Emlékszem 10 évvel ezelőtt csak álmodoztam arról,hogy lesz vagy 10.000 db Matávom.Úgy gondoltam akkor,ha ez sikerülne,hátradőlhetnék......
Most valahogy mégsem örülök,hogy ez megvalósult..:)))
Emlékszem 10 évvel ezelőtt csak álmodoztam arról,hogy lesz vagy 10.000 db Matávom.Úgy gondoltam akkor,ha ez sikerülne,hátradőlhetnék......
Most valahogy mégsem örülök,hogy ez megvalósult..:)))
Gyenge forint olcsó Telkó tuti párosítás.
Kiszállnak az alapok, bejelentik a 25-30 Ft-os osztalékot, aztán mehet a rakétázás! :D
Most látom a zárót, 279, ez bizony akárhogy is nézzük, strong buy!!! :DD
Azért durva ez a rengeteg koki és saller, amit ez a papír kap.
2 éve osztinál még 596-ig ment el, ha jól rémlik, majd 555 körül likvidáltam az utolsó csomagom, amikor elkezdett bezuhanni oszti előtt. Ma pedig mindössze közel 300 Ft-tal van lejjebb. Még 300 és már ők fizetnek. :D
"Lanyhul az esés dinamikája"
Fején tetszett találni a szöget kedves kolléga! :-) Pénteken esett 9 forintot, ma 6 forintot, holnap 3.., szerdán stagnálás, és csütörtökön már emelkedhetünk is(óvatosan, nagyon óvatosan). Nem nagy ördöngösség ez, nem kell ezt túlmisztifikálni. Jövő héten bevetjük a szittyák titkos(és egyetlen) fegyverét, a woodoo baba szurkálást, és akkor már semmilyen erő sem lesz képes feltartóztatni csapatainkat. Ajánlásom a részvényre továbbra is ki(tartás)! (jó messzire, hátha valami zöldfülű megveszi:-). Egyébként, én úgy csinálnám, hogy kicsit levenném a nyomást a részvényről(ez egyben remek lehetőség lenne számodra a menekülésre :-), libuskákat kitömni, és aztán zutty egy szép mély új atl-re...
lárifári, sok (nyak)levest kiosztanak még addig a Krisztina körúti menzán... :) Amúgy nem is tudtam, hogy az E-Star néhány hét múlva 350 lesz... bár Hathor biztos dolgozik már rajta.. :)
úgy tűnik záróban is kapok... vagy mégsem?
macika fundás cége egyre jobban teljesít... :))
pár hét és egy árban lesz az ekakival :))
Komolyan? Rövid távon mi befolyásolja, milyen korrelációk a dominánsak ennél a papírnál? devizapárok, régiós befektetői hangulat, ami a szektort érinti, a jövőbeli kilátásokat nemtom pontosan mi határozza meg ennél a papírnál, de tény h többéves trend van folyamatban, mivel az irány negatív, ez megy egyre mélyebbre.
és akkor még nem is mondtunk sokat... akarom mondani keveset. :) Én sokkal pesszimistábban látom a jövőt... (csőd, felszámolás, sitt... etc.) :))
Ha hosszabb távon folytatódik az eladósodás, 240 alá is benézhet, persze ez csak hónapok múlva lehetséges.
Lanyhul az esés dinamikája... idén még akár 240 fölött is maradhat (a januárt még nem látom kristálytisztán) )
A másik jó megoldás, ha homokba dugod a fejed!! Azonban lehetséges, hogy az ellenségnél szolgáló rengeteg inszeminátor(by Lupin) ellen már az említett igen kifinomúlt módszer is teljesen haszontalan....
Mindenesetre én már levettem a kezem róla... tüntetően hátat is fordítok neki. :)
Akkor innen fog megindulni felfelé! De inkább nem...
egyelőre még csak az egyetlen nyereséges (279-es) pakkomat adtam el 281-en... (kis veszteséggel) :)
Ugye, hogy kifacsarják a kezeid közül a kis gyémántocskát!! Genyák! :-)
péntekhez képest dupla alj! strong buy!... (én már adom) :)
Én 280-on nem támasztok semmit!! Sőt! Mint mondottam, ezekben a vérzivataros időkben, egy kicsit alacsonyabb szinten gondolkozom vételen... még minimum 3 hét para, addig a szittyák még jól megszivatják a nagyérdemőt!
Szép kis pakkocskákat hajigálnak bele... tényleg jó lesz ez! )