Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#675230 Ibiza Előzmény: #675224

Mtelnél az osztalék határozza meg a tudatot..nem számít funda.

Mi van ha DT jobb befektetéseket tud és eladja mtelt..esetleg a magyar kormánynak..vagy a kormány újra beindítja nemzeti mobil csomagját..esetleg a kormány beapportálhatja a frekijét tulajdonrészért cserébe..esetleg törökök vagy spanyolok veszik át...

Én vettem két pakkot..82őn és 77en..ennyi elég..a következőt egy káosz esetén veszem..pánikban jó venni..

#675224 birkanyiiroo Előzmény: #675218

Akciós árnak kétféle oka lehet a kereskedelemben:

1) Megromlott az áru és szabadulnának tőle (ezt itt kizárhatjuk) :)

2) Túl sok van belőle az árusnak mert a kutya sem veszi az eredeti áron (ezt is kizárhatjuk)

Ergo, a jelenlegi akciós ár az olcsó porszívózás és az erős kezek vétele miatt van! :)

Strong buy! :)

#675213 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #675209

Jó ötlet! Majd mondom neki...Kisbüfik lassan annyit vesznek, hogy akár neki is állhatnak bontani a telo székházat!(de egy kis irodát a mamának azért meghagyni ám, ha kérhetném)

#675209 rbbj11 Előzmény: #675203

költözzön telo szekhazaba!

Tenyleg, ha mint tulaj bekoltoznek, mert az osszes ingatlan nm-e ugy aranylik a tul-i arnyomhoz, hogy 20 nm jar nekem, elzavarhatnanak? Vagy felverhetnem a satramat?

#675207 wnprt Előzmény: #675098

Ekkora adósságállomány mellett osztalék, hát majd meglátjuk az utolsó negyedévet, én 260-ig nem veszek ebből, talán majd akkor. A Telekom riválisai tudnak piaci részesedést növelni, vannak a nagyobb profittal rendelkező üzletágakban erős konkurensek? Jómagam mindig is úgy véltem, az a biztos ha a technikai és a fundamentális irány ugyanazt a trendet jelzi előre.

#675203 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #675199

Ez a beszéd!!! Én is! Az utolsó fillérig kitartok... :-) Az anyós házát kellene elöszőr eladni, csak akkor megkérdezné, hogy ő most hova költözzön... nekem mondjuk mind1, de hozzánk nem az biztos!

#675196 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #675189

Nagyon jó!? :-) Bár az anyós értékével kapcsolatban azért vannak aggályaim.... (az enyémből kiindulva ugye) Állami pekidzs eldobása esetén céláram 220-230 Ft... Mert minek az államnak az a 2.79%( ha még osztalékot sem kapnak utána, lóvé meg kellene, a nagy jobban teljesítés ellenére is). Szóval ráültem a kezemre... (természetesen nem akarok pánikot kellteni :-) 277 forintért azért belenyaltam.... de nagyon picit

Egyébként ne is legyen az államnál egy darab sem, csak az a baj, hogy így meg elég gááááz venni ezt az izét(pedig ennél többet ér :-) Egy tény, az állam elkezdte kiszórni... ha kellett nekik kb 900 millió forintocska, akkor az 6-7-8 milliárd miért ne kéne!?

#675189 rbbj11 Előzmény: #675159

az a jo, ha mindenki elad. Nagyon jo. Es az is, ha minden elemzo pesszimista, sot, szeretnem, ha mindenki lemondana rola, es csak szitokszo lenne mindenutt. Akkor ismet duplazni es megint duplazni fogom a pakkot, amig be nem tolom az anyost is :D

Loptam a pf-ről...(mert …

#675159 Nyeretlen_Keteves

Loptam a pf-ről...(mert én elfelejtettem megnézni mostanság)

az állam is eltőzsdézett 0,3%-nyi részt az utóbbi időszakban. Csak meg ne lássa az ellenzék :) 3,09%-ról (amit évekig tartott) 2,79%-ra csökkent.

Múltkor volt egy kis gyanum ez ügyben...de csak 3 milla darabot adtak el(kb gondolom 300 forintért :-) Még van nekik kb 29 milla darab....