http://inforadio.hu/hir/sport/hir-602517
300 vs. 600 millió EUR... 90 vagy 180 milliárd ft 1 db stadion...
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-602517
300 vs. 600 millió EUR... 90 vagy 180 milliárd ft 1 db stadion...
Arsenal, Dortmund , Napoli csoport az éles. Ha kívánságműsor a Napoli Arsenalt nézném meg. :) Barca már továbbjutott.
Azért így is biztos élmény lesz.
31x pénz a 0:0! Nem is rossz!
Holnap utazunk Barcelonába... ahol ismét súlyos csapást mérünk a brit focira!(bár a Celtic-nek már mind1) Szerintem jó szar meccs lesz, meg is teszem a 0:0-t egy kisebb összeggel.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Bl döntőben kellene visszavágni elbukott döntőkért, úgy lenne szép. :)
Moyes belenyúlt rendesen a feladatba. SAF után átvenni , főleg ilyen kezdéssel , szép kihívás.
Barcának visszavágni? Mivel? Kivel? Ahogy Minarik Ede mondotta volt, ahhoz elöszőr "Kell egy csapat" ...az meg ugye nincs. (jelenleg)
Igazán elvetemült lehetett. Foci képes érzelmeket kiváltani, de ekkorát? Még ha azt hallottam volna, hogy Egervári harakirit követett el a román meccs után csak csak megérteném. Lehet csóka rátette a meccsre full vagyonát plusz még azon felül.
Szenved most a csapat. De azért nem esünk kétségbe állandóan nem lehetünk a csúcson. A lényeg, hogy a BL-ben Barcának visszavágjunk. :) Ez nem idén lesz ahogy elnézem a jelenlegi teljesítményt.
Ez jó meccs lehetett. Nem láttam sajnos. Ronnie elvérzett , nekem ő a kedvencem, mikor formában van szinte transzban játszik. Játékvezetőt löki félre, hogy odaférjen a golyókhoz. :)
Aztán ha olyan napja van bárki megveri. Egy igazi művész. :)
Döntő jónak ígérkezik.
az utolsó frame kemény volt... az meg főleg, hogy 8-3-ról jött vissza Bingham és majdnem nyert...
M lesz ez? DUTY FREE shop?
Ez már megint messziről bűzlik, mint a trafikmutyi.
Hátha nyit egy CBA odabent?
Igy érthető lenne a sok új stadion, most derül ki hogy az mind bevásárlóközpont:-)
„A személyi jövedelemadóról szóló törvény javasolt módosítása alapján a sportesemények látogatottságának növelése, illetve a sportszervezetek szponzorációjának előmozdítása érdekében adómentessé válik a sportlétesítményben szervezett sportrendezvényen - például versenyen, mérkőzésen - nyújtott szolgáltatás, ideértve az e rendezvényen biztosított étkezést is.”
ergo
Áfamentes lesz a bejáratnál a szotyi? (jó a bejáraton belül) Mi van?!?!
Újabb egyenlő(bbe)ket szülnek az egyenlők közé…(?)
http://hvg.hu/gazdasag/20131205_Adomentesek_lehetnek_a_sportpalyan_tartot
Ugyan a WBA 2:3 arányban vereséget szenvedett, de Gera első fellépésén az ötösön máris annyira ráijesztett védőjére, hogy az öngólt vétett.
Ennek láttán Goran Ivanisevics - aki nagy West Brom szurkolót - a lelátón annyira izgatott lett, hogy egyszerre ivott kávét és energia italt.
:-DDD
Gera jön éppen a WBA - Man City meccsen, ilyen nem volt 1 éve:-)
A lelátón meg Goran Ivanisevics - aki állitólag vérmes WBA szurkoló - szomorkodik éppen premier plánban (0:2) ....
Ronnie ismét snookerezik UK-n. Mekkorát játszott most megint. Ez egy földönkívüli.