van most valamid?
Ó, a p.csába! Én meg nem figyeltem a topikodat, és nem dobtam időben... :-(((
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/brutalis_birsagot_kaptak_magyar_bankok.5.191983.html
jó volt ez az otp vétel... :-(
lehetne kárpotlási jegyet eladni Matgab, kapsz jutalékot........
Én lombardos longot nyitnék a helyében
OTP vétel reggel... Jöhet a káosz, anarchia, devizahitelesek tömeges pernyerése...
:D
Emlékeztek, amikor arról írtam tavaly, hogy Hernádi Zsolttal egy kávézóban néztem egy meccset... Illetve hozzám is ért véletlenül.
Úgy látszik ott megpecsételődött a sorsa.
A faktor alól úgy látszik ő sem tudja kivonni magát.
Ryanair? :))
ez az extra a főfapadoséknál... sportos nyaralás :))
ja, és ha tudnád, hogy a kerozin is csak annyi volt benne, hogy elguruljon a leszállópálya széléig...:))
hát igen, még a zsidóknál is kiosztották a gázálarcokat a faktor ellen ahogy egyre közelebb kerültél )))
akkor forint long innen?
"Kérdem én 100 embert 700 méterre átvinni vajon mennyibe kerülne a BA-nak? Mert nem hiszem el, hogy ez nem fér bele... "
Mesterem,ha tudnád,mennyit kell ellopni,nem csodálkoznál,hogy nincs busz ;)
A faktor hatását nem tudta kikerülni a taxitarifa sem. :D
:(
Újra itthon gyerekek...
Én ahogy látom, mindenhol rossz, de messze a legxarabb itthon...
Hazajöttem és abban pillanatban a ahogy kijött értünk a taxi 50%-kal felcsapták a taxitarifákat...
Legalábbis elméletben 50, gyakorlatban 4 helyett 8 ezret fizettünk ugyanazért a fuvarért...
Lassan olcsóbb Ferihegyről eljutni Londonba, mint Budáról kijutni Ferihegyre. Normálisak ezek a BKK-s fiúk??
A Budapest Airport is egy kalap kaki. Sehol a világon nincs olyan a legkisebb afrikai reptereken sem, hogy az utasokért se éjjel, se nappal, se 40 fokban, se hózáporban nem jön ki egy tetves busz, hanem rohadt messze a termináltól begyalogoltatják őket. Egy külföldinek mindjárt megvan az impressziója, hogy hova került, és mi is egyből realizáltuk, hogy az utolsó nyaralásos napon nme véletlenül kerített már hatalmába minket a honvágy helyett a szorongásos depresszió... Kérdem én 100 embert 700 méterre átvinni vajon mennyibe kerülne a BA-nak? Mert nem hiszem el, hogy ez nem fér bele...