Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Gera legrosszabb napja

#683479 banyaiz Előzmény: #683477

Annyi a mozgástér, hogy kiválaszt posztokra embereket. Nagy atomfizika ki jöhet szóba? Első körben aki külföldön rendszeresen játszik egy focicsapathoz hasonlító egységben.

Akkor azokra a posztokra már megvan az ember. Ebből nincs sok. A maradékra , kínjában megpróbálja hazai bajnokságból kiválogatni ki a legkevésbé rossz. :)

Taktika. Ha olyan gyenge csapat az ellenfél ahol még 20 éve azt sem tudták mi fán terem a foci akkor 2 csatár támadunk.

Ha az ellenfél vmit ért a focihoz, netán komoly csapat akkor egy csatár , kontrára játsszunk .

Néha meglepjük az ellenfelet támadó foci komoly csapat ellen. Olyankor megússzuk 4-5-6-7-8 kapott góllal. Holland - magyar.

Kb ennyi a mozgástér. Lehet persze vuduzni itt a dolgokat, nagyon leegyszerűsítem, ledegradálom, de kb ez a szitu vsz.

#683477 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683409

Azért ne már, hogy Pintér Attila legyen a szöv.kap (bár nincs túl sok bajom vele.. :-) akkor se ha nem számít ki a kapitány(szerintem azért egy kicsit számít)

#683462 banyaiz Előzmény: #683455

Nem tudom lett volna e bármi jelentősége , hogy ki az edző, sajnos amilyen állapotban van a focink.

Külföldi neves edző mennyiért vállalja el? Gondolom pár milla eurban minimum/év.

Egy 2. vonalbeli külföldi edző aki olcsóbb lenne az minek.

Magyar mezőnyből pedig szinte teljesen mindegy ki. Lehetett volna Mezey is. :)

#683455 TrendMan Előzmény: #683453

Ebben igazad van.

A Győr edzője viszont olyan választás, mint ha

1) politikai döntés született volna (Orbán odaszólt vagy hasonló) és/vagy

2) MLSZ teljesen tanácsatalan lenne és az első elérhető emberhez nyúltak volna, amin nem sokat kell gondolkodni.

#683454 banyaiz Előzmény: #683424

Szerintem Nyilasi lett volna a legjobb választás.

Vsz ide lehetne hozni Mourinhot évi 10 millió eur fizuért ő sem tudna ilyen állománnyal csodát tenni.

Szisztematikus építkezésre lenne szükség. De hát ezt mondjuk már 86 óta.

#683453 banyaiz Előzmény: #683421

Az alapoktól kellene elkezdeni. Külföldi profinak akkor látnám értelmét ha az utánpótlást szervezné meg 10 év alatt.

De az, hogy idejön és megkapja meccsek előtt 1-2 hétre a játékosokat embert nem tud belőlük ennyi idő alatt faragni. Hozott anyagból dolgozik ami olyan amilyen.

Taktikában esetleg lehetne szerepe, de ahhoz előbb focista kell.

#683424 TrendMan Előzmény: #683409

Milyen üzenete van annak, ha egy olyan edző nyeri el a legfontosabb posztot, aki olyan szégyenteljesen bukott a BEK első fordulójában?

Ez nem más mint kontraszelekció.

#683421 Turkoglu Előzmény: #683409

Szerintem ennek a válogatottnak teljesen mindegy ki az edzője, inkább az utánpótlás neveléshez kell hozni néhány külföldi szakembert, aztán majd 5-10 év múlva lehet gondolkodni külföldi szövetségi kapitányba, addig az csak kidobott pénz... Amúgy 86-óta várjuk a jó fiatalokat és ahogy nézem ezt a mostani MLSZ-t még 20-30 év el fog telni mire kikopik onnan a sok agyatlan léhűtő... addig is ha már a focink egy kalap sz@rt ér örüljünk a sok új stadionnak, meg majd fizessük utána az állagmegóvást, mert, hogy bevételt nem fognak termelni attól az átlag 1000 nézőtől az biztos...

#683409 banyaiz Előzmény: #683374

Nofene mégsem külföldi.

Talán jobb így mert idehoztak volna valakit nagy pénzért kirakatembernek sok értelme nincs.

Nem tartom egy akkora atomfizikának ezt a foci témát, hogy egy magyar edző ne tudja megoldani. Jó sokat kell gyorsan futni, gyorsan passzolni, technika, és tudják eldönteni kisfiúk vagy kislányok. Nem hiszem, hogy ehhez zseninek kell az edzőnek lenni.

Re: szivatás

#682815 TrendMan Előzmény: #682810

Egyébként csak most ismerem fel a kapitány zsenialitását, amennyiben a román és a német vereség szükséges volt, hiszen igy elkerülhettül lengyel barátainkat a nyolcaddöntőben.

Baráti szivességként ők most kiütötték román kolléganőiket :-DDD

#682810 TrendMan Előzmény: #682804

Szép volt!

Itt is volt egy kritikus pont a 37-40 perc táján, amikor feljöttek 19-17, 20-18-ra.

Azt lehetett tudni, hogy öt gól kézilabdában szinte semmi és ebben a kritikus helyzetben szerintem Triscsuk volt a mérleg nyelve.

Őt nem is tudom honnan húzták elő, tán nem is magyar?

20-18-nál megint megállt a tudomány és csak Görbicz ment előre mint a gép.

Egy ilyen kritikus helyzetben aztán Triscsuk dobott gólt középről, hiszen Görbiczre figyeltek.

A bírók sem voltak ellenünk, de hát a csapatjáték arról szólt, hogy ki kell használnunk a lehetőségeinket és mindig kell valaki, aki tovább viszi a lángot:-)

Grat a csapatnak!

#682752 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682654

Megy a mosakodás. Na ja.... alig ismerik egymást ezek a játékosok..... persze kapus nélkül nem is lehet egy világbajnokságon jól szerepelni(a többiek sem nagyon villognak). Ma valami csoda folytán azért leverjük a spanyolokat! :-)

Re: nincs cím

#682749 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682708

A Reálnak mekkora malaca volt már megent... a Barca meg kénytelen lesz megizzadni egy kicsit :-) Rossz előérzetem van (a francnak sem hiányzott ez a City)

#682708 banyaiz Előzmény: #682703

MU-nak kellene nyernie mert félő, hogy bajnokságban küzdelmes lesz bl helyen végezni. :)

#682700 banyaiz Előzmény: #682664

MU sorsolása egészen derék. :) Bár amennyire toppon van a csapat küzdelmes lehet ez is, de tavaszig beindulhat a gépezet.

Barca behúzott , először City kifárasztja aztán MU remélhetőleg végez velük. :)