Majd ha hirtelen széthullik, lesz sírás.. :-)
Tök vigyorgok a naptető miatt, ma a napsütésben nagyon feldobta. Csak az hiányzik a Celicából, s akkor fullfull lenne..
Majd ha hirtelen széthullik, lesz sírás.. :-)
Tök vigyorgok a naptető miatt, ma a napsütésben nagyon feldobta. Csak az hiányzik a Celicából, s akkor fullfull lenne..
Az utolsó mondatodat meg sem hallottam! :-) Az élet egyik nagy talánya számomra, h a magadfajta japó rajongó miért vesz meg egy csigás dízel kombit.. Ha kis fogyi kéne, akkor itt ez a VTEC-E, annak 90 km/h-nál 4.5l a gyári fogyija.
Ez a 7. generációs Civic nekem sose tetszett, meg a Hondásoknak sem. A jó kis lapos, sportos autót felfújták, csináltak belőle egy magas építésű, egyterű szerű autót. A pörgős motorokat áthangolták középtartományra, a kettős keresztlengőkaros futóművet kicserélték egy olcsóbb Mcpherson+(ha jól emlékszem) csatolt lengőkaros kombóra. Az eco motor eltűnt, helyette lett 1.7d.. broah.. :-)
a költségmentes francia:)
bementem a szalonba vele nem régen....mondom vmi nyekereg kopog,mintha...
felemelik semmi...
mondom még rázzák,csinálják,ha kátyú akkor koppan,mintha....
félórát lógatták,emelték, tekerték semmit nem találtak....
mondom akkor a fülem,viszlátás,pénzt sem kértek
ilyen szervizek mennek,meg bárányfelhők:))
95-ben kezdődött ősszel.. az már a 96-os modellév. :-)
Sztem poén a ködfény így, egyedi. :-) Amúgy meg nekem ez a verzió tetszik a legjobban, de az előző is jól nézett ki.
HA úgy adódna, h okod lenne erre járni, először a Civicbe ültetnélek be, azután jönne a Celica. Ha még egy NSX-em is lenne, akkor tudnék még egy lépcsőt ugrani. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.4i_ls_1_ev_garanciaval-7531083
ez az általatok buszlimuzin megoldásnak nevezett civic?
az első 3ajtos
második 5,ugye.
neked melyik van?
2004-ben majdnem vettem egy ugyanilyen tesztautot feketében,3ajtóval szalonból.
de aztán francia diesel kombi lett teljesen azonos áron,2007-ben még egy-beszámolva régi(ezt Bazsy imádja,az övé lesz majd,csak még érik nálam mint a yo bor)
:)))
Ok, de a vti-t, ami a csúcsváltozat, TS Celicával hasonlítsd. Ott lenne meglepi. :-)
szerintem egy gyári vti del sol is meglepné a celicát:)
elég a 15-ös erre is,ma már nekem is elég volna:)
96-ban kezdődött ennek a tipusnak a gyártása..
az első években gyárilag igy szerelték a ködlámpát,később faceliftnél változtattak rajta-az már szép volt.
igazából mikor 1996 évvégén megláttam(akkor lehet éppen egy 94 oktoberi 3ajtosom is volt)
azt mondtam soha nem cserélném ki a 94-es civicet egy ilyenre,annyira nem jött be...
ráadásul emléxem azonnal kiszurtam ezt a ködlámpát magam is,hogy vmi retek-igy szerelni gyárilag-eszem nincs hozzá hogyan lehet....
pedig igen-gyári,ez volt akkor a gyári:)
Gondolom az is befekszik a kanyarba, mint cica az ágyba.. :-)
Type-R-t próbáltam, az ok volt. :-)
Oké, de akkor is meglepődtem. A Celica nem csak egy kicsit sportosabb, stabilabb, jobb, hanem nagyon markánsan, nem gondoltam ekkora különbségre. Ebben mondjuk az állapotának is szerepe lehet.. A Civicben 224E van, a Celicában most 208E, de nem lehet őket egymás mellé rakni, pedig a Civic is egészen jó állapotú a korához képest. Kivi lennék, Sumér mit mondana, de hát nem jár erre, mert egyrészt ígért mindenfél házi füstölt árut, másrészt meg vmi yo kis sportos autót is.. :-)
celicával felesleges összehasonlítani, mert nem egy kategória... talán egy integra, vagy s2000 :)
16"-os kereket már nem tennék rá, drágább a gumi, tök felesleges, 1t-s autót tökéletesen megfog a 15-ös.
A kocsi ködlámpájáról totál azt hittem, h vmi utólagos darab behegesztve, de gyári kapcsolója van a műszerfalon.. szted? :-)
http://kepfeltoltes.hu/140112/Civic_k_dl_mpaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Igen, közben utánanéztem, a VTI gyári mérete 195/50 R 15, mint az MX-5-é. Ez 1 %-al kisebb, mint a mostani, úgyhogy ez is váltóméret. Tetszene is egy ilyen grt, ha találok jó árban..
Voltunk moziban a géppel, érdekesen 2 arcú a motorja. Alul nem hozza ki az emberből az állatot, szépen el lehet evickélni a forgalommal 1500-2500 közt, akkor végig ég az ECONO lámpa. Nem vmi harapós itt, ugye szegény keverékkel megy.. Aztán ha az ember forgatja, akkor van 3000-5000-ig egy átlagos rész (én azt hittem, már 4000 körül megindul, de nem), majd 5-7200-ig megy, mint az ökör. Viszont hangja még itt sincs olyan sok.. Ezt nem is értem, az eladó mondta, h szeretett volna egy kicsit sportosabb hangot, így a hátsó dobot kicsomagolták, vmit kipakoltak belőle, majd csináltatott rozsdamentesből palástot rá, ill. kihagyott egy középdobot, mert kirohadt előtte, utána, s behegesztetett oda egy csövet. S így is halk. A Celica alapból morgósabb, 2-3000-ig kövér gázra szépen dalol, 4500-nál meg ha vált a vezérlés, akkor sokkal markánsabb motorhangja lesz, olyan fémes, kicsit gurgulázós felhanggal, hasonló, mint amikor a VTI vált. Sz'al a Celica után nem olyan sportos a gép.. :-)
6 gen, '97-es. Ezzel a motorral, amivel meg akartam szerezni, csak 97-2000-ig gyártották. Az utána levő buszlimuzin nem érd..
nekem még ugye 1992-1996 közötti 3ajtosból volt több darab is...
annak még kisebb volt a gyárija....talán 13-as
del sol 15-ös gyári volt,legalábbis ilyen méretű gyári Honda felni volt rajta.
mindig 195/50 R15 gyönyörű 5küllőssel jártam:)Óriási hifivel,volt-hogy az egész csomagtartó egy mélynyomó volt.Kiállitási minőségben szerelve JBL,DLS,Clarionnal:)
a nagylámpás civicet én már 16-ossal hajtottam volna,mert nagyobb volt a test,de 1996 utáni civicem soha nem lett.