ha jól látom a 77 nagyjából megvolt.
Most viszont közeleg az OPEC ülés Bécsben a hónap végén.
Emiatt innen - ha adódna egy jó beszálló - érdemes lehet longolni.
ha jól látom a 77 nagyjából megvolt.
Most viszont közeleg az OPEC ülés Bécsben a hónap végén.
Emiatt innen - ha adódna egy jó beszálló - érdemes lehet longolni.
Kezd csökkenni az esélye annak a 77-nek.
Most háromszögelve korrekciózik, amiből szvsz lefele fog kilépni. A célár 80-ra csökkent.
Visszateszt megvolt, sajnos nem léptem poziba, ma meg lett volna az első célár.
----------
Szvsz amennyiben 85nél megállna, akkor 93-ra visszakorrekciózva mehet 77-re, ha már átesett a 87-en. Tehát a következő short sziggnál 93nál (teljes esés 38.2%-a), talán...
Mai gyertya szépen alakul, szép piros. Kíváncsi vagyok visszahúzzák-e nap végére.
Csütörtökön visszahúzták, lett egy csúnya gyertya belőle. Pénteken illetve hetesen pedig 90 alatt zárt, ami negatív jel.
A 90.30-90.40-es zóna felett kellett volna zárnia, így viszont a cél 85 lehet. Esetleg egy megálló 87-nél előtte. A végső cél pedig a 2012-es 77-es alj...
Szvsz ha visszateszteli a 90.4-et akkor lehetne shortolni 92-es stoppal és 87-es első és 77-es második targettel.
---------
Funda alapján is lefele áll, mert sok az olaj mindenhol. A kitermelést kellene csökkenteni.
Nagy esély van rá, hogy a mai pedig még azt is felülmúlja.
Veszélyes a WTI-nek 90 alatt zárni hetesen.... 85 a következő megálló.
Pedig már elkezdtem volna venni 90-nél... a pénteki záró lesz az érdekes.
Nekem úgy tűnik, csak megy vissza a helyére.
Az ukrán válság felturbózta, most ez a hatás mintha kijönne belőle.
Viszont itt egyből egy dupla-fenék-esély?
Olaj ritka ordenáré ma. -2,35% Gyertyákat elnézve január óta a legrosszabb napja.
Olajjal foglalkozik még innen valaki?
Vettem belőle imént egy keveset.
usa olajtermelése rekordra száguld http://blogs.marketwatch.com/energy-ticker/2013/12/16/u-s-close-to-oil-production-record-nat-gas-overtakes-coal-feds-say/?mod=sfmw
Irán azt tervezi, hogy még az idén napi 4 millió hordóra növeli olajtermelését, ami idén júniusban 2,68 millió hordó volt.
új olaj mező
Nem lehetett a béten shortolni, csak long? Szép.
Olaj short etf-ek:
http://finance.yahoo.com/news/4-ways-short-oil-etfs-160146635.html