Ennek az emelkedő háromszögnek a célára 4350. Pont.
Ennek az emelkedő háromszögnek a célára 4350. Pont.
igen ez hit kérdése.. 500nál szoktam eladni..550en visszavenni..mert onnan elmehet 650-700ig..
úgy láttam nagy pakkok reppennek ha felmegy az ár..mtelnél is ezt láttam..sajna nem tudom egész nap nézni..mert akkor nézem a kötéslistát is..
A másik témában ajánlatom van bent..ha beköt megírom ami nagyon érdekes..és tán otp emelkedést sejtet..tuti emelkedés elött mindig leviszik..lemennek a stopokért..nem tudom a 4000közeli ár már ez volt vagy még lesz egy le kőr...
valami történik a háttérben az biztos.
Szerintem itt még nem lesz korrekció. Majd kiderül hétfőn, hogy jól gondolom e.
Jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ez a vevő, aki már harmadik napja határozottan veszi, mikor szeretne fordulni. Ha még van skulója elég, akkor elképzelhető a 4800-as árfolyam is. De 4500-ig tuti elviszi.
Emelkedő háromszögem folytatva órásban:
http://postimg.org/image/4iomvbpsx/
261.8as fibot 4490nél elérhetné.
Előtte előző piros csúcs
a pakkom még egy régi 4295ös és egy 4100körüli..anno beírtam amikor ezeket vettem.
nem u.az a termék...sima otp részvényt adtam el..
úgy láttam elérte a tetejét..de mivel eladtam mehet fel...elvileg várok egy 250ig visszatesztet..
:D
"16:05 Ibiza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Davenport
de. csak még nem kötött be ,)"
,-)
Én nem értelek. Azt mondtad, hogy először betárazol, aztán elmondod a megérzésed. Most meg már el is adtad?
Grat a kitartáshoz, és a stratégia követéshez!
---
Általában:
:-) Nekem ez a fogalmazás mindenki kezdő, de kizárólag a mákra, és kizárólag a szerencsére (vagy pechre) hivatkozás túlzottan álszerénység kategória, attól függően, hogyan zárult az adott trade. Annyit veszek tudomásul, és elfogadom, hogy ez tartozik a fórum közönségére.
kitartó felfelé... lefelé is az volt. bárcsak mindig ilyen egyszerűen viselkedne.
5-ön múlt. Záróban otpvel együtt felhúzták a molt is.
Én most betettem 14100-ra vételt a molba
Igazad van és köszönöm a válaszod! Összességében (lekopogom), ha pici a nyerő, vagy brokietető, nem panaszkodom.
A korán veszek és korán szabadulok tőle érzésem is igyekszem elengedni.
Közben elment a Ricsi beszálló, 250-en. Nekem sincs tippem, pihi lesz és várakozás.
Legfontosabb ahhoz hozzászokni, hogy ha hamarabb adod el nyerőben, mint még várhattál volna vele, ezen nem szabad szomorkodni. Inkább rá kell venni magad, hogy örüljél. Különösen ahhoz képest, hogy vastag bukóban is lehetne a pozid.
Én most pont így vagyok az otival a minél hamarabb szabadulni ebben a hülye politikai helyzetben stratégiámmal, 4210-en vettem, másnap kiszórtam 4280-on, harmadnap elment 300 fölé. Nem tagadom, bosszant, de nem rágódok rajta, örülök, hogy nyertem. Most meg már két napja nézelődök, hova szálljak be és milyen irányba, de még nem tudtam eldönteni. Elvagyok vele, közben teszem a dolgom, néha ránézek.
És hiába az az alapszabály, hogy a lehető legnagyobb profitot realizáljuk, ez csak mese habbal:)
Különösen annak fényében, hogy potenciális vesztes esélyünk van inkább, hogy ezzel foglalkozunk.
Én igyekszem összeségében nyerővel zárni az évet. Ez sikerül és már azt is megszoktam, hogy van, amikor több, van, amikor kevesebb.
bár az eladással most picit megrengettem az otit, egyből esett 30-at.
:-DDDDDDD
Többen jóval messzebbről motoroztok, mármint öreg motorosok vagytok, nekem ezt szoknom kell, vagyis szokom, tény.
Ezért is volt kérdésem, hogyan tudjátok kiülni a stratégiátok nyerőit?
Azért is fontos kérdés számomra, mert érzem, hogy hamar bedobom - eddig többször ennél hamarabb - és ha lejön visszaszállok, csakhogy többször belehúz és csak lesem a mpozit jegy nélkül.
Pár lépéses stratégia ide vagy oda uralkodom (leg)nehéz(ebb) magamon.