Belevisztek a hülyeségbe, oszt most vehetek én is! Ha kapok......de fogok!
Belevisztek a hülyeségbe, oszt most vehetek én is! Ha kapok......de fogok!
Megvettem az utolsó pakkokat 277 és 276 on. Többet nemveszek
Hát igen itt már 20-30 Ft is %-osan 10%.
Azt nem tudom akkor mit fog lépni papír, ha jön egy kis esés a piacokon , ezt támasztják majd akkor , vagy még innen képesek leverni komolyabban egy piaci parára. Bár piaci parának jelenleg sok nyoma nincsen de hát előbb utóbb vmi komolyabb korrekció jönni fog, lehet csak jövőre.
Beálltam egy picivel támaszatni, majd eladom lejjebb! :-)
Pesszimista lettél?? Ez nagyon jó hír!! (eshet tovább) :)... ááá nem is, jó lesz ez! strong izé! :)
Én továbbra is tartózkodom a vételektől (egyelőre, pedig van kísértés rendesen), lehetséges, hogy bánom majd!
Még ha nem is lesz osztalék erre az évre (de lesz!), akkor is visszamegy még 1x legalább 300-ig tavaszra... vagy akár még karácsony előtt... kiismertem már a cafkát. Az meg nekem már jó ár volna dobáshoz. :) (ATL-en közben megint beesett egy kevéske a kosárkámba)
en tovabbra is orulok, h legalabb lehet vmit olcson kapni meg ezen az agyonfujt piacon
"Mikor kezdjük a 2015-ös osztalékspekit? :)"
Úgy egy hónappal ezelőtt!!! :-)
Még mindig az msci átsúlyozás móka megy vsz, gondolom nem első nap dobták teljesen akiknek muszáj.
Mikor kezdjük a 2015-ös osztalékspekit? :) 2014-es az nem kecsegtet túl sok mindennel. De ha 2014 után már tud rendesen fizetni akkor jó buli lehet. Netán még Viktor is normalizálódik, esetleg nyugdíjazzák a néptömegek 2014-ben akkor főleg. :)
Aklakul szépen.... ma 276-on kellene zárni!
Dehogy dobom... majd veszek annyit, hogy 5 forintos emelkedéssel is nyerőben leszek :-)
Az árfolyamnak szerencsére ehhez semmi köze szvsz (lehetne 50 forint is, ebben az állam akkor sem tudna többségi tulajdont szerezni...csak akkor tudna ha a DT is úgy gondolja, az meg csak nagyon kecsegtető ajánlat esetén gondolná(esetleg, de inkább nem) úgy, mondjuk 60 ft! :-) Persze, lehet egy kicsit motiválni a tulajt egy-két jól elhelyezett külöadó pepegtetésével, de azért avval is óvatosan kell bánni, mert ez a szektor gazdasági szempontból igen fontos. Persze 500-ért tőlem vihetik akár holnap is :-)
A lényeg, gyüjtőgető életmódot folytató állam bácsink max nyalogathatja a bajuszkáját, a tejfölös bödön mellett, de ebbe aztán nem fog belenyalni, másba esetleg... :-)
"Holnap reggel mindent dobok!"
A 415-öst is? Legyen eszed! Most fog kitörni az ékből! (igaz, hogy lefelé). Néhány év és újra a 305 lesz az ellenállás... (ott már dobom) :)
Már pepegtetnek a keselyűk a döglödő nagyvad felett...aztán jönnek a hiénák, sakálok, és végül jönnek a fosszák (akik egyszeri spekit jól kifosszák). Holnap reggel mindent dobok! :-)
Lassan olyan szinten lesz az árfolyam, hogy még a végén ez is visszakerül az államhoz, aztán jön a telefondíjak rezsicsökkentése is.
asszem ezt hívták valamikor nagyon régen "pepegtetés"-nek. :)