ez nem kis erejű bomba volt...Indexen néztem a képeket, rendesen lebontotta a bank homlokzatát....
ez nem kis erejű bomba volt...Indexen néztem a képeket, rendesen lebontotta a bank homlokzatát....
Hát ja, voltak már a világban ilyen balhék .
Mostanában gyanítom sűrűbben használják a készüléket. :) Biztos ami biztos. Nagy érzelmek vannak banki témában.
pedig kis bomba is csúnya dolgokat tud művelni...lásd Helmut Zilk, Bécs volt főpolgármestere (Isten nyugosztalja)....keze csúnyán megsérült.
Ez gyönyörű, Bejrút. Jó, hogy nem akkor robbantottak, ha tényleg bomba volt amikor tele volt emberekkel.
Bankban melóztam , volt, hogy bontottam postát, nagy zsákban hozták a küldeményeket minden nap, volt egy kütyü levélbomba ellenőrzésre. Arra volt egy külön képzés hogyan kell használni, elég nagy méretű gépezet volt, komolynak nézett ki, nem is lehetett olcsó játék. A gáz az volt, hogy kinek volt ideje azon átpörgetni mindent, elvileg kellett volna. Ott porosodott a drága masina. Nem emlékszem, hogy használtuk volna. Szép lett volna vki meglep egy "ajándékcsomaggal. :)
Na most jön az, h van itt 1-2 fibo, 1-2 ellenállás...most kellene okosnak lenni :D:D:D!!!
"Apa kezdődik"! csuti asszonta az ő háza elé nem mennk követelőzni a dev spekák, no akkor elkezdődik a partizán harc. 2010 májusában ezzel is kampányoltak, hogy megmentik őket. Van három hónapja, be kell darálni az önk manyupot az cca: 1000 mildra abból ki lehetne őket húzni a slamasztikából. Olaj a tüzre aztán meg kellene menteni a parkett veszteseit szóval mindenkit, polg háború szaga van. Kiváncsi vagyok mit lép hcnd& kapitány és pXntér kazán kovács.
sikerült a "zembereket" a bankok ellen hergelni:
http://index.hu/belfold/2014/01/13/robbanas_egy_pesti_bankfiokban/
Ennek az emelkedő háromszögnek a célára 4350. Pont.
igen ez hit kérdése.. 500nál szoktam eladni..550en visszavenni..mert onnan elmehet 650-700ig..
úgy láttam nagy pakkok reppennek ha felmegy az ár..mtelnél is ezt láttam..sajna nem tudom egész nap nézni..mert akkor nézem a kötéslistát is..
A másik témában ajánlatom van bent..ha beköt megírom ami nagyon érdekes..és tán otp emelkedést sejtet..tuti emelkedés elött mindig leviszik..lemennek a stopokért..nem tudom a 4000közeli ár már ez volt vagy még lesz egy le kőr...
valami történik a háttérben az biztos.
Szerintem itt még nem lesz korrekció. Majd kiderül hétfőn, hogy jól gondolom e.
Jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ez a vevő, aki már harmadik napja határozottan veszi, mikor szeretne fordulni. Ha még van skulója elég, akkor elképzelhető a 4800-as árfolyam is. De 4500-ig tuti elviszi.
Emelkedő háromszögem folytatva órásban:
http://postimg.org/image/4iomvbpsx/
261.8as fibot 4490nél elérhetné.
Előtte előző piros csúcs
a pakkom még egy régi 4295ös és egy 4100körüli..anno beírtam amikor ezeket vettem.
nem u.az a termék...sima otp részvényt adtam el..
úgy láttam elérte a tetejét..de mivel eladtam mehet fel...elvileg várok egy 250ig visszatesztet..
:D
"16:05 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Davenport
de. csak még nem kötött be ,)"
,-)
Én nem értelek. Azt mondtad, hogy először betárazol, aztán elmondod a megérzésed. Most meg már el is adtad?
Grat a kitartáshoz, és a stratégia követéshez!
---
Általában:
:-) Nekem ez a fogalmazás mindenki kezdő, de kizárólag a mákra, és kizárólag a szerencsére (vagy pechre) hivatkozás túlzottan álszerénység kategória, attól függően, hogyan zárult az adott trade. Annyit veszek tudomásul, és elfogadom, hogy ez tartozik a fórum közönségére.