BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ – A PÁROSÍTÁS
Manchester City–Barcelona
Olympiakosz–Manchester United
AC Milan–Atlético Madrid
Bayer Leverkusen–PSG
Galatasaray–Chelsea
Schalke–Real Madrid
Zenit–Borussia Dortmund
Arsenal–Bayern München
BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ – A PÁROSÍTÁS
Manchester City–Barcelona
Olympiakosz–Manchester United
AC Milan–Atlético Madrid
Bayer Leverkusen–PSG
Galatasaray–Chelsea
Schalke–Real Madrid
Zenit–Borussia Dortmund
Arsenal–Bayern München
A magyar női kézilabda válogatottnak megint kiáll egy zakó az aktuális világversenyen.
Tegnap nyilaktozott a válogatott szövetségi kapitánya.
Azt mondja nem volt lehetőségük kellően összeszokni és egyetlen komoly csapat ellen sem játszottak a VB előtt.
Igaz játékosállományban (papiron) a legjobb 4-5 csapat közé számitanak, most lehet mégsem jutnak be a legjobb nyolcba sem.
Úgy emlékszem ugyanez volt a helyzet a focistákkal a kritikus román meccs előtt.
Nem volt megfelelő összeszoktatás, csak úgy odautaztak és közben odanyilatkoztak, hogy győzni mennek Bukarestbe.
Ugyanakkor a románok egy egész bajnoki fordulót halasztottak el azért, hogy megfelelően felkészüljenek a kritikus mérkőzésre.
????????????
Milért van ez igy?
A csapatsportok direkt szivatják meg a magyar szurkolót ???????????????
Aláíratták...papírom van róla, meg egy ajándék tollam. Útlevélszámom regisztrálva, most várom a spanyol TEK jelentkezését :-) Gondolom azért nem volt teltház, mert ezeknek az esti 12-13 fok már túl hideg....
"hódolat Katalóniának" :) Lazák, ha magyarként is aláíratták veled.
Nem volt teltház? Bl meccsen? Azért nem bántad elmentetek gondolom .
Csak 55 ezren voltunk....(ezt írták ki), volt vagy 3 ezer skót, azok nagy arcok voltak(néhányuk zöld-fehér pizsamában jelent meg:-) 5-0-ig még boldogok is voltak a 6. után kissé csendesebbek lettek :-) Szerintem abba a "B középbe" nyugodtan vihettem volna CR7 a legjobb, meg aranylabdát neki transzparenst, max megveregették volna a vállam (főleg ha magyarul írtam volna ki ugye :-)
Viszont a Camp Nou "túrán" azért lefényképezhettük magunkat a Messi bácsi 4 aranylabdájával (volt ott még két pár arany színű cipő is, nem is tudom azok mik lehettek... :-). CR7 is kap aranylabdát (majd valamikor:-), szerintem idén megérdemelné (csak Ribery bácsi veheti el tőle, az is "csak" azért mert minden kis sz@r kupát megnyertek idén (persze ez csak azért fordulhatott elő, mert a Barca múzeumba már nem fért volna több ugye :-) Majd tavaszig bővítik, oszt akkor jöhet a többi. A meccs előtt még sikerült velem aláíratni a Katalónia függetlenségéért izét (nem zavarta őket, hogy Magyar állampolgár vagyok, sőt! :-)
Apróval gurigáznak. Ennyi lóvéból az összes magyar csapatot tokkal vonóval stadionostól meg lehetne venni kb.
Akartam mondani , hogy vigyél egy transzparenst, hogy CR7 a legjobb, és járna neki az aranylabda, ott a B középben (ha van ilyen arrafelé ) mutasd fel. :)
Jó élmény lehetett élőben megnézni. Nem különösebben vagyok oda Barcáért de azért élőben 100 k emberrel szurkolni biztos király.
6:1! (és a végére kicsit visszavettek a fiúk). Nem számítottam ilyen gólparádéra, de aranylábúak jól szórakoztatták a közönséget! Megneszelhették, hogy jövünk. :-)
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-602517
300 vs. 600 millió EUR... 90 vagy 180 milliárd ft 1 db stadion...
Arsenal, Dortmund , Napoli csoport az éles. Ha kívánságműsor a Napoli Arsenalt nézném meg. :) Barca már továbbjutott.
Azért így is biztos élmény lesz.
31x pénz a 0:0! Nem is rossz!
Holnap utazunk Barcelonába... ahol ismét súlyos csapást mérünk a brit focira!(bár a Celtic-nek már mind1) Szerintem jó szar meccs lesz, meg is teszem a 0:0-t egy kisebb összeggel.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Bl döntőben kellene visszavágni elbukott döntőkért, úgy lenne szép. :)
Moyes belenyúlt rendesen a feladatba. SAF után átvenni , főleg ilyen kezdéssel , szép kihívás.
Barcának visszavágni? Mivel? Kivel? Ahogy Minarik Ede mondotta volt, ahhoz elöszőr "Kell egy csapat" ...az meg ugye nincs. (jelenleg)
Igazán elvetemült lehetett. Foci képes érzelmeket kiváltani, de ekkorát? Még ha azt hallottam volna, hogy Egervári harakirit követett el a román meccs után csak csak megérteném. Lehet csóka rátette a meccsre full vagyonát plusz még azon felül.
Szenved most a csapat. De azért nem esünk kétségbe állandóan nem lehetünk a csúcson. A lényeg, hogy a BL-ben Barcának visszavágjunk. :) Ez nem idén lesz ahogy elnézem a jelenlegi teljesítményt.
Ez jó meccs lehetett. Nem láttam sajnos. Ronnie elvérzett , nekem ő a kedvencem, mikor formában van szinte transzban játszik. Játékvezetőt löki félre, hogy odaférjen a golyókhoz. :)
Aztán ha olyan napja van bárki megveri. Egy igazi művész. :)
Döntő jónak ígérkezik.