Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#686134 Euroman Előzmény: #686133

ez nem kis erejű bomba volt...Indexen néztem a képeket, rendesen lebontotta a bank homlokzatát....

#686133 banyaiz Előzmény: #686128

Hát ja, voltak már a világban ilyen balhék .

Mostanában gyanítom sűrűbben használják a készüléket. :) Biztos ami biztos. Nagy érzelmek vannak banki témában.

#686128 Euroman Előzmény: #686125

pedig kis bomba is csúnya dolgokat tud művelni...lásd Helmut Zilk, Bécs volt főpolgármestere (Isten nyugosztalja)....keze csúnyán megsérült.

#686125 banyaiz Előzmény: #686100

Ez gyönyörű, Bejrút. Jó, hogy nem akkor robbantottak, ha tényleg bomba volt amikor tele volt emberekkel.

Bankban melóztam , volt, hogy bontottam postát, nagy zsákban hozták a küldeményeket minden nap, volt egy kütyü levélbomba ellenőrzésre. Arra volt egy külön képzés hogyan kell használni, elég nagy méretű gépezet volt, komolynak nézett ki, nem is lehetett olcsó játék. A gáz az volt, hogy kinek volt ideje azon átpörgetni mindent, elvileg kellett volna. Ott porosodott a drága masina. Nem emlékszem, hogy használtuk volna. Szép lett volna vki meglep egy "ajándékcsomaggal. :)

#686107 picirigo Előzmény: #685954

Na most jön az, h van itt 1-2 fibo, 1-2 ellenállás...most kellene okosnak lenni :D:D:D!!!

#686103 Labandy Előzmény: #686100

"Apa kezdődik"! csuti asszonta az ő háza elé nem mennk követelőzni a dev spekák, no akkor elkezdődik a partizán harc. 2010 májusában ezzel is kampányoltak, hogy megmentik őket. Van három hónapja, be kell darálni az önk manyupot az cca: 1000 mildra abból ki lehetne őket húzni a slamasztikából. Olaj a tüzre aztán meg kellene menteni a parkett veszteseit szóval mindenkit, polg háború szaga van. Kiváncsi vagyok mit lép hcnd& kapitány és pXntér kazán kovács.

#685989 Ibiza Előzmény: #685982

igen ez hit kérdése.. 500nál szoktam eladni..550en visszavenni..mert onnan elmehet 650-700ig..

úgy láttam nagy pakkok reppennek ha felmegy az ár..mtelnél is ezt láttam..sajna nem tudom egész nap nézni..mert akkor nézem a kötéslistát is..

A másik témában ajánlatom van bent..ha beköt megírom ami nagyon érdekes..és tán otp emelkedést sejtet..tuti emelkedés elött mindig leviszik..lemennek a stopokért..nem tudom a 4000közeli ár már ez volt vagy még lesz egy le kőr...

valami történik a háttérben az biztos.

#685981 Davenport Előzmény: #685977

Jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ez a vevő, aki már harmadik napja határozottan veszi, mikor szeretne fordulni. Ha még van skulója elég, akkor elképzelhető a 4800-as árfolyam is. De 4500-ig tuti elviszi.

#685975 Ibiza Előzmény: #685961

a pakkom még egy régi 4295ös és egy 4100körüli..anno beírtam amikor ezeket vettem.

#685972 Ibiza Előzmény: #685961

nem u.az a termék...sima otp részvényt adtam el..

úgy láttam elérte a tetejét..de mivel eladtam mehet fel...elvileg várok egy 250ig visszatesztet..

#685970 Hathor Előzmény: #685961

:D

"16:05 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Davenport

de. csak még nem kötött be ,)"

,-)

#685961 Davenport Előzmény: #685844

Én nem értelek. Azt mondtad, hogy először betárazol, aztán elmondod a megérzésed. Most meg már el is adtad?

#685954 Lebleuf Előzmény: #685928

Grat a kitartáshoz, és a stratégia követéshez!

---

Általában:

:-) Nekem ez a fogalmazás mindenki kezdő, de kizárólag a mákra, és kizárólag a szerencsére (vagy pechre) hivatkozás túlzottan álszerénység kategória, attól függően, hogyan zárult az adott trade. Annyit veszek tudomásul, és elfogadom, hogy ez tartozik a fórum közönségére.