Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

KawaBazsy Előzmény: #685957

Igen, közben utánanéztem, a VTI gyári mérete 195/50 R 15, mint az MX-5-é. Ez 1 %-al kisebb, mint a mostani, úgyhogy ez is váltóméret. Tetszene is egy ilyen grt, ha találok jó árban..

Voltunk moziban a géppel, érdekesen 2 arcú a motorja. Alul nem hozza ki az emberből az állatot, szépen el lehet evickélni a forgalommal 1500-2500 közt, akkor végig ég az ECONO lámpa. Nem vmi harapós itt, ugye szegény keverékkel megy.. Aztán ha az ember forgatja, akkor van 3000-5000-ig egy átlagos rész (én azt hittem, már 4000 körül megindul, de nem), majd 5-7200-ig megy, mint az ökör. Viszont hangja még itt sincs olyan sok.. Ezt nem is értem, az eladó mondta, h szeretett volna egy kicsit sportosabb hangot, így a hátsó dobot kicsomagolták, vmit kipakoltak belőle, majd csináltatott rozsdamentesből palástot rá, ill. kihagyott egy középdobot, mert kirohadt előtte, utána, s behegesztetett oda egy csövet. S így is halk. A Celica alapból morgósabb, 2-3000-ig kövér gázra szépen dalol, 4500-nál meg ha vált a vezérlés, akkor sokkal markánsabb motorhangja lesz, olyan fémes, kicsit gurgulázós felhanggal, hasonló, mint amikor a VTI vált. Sz'al a Celica után nem olyan sportos a gép.. :-)