Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

kitartó felfelé... lefel…

#685905 DiamondB

kitartó felfelé... lefelé is az volt. bárcsak mindig ilyen egyszerűen viselkedne.

Re: nincs cím

#685851 Lebleuf Előzmény: #685841

Igazad van és köszönöm a válaszod! Összességében (lekopogom), ha pici a nyerő, vagy brokietető, nem panaszkodom.

A korán veszek és korán szabadulok tőle érzésem is igyekszem elengedni.

Közben elment a Ricsi beszálló, 250-en. Nekem sincs tippem, pihi lesz és várakozás.

#685841 Margaretta Előzmény: #685835

Legfontosabb ahhoz hozzászokni, hogy ha hamarabb adod el nyerőben, mint még várhattál volna vele, ezen nem szabad szomorkodni. Inkább rá kell venni magad, hogy örüljél. Különösen ahhoz képest, hogy vastag bukóban is lehetne a pozid.

Én most pont így vagyok az otival a minél hamarabb szabadulni ebben a hülye politikai helyzetben stratégiámmal, 4210-en vettem, másnap kiszórtam 4280-on, harmadnap elment 300 fölé. Nem tagadom, bosszant, de nem rágódok rajta, örülök, hogy nyertem. Most meg már két napja nézelődök, hova szálljak be és milyen irányba, de még nem tudtam eldönteni. Elvagyok vele, közben teszem a dolgom, néha ránézek.

És hiába az az alapszabály, hogy a lehető legnagyobb profitot realizáljuk, ez csak mese habbal:)

Különösen annak fényében, hogy potenciális vesztes esélyünk van inkább, hogy ezzel foglalkozunk.

Én igyekszem összeségében nyerővel zárni az évet. Ez sikerül és már azt is megszoktam, hogy van, amikor több, van, amikor kevesebb.

bár az eladással most pi…

#685837 Lebleuf

bár az eladással most picit megrengettem az otit, egyből esett 30-at.

:-DDDDDDD

#685835 Lebleuf Előzmény: #685830

Többen jóval messzebbről motoroztok, mármint öreg motorosok vagytok, nekem ezt szoknom kell, vagyis szokom, tény.

Ezért is volt kérdésem, hogyan tudjátok kiülni a stratégiátok nyerőit?

Azért is fontos kérdés számomra, mert érzem, hogy hamar bedobom - eddig többször ennél hamarabb - és ha lejön visszaszállok, csakhogy többször belehúz és csak lesem a mpozit jegy nélkül.

Pár lépéses stratégia ide vagy oda uralkodom (leg)nehéz(ebb) magamon.

A több körben, átlag 170…

#685827 Lebleuf

A több körben, átlag 170-en vett pakk egyben 385-ön eladva,

bár úgy néz ki mintha már ma át akarná vinni a 400-at, jobb a békesség.