végre megindult, ideje volt, 288-os zárás nem lenne rossz ma
végre megindult, ideje volt, 288-os zárás nem lenne rossz ma
:) neked is "Ő" mondta el?... na, szépen vagyunk, mondhatom! ) nagyon pesszimista vagyok... asszem eladok mindent, úgyis csak megint felhúzzák a ******* ********* *******ok, hogy aztán önthessék... strong sell! ;)
Aha, bár azt eddig nem tudtam, hogy Te is tudod amit én tudok! :-)
mutyi műsorváltoztatás... :) nem akarják (még), hogy véletlenül kikotyogja... :) (amit már úgyis tudunk)
A mai nap még lehet egy Eliot,ha nem ,akkor 275-285 között jöhet egy oldalazás pár napig.
Középtávon szeretnék egy két sziget közötti oldalazást vagy 3 évig(290-390)
Honnan tudnánk meg? Szabó úrtól?
A pf-ről átemelve...
lehet mégse hallgatjuk meg
A nap vendége
a Gazdasági Rádióban
article pic2013. 11. 14.
csütörtök,
18:05
Simák Pál
az MKB Bank elnök-vezérigazgatója
"Egyébként történt valami?"
Ma este lehet h. megtudjuk! :) (legkedvesebb TA-alakzatom az ék...) :)
Ez kell hozzá beírjam nincs egy db-om se, beírom minden nap aztán ugrik 10 Ft-ot mindig. :)
Nem akarom elkapkodni a dolgot. Ez egy nyugdíjas papír, vhogy kedvelem egyébként ezt a részvényt. Nem lehet rámondani, hogy heves vérmérsékletű lenne szolid szelíd papír.
Ne sokáig teszetoszáskodj, hiszen bármikor ugorhat 5-7 forintott mint ahogy a példa is mutatja, oszt legfeljebb esik utána 20-at! :-)
Menekülés!!! Egyébként történt valami? :-)
Ja, nem vagyok még tulaj.
Azért ez az msci történet most egy ideális beszálló is lehetett. 280 környékéről felmegy csak 300 környékére az is 10%. Itt már ilyen 10-20-30 Ft-ok nem is olyan rosszak %-osan.
Ha látnék vmi komolyabb osztalékot 2013 után akkor inkább jónak gondolnám, de hát akkor könnyen lehet nem is itt kereskednének vele hanem feljebb 10-20%-al.
Na meg ott van a frekvencia téma mennyire vágják majd meg . Bár ezeket már régóta árazza a piac.
Szóval csak figyelgetem tavasz óta.
"Aztán mehetnénk is 600-ra. :)"
Csak nem telkó tulajnak tetszik már lenni? Venni kell! :-)
"Talán msci nagyrészt lement"
Szerintem van ott még bőven.
"Jelenleg jobban izgat az a kérdés, hogy mit kezd az állam a maradék pekidzsével.."
Kárpótlási jegy tulajoknak szétosztja 1742+sokéves kamatokon. Ha időben lépnek akkor csak 1742-ön. :)
Aztán mehetnénk is 600-ra. :)
Bár közelednek a választások ilyenkor átlagnál is nagyobb a szomjúság, szóval más verzió is elképzelhető. :)
Lehet, hogy most egy időre megtalálta az alját ezzel 75-el vagy mennyi volt. Talán msci nagyrészt lement. Határeset.
"...Jelenleg jobban izgat az a kérdés, hogy mit kezd az állam a maradék pekidzsével..."
Úgy értesültem, hogy erről is szó lesz a mai interjúban... lehet, hogy kicsit a sorok között is olvasni kell majd, de hát ez természetes, ekkora piacmozgató hatású bejelentést (5Ft... irány bizonytalan), nem lehet csak úgy a rádióban világgá kürtölni... :-) mai vevők is Krisztinához közelálló "befektetők" (?!)
Káprázatos stratégia! Még be is jöhet! :-) Elvégre sok ideje van még az ellenségnek a kitárazásra. Jelenleg jobban izgat az a kérdés, hogy mit kezd az állam a maradék pekidzsével... bár, mi az a majd 30 milla darab, majd megvesszük, oszt jó napot.
"...Neked meg remek kiszálló"
Csak nem képzeled, hogy eladom profitban?? ) Megvárom míg visszaesik 250-re és majd ott! :)
Most értünk el az egy kicsit levesszük a nyomást a papírról szakaszhoz, felbátorodott libák veszegethetik, Neked meg remek kiszálló :-)
már tudom, mit fog bejelenteni... pénteken kitörés! :)
jajj...