Ez vicces és érdekes :)
Sziasztok, Nas 100 lelőhetetlen, semmi korrekció.Szeretnék majd 'azon' a napon shortban lenni.
Egy a lényeg : az USA piacokat minden nap a mindenkori csúcsokra kell járatni és onnan lefele engedni nem szabad .
valahogy így nézhet ki azoknak a véleménye akik ezt az egészet hátulról irányítják.
csakis fölfele mehetünk , lefele sosem....hát még szép hogy nem.. :D
Jaja. :-)
Gépről szeretnék leszokni, és Nexus 7-en vagy 5-ön intézni mindazt, ami most pc-n dolog és műxik tableten vagy okoson; a zseton elcseszés zavar közben nagyon, de ez a kettő mintha megérné (bajom az lett a N7 -tel, hogy telefonra, alkalmatlan)
Azóta követem, ez mostanra ért be,
de megjárta közben az 1.17-is,
most 1.60 a csúcs.
Celeb: vagyis már valaha hallottál a cégről :)
A tabletet emiatt ne halogasd, jó az sok mindenre, ha van fölösleges elbaxni való pénzed :D
két nap alatt tízszerezni? ez beteg... felvásárlás, vagy feltalálták az aidses rák ellenszerét?
Igen így látom, könnyen kezelhető, nehézkes.
Nem tudom mik a celeb kategória aljának képviselői, nekem első körben pörgős, feltörekvő, startup jellegű cégek mozgatják a fantáziám.
App: Akkor az android telefont, tablet vásárlást tovább pihentetem.
KBC olcsó és könnyen kezelhető, de eszméletlen amatőr és nehézkes minden. röviden összefoglalva: jó szándékú bal****ok. ami rossz: kizárólag a celeb részvények vannak alapból felvéve a rendszerükben. ha valamilyen közepes, vagy csak kevésbé ismert céggel akarsz kereskedni, ISIN alapján kell kérvényezni, hogy vegyék fel a listára. ezt mindig teljesítik, de beletelhet 2-3 napba is, addig meg mindegy, ha aznapra láttad a kitörési esélyt...
a mobil alkalmazás egy rakás szahr. tavaly emiatt volt egy kis veszteségem. az appot azóta se fejlesztik, így totál megbízhatatlan.
az usa piac egyébként eszméletlen. az apple egy napja komolyabb forgalmat generál, mint a teljes bét egy év alatt. a technikások számára maga a mennyország! nagyon jól működnek a pszichológiára épülő következtetések a nagy számú trader miatt.
USA és londoni tőzsdén forgó kereskedéshez tapasztalatok alapján mit ajánlotok, mint brókercég? (Érdekel mi mennyi, KBC-hez képest szeretnék arányokat, költségeket kiszámolni)
Válaszokért köszönet és hála!
....nesze neked tegnapi nagy USA rally...meg jó gazdasági adatok...
a segélykérők száma megint emelkedik.
Lehet, h rossz a tippem, mert egy táguló ék vagy mija****om van h1-h4-en, ami nem shortos.
SP shorton gondókszok....de hova a stop? :)
Szerk.
Beszálltam 1805.8...stop 1813.5 egy próbát megér talán.
Egy olyan 50 k-s buxnál kipöröghetné magát ez a folyamat 2020-ig. Következő 7 évben.
Ha ez így lesz akkor valóban elmondhatjuk, hogy jobban teljesítünk. :) Addig szerénység. :)
Ebben is van igazság.
De csak a nagyságrendek kedvéért, hogy mire gondolok.
Most snp 1800 körül van még hivatalosan válság van. EU-ról nem is beszélve amit a válság sokkal jobban érint.
Minden a tervek szerint megy elkezdik emelni a kamatot nagy jegybankok 2015 környékén sacc/kb.
Vmikor jön egy tisztító esés usában mondjuk jövőre. 10-20% rövid időre.
Aztán amikor elkapja a gépszíj a világot, hogy vége a válságnak javuló makrók stb és mindezt egy snp már eleve ilyen szintek környékén várja meddig fog menni? Sacc/kb ebből a szintből amit már a válságban elért olyan 3000 pont környékére legalább tippelném.
Na ha abban az időszakban a bux nem tud menni akkor el kell temetni, mert elhunyt, élt 2x évet. Szóval van ebben lehetőség is, hogy így szétszakadt a világ.
értem, de nem kell külföldre utalni, bár egy korrekt forexes számlánál egyszerűbben nehéz elképzelni a trédelést
elérhetőek a magyar piacon is pl az erste a német piacot szinte egy az egyben lefedi, dax index, certifikátok valutakeresztekre, egyedi rv-k van minden
max még talán annyi, hogy ez a ciklikuság valóban fűtheti a tőzsdéket, amíg a hullám felszálló ágában vagyunk, csak azt lesz nehéz elcsípni amikor toppon van a dolog és a fordulat jön...
márpedig ebben a felgyorsult világban nem tuti hogy a fejlődők is csúcsra futnak ,lásd BRIC avagy az Indonéz, Táj tőzsdéket ahol a pozitív hangulat ellenére nem kicsi lecsorgás van, szerintem átsúlyozták a profik a tőkét, és amire megtalálnának bennünket a gyorsuló folyamatok miatt ismét fordulhat az inga.... nem beszélve az általad említett betyár virtusról
véleményem szerint az olló tovább nyílik a bivalyok még mehetnek de ebbe a menetbe a kicsik nem vesznek rész legalább is nem olyan százalékban(max egy -egy SQ elejéig ha túl shortolnak bennünket) az esésből viszont ki fog jutni...
SP 1811 +1,6% ez nem semmi.
éppen néztem egy filmet, na mondom 8 óra mi a helyzet ránéztem a tab-ra, hát látom beszakadt. Nem tudtam semmi hírt csak néztem a chartot.
Gondoltam ez kész, de mindig ez van a devizáknál is, hogy az első irány általában fals.
Hát így is lett. Nem semmi. El se hiszem.