Nem dőlök be nekik, engem nem vernek át! :) inkább eladok mindent nyitóban aztán majd visszaveszem... (jóval feljebb) :)
Nem dőlök be nekik, engem nem vernek át! :) inkább eladok mindent nyitóban aztán majd visszaveszem... (jóval feljebb) :)
Néha egy ilyen kis művésznőcske is lehet a nap sztárja! Pici emelkesés csak holnapra volt betervezve...na mind1.
277... nem tetszik ez nekem... mutyifelrántás záróban :) (hogy aztán nyitóban megint magasról önthessék..) :)
Most mi a probléma? Neked már semmi sem jó? :-) Milyen jól tartja magát ma ez a kis cafka(látszólag :-), oszt én még nem is támasztom. Tudod, a brilliáns szerint ma stagnálásnak kellene következnie.....
Neked van már (még) pozid ebben a ********** ******* *****-ban ? :)
sztm ne akard és mtel se, hogy nagyot gondoljak :)
Merj nagyot gondolni! :) A 270 már szinte le van zsírozva. Jelenleg én 261-nél várom a visszapattanást 275-ig... aztán szakadás tovább 249-re... ott a féktelenül bátor szittyák már csipegethetnek hosszú távra... 2018++ :) (nem árfolyamra értem!) :)
nagyon szépen várják az égi mannát 275-ön, 270-re vagyok kíváncsi ott mi lesz
:-) Na bazd+, sok izléstelen dolgot láttam életemben, de ez a "csillár" mindent visz! Ez az izé egy borzalom (sőt, erre nincsenek szavak), a hideg kirázott, és azóta is ráz, kezem remeg(ez utóbbi problémát holnap nyitásig feltétlen orvosolnom kell..).
"...A román kormány különadót tervez kivetni olyan "speciális műtárgyakra" mint például tornyok és parkolók, amelyekkel elsősorban távközlési, energiaipari, közmű, közlekedési és szállítási infrastruktúrát üzemeltető vállalatok rendelkeznek."
Mekkora ötlet! Végre megvalósulófélben van a lenini "permanens forradalom". :)
milyen majmok? egyáltalán nincsenek majmok a csillárunkon! (le is fényképeztem neked, látod?... http://puu.sh/5gujT.jpg :) (csak pókok a sarkokban) :)
Azt kell mondanom, hogy brilliáns üzelti modellem annak ellenére is működik(majdnem), hogy nem is létezik. Mára 276-os zárót mutatott, oszt 275 lett belőle.... jelentősen lassul az esés! :-) Holnapra is 276-os záró lett betervezve, de 274-275 is már szép eredmény lenne...
A "legrosszabb" eshetőséggel számolva, november végéig ütik, oszt mikor éppen talpra állna a mi megroggyant kis cafkánk, akkor állam bácsi is jól megb....., aztán már csak pihenget majd az alagsorban. Viszont, mivel a szittyák egyik legnagyobb erénye az optimizmus, ezt az eshetőséget gyorsan el is hesegetem. Egyet mondok én Neked kolléga, halvány fogalmam sincs, hogy mi lesz, ebben viszont teljesen biztos vagyok. Persze vannak rosszabb forgatókönyvek is, de hát a szittyák legfőbb erénye ugye... A csillárodon lógó viszonylag jelentős számú majmocskának feltétlenül add át üdvözletem :-) Esetleg ma elzavartál közülük néhányat? (ha sokáig vannak nálad, elszemtelenednek, törnek-zúznak, nagy károkat képesek okozni)
Már fáradnak a medvék... (a bikák még alszanak). Bármelyik pillanatban kitörhet... ebbe akár még egy fals kitörés is belefér felfelé... :)
ma is derék napot zárt
igen, a 300 a mérleg nyelve (penny-stock határ)
elég szépen ledugózták 275-ig... bár korábban jóval feljebb is rengetegszer lehetett ilyet látni. Ha kell, 10 mp alatt kiállnak belőle. Izgis a szitu (261-ig már bent állok) :)
alapok vették mert jól tejelt..de sok alapnál előírás csak olyan papírjuk lehet ami benne van a nemzeti indexben..Mivel mtel kikerült záros időn belül kidobálják..ez egy eladói nyomás..ha megszűnik beállhat az alaphelyzetre..a várakozásra..ez kb 300nál van..
sajnos akarmeddig lemehet, amig nincs kornyetvaltozas. Lehet 200 alatt is. Ha vki csak spekire vette, meghatarozott szintnel ki kellett szorja.
"...komolyan gondolom a strong buy-t."
hát eddig én is... de sajna az árfolyam sokkal tovább tud "rossz" irányba menni mint amennyi pénze van higítani a spekinek... így lesz egy kis gyanútlan spekizésből hosszútávú befektetés... ettől eltekintve a 300-at szerintem visszateszteli legkésőbb tavaszig.