 1995-ben az álomauto...

ha pesten piacon akkoriban megláttam a Honda ügynöknél középtályon tűzpirosban 1-2 darabot ragyogni....teljesen szétcsúsztam...

egyszerűen MANIFIC!!!ludbőrös lettem,utána hőhullámos,a sor kanyarjában pedig négy jéghideg üditőt kellett innom,hogy lehütsem magam:)

és erre jött asszem 1997-ben az csúnya utód.....akkor ezt mondtam...

ma már ez is tetszik:))

#686068 KawaBazsy Előzmény: #686066

Majd ha hirtelen széthullik, lesz sírás.. :-)

Tök vigyorgok a naptető miatt, ma a napsütésben nagyon feldobta. Csak az hiányzik a Celicából, s akkor fullfull lenne..

#686067 KawaBazsy Előzmény: #686064

Az utolsó mondatodat meg sem hallottam! :-) Az élet egyik nagy talánya számomra, h a magadfajta japó rajongó miért vesz meg egy csigás dízel kombit.. Ha kis fogyi kéne, akkor itt ez a VTEC-E, annak 90 km/h-nál 4.5l a gyári fogyija.

Ez a 7. generációs Civic nekem sose tetszett, meg a Hondásoknak sem. A jó kis lapos, sportos autót felfújták, csináltak belőle egy magas építésű, egyterű szerű autót. A pörgős motorokat áthangolták középtartományra, a kettős keresztlengőkaros futóművet kicserélték egy olcsóbb Mcpherson+(ha jól emlékszem) csatolt lengőkaros kombóra. Az eco motor eltűnt, helyette lett 1.7d.. broah.. :-)

#686066 Sumér harcos Előzmény: #686063

a költségmentes francia:)

bementem a szalonba vele nem régen....mondom vmi nyekereg kopog,mintha...

felemelik semmi...

mondom még rázzák,csinálják,ha kátyú akkor koppan,mintha....

félórát lógatták,emelték, tekerték semmit nem találtak....

mondom akkor a fülem,viszlátás,pénzt sem kértek

ilyen szervizek mennek,meg bárányfelhők:))

#686065 KawaBazsy Előzmény: #686060

95-ben kezdődött ősszel.. az már a 96-os modellév. :-)

Sztem poén a ködfény így, egyedi. :-) Amúgy meg nekem ez a verzió tetszik a legjobban, de az előző is jól nézett ki.

HA úgy adódna, h okod lenne erre járni, először a Civicbe ültetnélek be, azután jönne a Celica. Ha még egy NSX-em is lenne, akkor tudnék még egy lépcsőt ugrani. :-)

#686064 Sumér harcos Előzmény: #686050

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.4i_s_klima_0_onerotol_elviheto_type-r-7467438

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.4i_ls_1_ev_garanciaval-7531083

ez az általatok buszlimuzin megoldásnak nevezett civic?

az első 3ajtos

második 5,ugye.

neked melyik van?

2004-ben majdnem vettem egy ugyanilyen tesztautot feketében,3ajtóval szalonból.

de aztán francia diesel kombi lett teljesen azonos áron,2007-ben még egy-beszámolva régi(ezt Bazsy imádja,az övé lesz majd,csak még érik nálam mint a yo bor)

:)))

#686060 Sumér harcos Előzmény: #686042

96-ban kezdődött ennek a tipusnak a gyártása..

az első években gyárilag igy szerelték a ködlámpát,később faceliftnél változtattak rajta-az már szép volt.

igazából mikor 1996 évvégén megláttam(akkor lehet éppen egy 94 oktoberi 3ajtosom is volt)

azt mondtam soha nem cserélném ki a 94-es civicet egy ilyenre,annyira nem jött be...

ráadásul emléxem azonnal kiszurtam ezt a ködlámpát magam is,hogy vmi retek-igy szerelni gyárilag-eszem nincs hozzá hogyan lehet....

pedig igen-gyári,ez volt akkor a gyári:)