Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Ha vkinek occsó kisautó…

#684955 KawaBazsy

Ha vkinek occsó kisautó kell, eladó húgom Corsája. 94-es, ötajtós, 1.4i, pár extrával, 4db felnire szerelt téli kerékkel, CD-s rádióval, szervizelt, költségmentes állapotban, 2 kiló az ára. Csere nem érd, meg van az utód (Polo 1.4TDI, '2006).

Re: nincs cím

#684429 KawaBazsy Előzmény: #684424

Jah, írtad, h alig van benne km.. No majd ha beüt a biznisz, s kineveznek vhova végre vezérigazgatónak céges kocsival, akkor majd ki lehet énekelni alólad, jó lesz használósnak.. :-)

#684424 Euroman Előzmény: #684419

10 évesen én is mindenképpen leselejtezem, mert ha emiatt történik baj, az sokkal nagyobb baj/kár, mint egy garnitura gumi....pasztát talán évente 1x lát az autóm....havonta 1x lemosom, kiporszívózom....keveset van használva, garázsban áll, így ennyivel is ápoltnak néz ki...

#684419 KawaBazsy Előzmény: #684414

Hát ezt jól látod. :-) De ez a kocsi nekem a szerelem kategória, a használósnál letojnám. Amúgy tegnap előtt ill. tegnap is lepasztáztam, úgyhogy most szépen csillog (ehhez kell plusz 8-10 fok minimum, h megszáradjon), s lecsúszik róla a kosz is. Ma meg a belsejét kezeltem le ápolószerrel, tavaszig már ezek kitartanak.

Guminál sztem a 10 éveset kell kidobni, nekem pl a 6 éves guma motoron is hibátlan volt.

#684414 Euroman Előzmény: #684398

megszállott vagy Barátom:)) én október 15-én feltetetem és április 15-ig fennmarad...igaz én egy Golf V-ön nem nagyon figyelgetem a futómű hangját, csak az érdekel, hogy a slusszkulcs elfordítására pöccre induljon, ahová kelle elvigyen, oszt ennyi...meg azon imádkozom, hogy még bírja egy darabig, mert októberben múlt 7 éves a gumi,igaz csak kb. 10.000 km-t futott....dec.7-én szombaton reggel minden tükörjég volt, csúszott rendesen de azért nagyon lassan eljutottam a város másik végébe

#684398 KawaBazsy Előzmény: #684392

Azért nem ástam el a téli grt-t, ha úgy adódik, fél óra alatt átdobom. Ha meg nem bízok az előrejelzésben, bedobok 2-t a csomitartóba, s útközben is upgradelhető.. :-)

#684393 hosszhuszár Előzmény: #684392

Biztos nem, tanultak a tavalyi esetből, és ha elkezd esni a hő a belügy.min azonnal küldi az sms-t minden mobil előfizetőnek....:)

#684392 Koffein Előzmény: #684391

eeeh majd márciusban könyörögni fogsz a teknek, hogy szabadítson ki a bokáig érő hó fogságából :DD

Nem bírtam magammal, s …

#684391 KawaBazsy

Nem bírtam magammal, s a jó időre való tekintettel vissza raktam a nyári kerekeket (8-12 fok volt itt az elmúlt pár napban). Élvezem az sokkal pontosabb futóművet, remélem kitart az idő tavaszig.. :-)