Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Megvettem az utolsó pakk…

#675114 Tapasz

Megvettem az utolsó pakkokat 277 és 276 on. Többet nemveszek

Re: nincs cím

#675108 banyaiz Előzmény: #675098

Hát igen itt már 20-30 Ft is %-osan 10%.

Azt nem tudom akkor mit fog lépni papír, ha jön egy kis esés a piacokon , ezt támasztják majd akkor , vagy még innen képesek leverni komolyabban egy piaci parára. Bár piaci parának jelenleg sok nyoma nincsen de hát előbb utóbb vmi komolyabb korrekció jönni fog, lehet csak jövőre.

#675101 birkanyiiroo Előzmény: #675100

Pesszimista lettél?? Ez nagyon jó hír!! (eshet tovább) :)... ááá nem is, jó lesz ez! strong izé! :)

#675098 birkanyiiroo Előzmény: #675084

Még ha nem is lesz osztalék erre az évre (de lesz!), akkor is visszamegy még 1x legalább 300-ig tavaszra... vagy akár még karácsony előtt... kiismertem már a cafkát. Az meg nekem már jó ár volna dobáshoz. :) (ATL-en közben megint beesett egy kevéske a kosárkámba)

#675097 rbbj11 Előzmény: #674898

en tovabbra is orulok, h legalabb lehet vmit olcson kapni meg ezen az agyonfujt piacon

#675084 banyaiz Előzmény: #675068

Még mindig az msci átsúlyozás móka megy vsz, gondolom nem első nap dobták teljesen akiknek muszáj.

Mikor kezdjük a 2015-ös osztalékspekit? :) 2014-es az nem kecsegtet túl sok mindennel. De ha 2014 után már tud rendesen fizetni akkor jó buli lehet. Netán még Viktor is normalizálódik, esetleg nyugdíjazzák a néptömegek 2014-ben akkor főleg. :)

#674979 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674951

Az árfolyamnak szerencsére ehhez semmi köze szvsz (lehetne 50 forint is, ebben az állam akkor sem tudna többségi tulajdont szerezni...csak akkor tudna ha a DT is úgy gondolja, az meg csak nagyon kecsegtető ajánlat esetén gondolná(esetleg, de inkább nem) úgy, mondjuk 60 ft! :-) Persze, lehet egy kicsit motiválni a tulajt egy-két jól elhelyezett külöadó pepegtetésével, de azért avval is óvatosan kell bánni, mert ez a szektor gazdasági szempontból igen fontos. Persze 500-ért tőlem vihetik akár holnap is :-)

A lényeg, gyüjtőgető életmódot folytató állam bácsink max nyalogathatja a bajuszkáját, a tejfölös bödön mellett, de ebbe aztán nem fog belenyalni, másba esetleg... :-)

#674975 birkanyiiroo Előzmény: #674961

"Holnap reggel mindent dobok!"

A 415-öst is? Legyen eszed! Most fog kitörni az ékből! (igaz, hogy lefelé). Néhány év és újra a 305 lesz az ellenállás... (ott már dobom) :)

#674961 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674944

Már pepegtetnek a keselyűk a döglödő nagyvad felett...aztán jönnek a hiénák, sakálok, és végül jönnek a fosszák (akik egyszeri spekit jól kifosszák). Holnap reggel mindent dobok! :-)

#674951 walex Előzmény: #674942

Lassan olyan szinten lesz az árfolyam, hogy még a végén ez is visszakerül az államhoz, aztán jön a telefondíjak rezsicsökkentése is.