Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#681593 banyaiz Előzmény: #681492

Arsenal, Dortmund , Napoli csoport az éles. Ha kívánságműsor a Napoli Arsenalt nézném meg. :) Barca már továbbjutott.

Azért így is biztos élmény lesz.

#681492 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681482

Holnap utazunk Barcelonába... ahol ismét súlyos csapást mérünk a brit focira!(bár a Celtic-nek már mind1) Szerintem jó szar meccs lesz, meg is teszem a 0:0-t egy kisebb összeggel.

#681482 banyaiz Előzmény: #681479

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Bl döntőben kellene visszavágni elbukott döntőkért, úgy lenne szép. :)

Moyes belenyúlt rendesen a feladatba. SAF után átvenni , főleg ilyen kezdéssel , szép kihívás.

#681479 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681475

Barcának visszavágni? Mivel? Kivel? Ahogy Minarik Ede mondotta volt, ahhoz elöszőr "Kell egy csapat" ...az meg ugye nincs. (jelenleg)

#681475 banyaiz Előzmény: #681420

Igazán elvetemült lehetett. Foci képes érzelmeket kiváltani, de ekkorát? Még ha azt hallottam volna, hogy Egervári harakirit követett el a román meccs után csak csak megérteném. Lehet csóka rátette a meccsre full vagyonát plusz még azon felül.

Szenved most a csapat. De azért nem esünk kétségbe állandóan nem lehetünk a csúcson. A lényeg, hogy a BL-ben Barcának visszavágjunk. :) Ez nem idén lesz ahogy elnézem a jelenlegi teljesítményt.

#681391 banyaiz Előzmény: #681355

Ez jó meccs lehetett. Nem láttam sajnos. Ronnie elvérzett , nekem ő a kedvencem, mikor formában van szinte transzban játszik. Játékvezetőt löki félre, hogy odaférjen a golyókhoz. :)

Aztán ha olyan napja van bárki megveri. Egy igazi művész. :)

Döntő jónak ígérkezik.

#681355 Zotya32 Előzmény: #680806

az utolsó frame kemény volt... az meg főleg, hogy 8-3-ról jött vissza Bingham és majdnem nyert...

Re: sport szőr mentén

#681338 walex Előzmény: #681318

M lesz ez? DUTY FREE shop?

Ez már megint messziről bűzlik, mint a trafikmutyi.

Re: sport szőr mentén

#681321 TrendMan Előzmény: #681318

Hátha nyit egy CBA odabent?

Igy érthető lenne a sok új stadion, most derül ki hogy az mind bevásárlóközpont:-)

sport szőr mentén

#681318 Lebleuf

„A személyi jövedelemadóról szóló törvény javasolt módosítása alapján a sportesemények látogatottságának növelése, illetve a sportszervezetek szponzorációjának előmozdítása érdekében adómentessé válik a sportlétesítményben szervezett sportrendezvényen - például versenyen, mérkőzésen - nyújtott szolgáltatás, ideértve az e rendezvényen biztosított étkezést is.”

ergo

Áfamentes lesz a bejáratnál a szotyi? (jó a bejáraton belül) Mi van?!?!

Újabb egyenlő(bbe)ket szülnek az egyenlők közé…(?)

http://hvg.hu/gazdasag/20131205_Adomentesek_lehetnek_a_sportpalyan_tartot

#680895 TrendMan Előzmény: #680812

Ugyan a WBA 2:3 arányban vereséget szenvedett, de Gera első fellépésén az ötösön máris annyira ráijesztett védőjére, hogy az öngólt vétett.

Ennek láttán Goran Ivanisevics - aki nagy West Brom szurkolót - a lelátón annyira izgatott lett, hogy egyszerre ivott kávét és energia italt.

:-DDD

Gera jön éppen a WBA - M…

#680812 TrendMan

Gera jön éppen a WBA - Man City meccsen, ilyen nem volt 1 éve:-)

A lelátón meg Goran Ivanisevics - aki állitólag vérmes WBA szurkoló - szomorkodik éppen premier plánban (0:2) ....

#680806 banyaiz Előzmény: #680269

Ronnie ismét snookerezik UK-n. Mekkorát játszott most megint. Ez egy földönkívüli.