Ez sokkoló:
http://sportgeza.hu/atletika/2013/12/18/szen-monoxid_olte_meg_a_fiatal_atletat/
Akkor végülis miért őrá esett a választás?
És mi hasznunk van belőle, hogy Csányi papa ül abban a székben?
Én is szívesen dolgoznék ennyire "olcsón"
Egyébként láttam este, amikor a bejelentés után nyilatkozott a Pintér(már nemtom kinek), Csányi 3 méterrel arrébb de éppen még belógott a képbe(véletlenül), úgy nézet a Pintérre mint egy halom kakira..... mindent elárult számomra az a tekintet...
http://www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20131219/pinter-attila-olcso-volt-ennyi-az-egesz/
Ennyi..... Csányi bácsi bárkit idehozhatott volna (lenne rá pénz).
Persze aztán az is lehet, hogy szárnyalni fog vele a válogatott... legyen így(de vannak kétségeim).
Pintér az egy primitív tuskó.
Ez szerintem sokkal rosszabb, mint Egervári.
Sztem egyszerűen nem volt olyan aki elvállalta volna. Pintért meg úgyis mindjárt kirúgják a Győrből, így legalább felfele bukhat, jó magyar mutyi szokás szerint.
Ez jutott eszembe nekem is. Nemzetkozi tapasztalat = 0 (vagy inkabb -0).
Nem stadion az, hanem nagy CBA.
Ha bemész, ott Áfa mentesen vehetsz majd meg ezt-azt.
Pedig ennyi új stadionnal muszáj lesz fociszerűséget összerakni. Durva lenne úgy járnának mint Stadler stadion, benövi a gaz.
mentalitással van gond, az emberekkel...
Nézd meg a kis srácot, aki a Barcánál van kint, miket tud már a labdával. Öröm nézni
Gondolom azért lekoppantani sem olyan egyszerű mert biztos nem rakják ki a netre milyen edzésmunka van. De hát azért csak el lehetni tőlük lesni vmit. "Ipari" kémkedéssel. :)
Itt is? :)
Viszont ha nem akarunk búsulni akkor az azért vicces, hogy a magyar egy annyira élelmes nép , hogy mindenben megtalálja a mutyi lehetőséget.
Ki gondolná , hogy egy ilyen fos szintű fociban van mutyizási lehetőség. Gondolj bele real barca szint lenne itt is vagy premier liga , vagy bundesliga.
De magyar szemétdombon is vmit ügyeskedik. Még lesz jó focink na, nem idén , nem jövőre, mire a bux 50 k lesz, bár lehet az előbb lesz mint foci. :)
Nem koppinthatunk, mert mi unortodoxok vagyunk ebben is.
Még a végén a vallásban is áttérünk.
ha nem találnak, akkor már őket is megvettük. Ordító mutyi van...
arra én is találnak e komoly hibákat. Ha semmi komolyat akkor rejtély miért vagyunk ennyire lent.
Én kíváncsian várom a belgák átvilágításának eredményét
Azt nem értem, hogy nem kellene feltalálni semmit. Szétnézni olyan országokban ahol sikeres a képzés mit csinálnak. Pl hollandok. Nem arról van szó, hogy sokkal nagyobb létszámú ország. Mégis régóta és sok nagy klubnál ott vannak a neveléseik. Szóval vagy genetikailag jobbak a focihoz, vagy vmit tudnak a képzésben. :)
Le kell koppintani . Amióta beszélünk róla, hogy válság a fociban azóta 3 generáció legalább kiöregedett. Vagy még több. Inkább visszaestünk azóta is. Alap probléma lehet ebből következtetve.
Azt nem tudom hová tenni, amit Bölöni meg mások mondtak a román meccs előtt:
Pl. a magyar foci utánpótlásnevelésben jóval messzebb jár már, jobbak a feltételek nálunk, mint Romániában stb..
Akkor én még bizakodtam, mára ez már csupán értetlenség.
Ez így tényleg túl negatív, hogy semmit sem számít.
Annyi jelentősége lehet , hogy mennyire tudja őket fanatizálni, illetve saját képességeinket jól felmérve , ellenfelet felmérve egy jó taktika.
A gondot ott találom, hogy a képességek olyan alacsonyan vannak, hogy 10-20% növekedés amit egy jó edző hozzátehet még mindig alacsonyan van.
Ezért kellene az utánpótlást tolni vsz.
Persze örülök ha rám cáfolnak és megtáltosodunk bármilyen edzővel. :)
Kézit nem néztem, csak hírekben láttam nagy csatában elvéreztünk.
Akkor végülis mindegy, ha nem számit akárki is lehet, ez a lecsúszás következő fázisa.
De persze ha ez sem számit, akkor oké.
Végülis a gazdaságban is tetszés szerint mozgatnak arcokat ilyen olyan intézmények élén, de az is mindegy, hiszen a forint még nem omlott össze, sőt offenzivában vagyunk, de ez sem számit.
Akár Hajdú is jöhetne a kézilabda válogatott éléről, most úgyis ráér...
Egyébként tegnap Görbicz és Tomori előtt le a kalappal, ők ketten mindent megtettek.
Ez most a kiegészitő embereken ment el.(Kovacsicz és Triscsuk lépéshibája döntő helyzetben etc...)
Pedig mennyire odavoltunk, hogy nekünk hosszabb a kispadunk.