Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#685349 kerikoma Előzmény: #685330

Nyugi barátom, most csak egy helyre tudtam küldeni egy egységcsomagot, és azt is úgy, hogy a Főnök ossza szét ott helyben. (Hiába ez is a Fővárosiak előnye) Rád is gondoltam, de egy üveg bort külön nem akartam postázni, így Te három fajtát kapsz és így lesz értelme a küldeménynek :-))

#685311 Bendeguz Előzmény: #685306

Nekem Blauburgert küldött, gondolom egységes mindenkinek. Pénteken felbontom és csodájára járok! :)

Ja, és hercegi kiszolgálásban részesültem, így jutott el hozzám :D

#685307 KawaBazsy Előzmény: #685306

Én nem tudom.. HUKK .. csak úgy jött.. HUKK .. de igen finom.. HUKK! :-)

Köszi Keri, h gondoltál ránk! Cserébe Alsóörsön jó hangot csinálok a te motorodnak is! :-D Időpont a motorosban.

#685233 kerikoma Előzmény: #680765

A merlot roséval továbbra is küzdök:( Kicsit túlkéneztem, a savtartalma is elég magas és nem akar szép tükrös lenni. Tavaly már októberbe bényén milyen szépet kóstoltunk belőle, most meg nem szívesen kínálgatom a völgytársaknak:(

Hát ilyen is van a borászkodásba...

#680656 kerikoma Előzmény: #680616

Meg lesz az a party! A blauburger viszi a prímet az idei boraim közül, megpróbálok a csapat tagjainak küldeni karácsonyra. A legjobb az lenne, ha valaki erre járna december hónapba és elvinné. Na majd még átgondolom....

Hamarosan megyek ki a völgybe lefejteni a rosit:-))

#680616 picirigo Előzmény: #680542

Csinálgasd csak...kell a jó anyag a "pince-partyhoz" amit nyár elejére ígértél :D!!!

Hadobás: vicc kategória. 2 hónapja voltam Markazon...szóba sem álltak velünk borkóstolás ügyileg...ráadásul szarok boraik is!

Ui. A Best of Kerié