Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#674861 birkanyiiroo Előzmény: #674848

OK persze, 2017-ben már biztos jó lesz, de most vajon kik támasztják 280 körül? (mármint Nyeretlenen és rajtam kívül?) :)

#674844 Hibaz Előzmény: #674792

Szvsz a piac jobban értékelne egy 25 ft-os osztalékot,mint egy 45ft-osat.....

#674788 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674767

Egyelőre lövészárok háború folyik (a szembenálló felek csapatai pihenőre tértek, harci szellem 0), frontvonalak megmerevedtek! Szittya felderítőink közben jelentették, hogy az ellenség táborában támadásra utaló jeleket véltek felfedezni... ezen jelentésre alapozva, bölcs hadvezetésünk egy rövidesen bekövetkező igen nagy erejű támadásra számít! Riadó készültség elrendelve!

#674767 birkanyiiroo Előzmény: #674765

"...beálltam vételre 268-ra..."

optimista vagy (hogy ilyen magasra álltál) :) Mivel én délelőtt dolgozni is szeretnék, így 263-ra álltam, remélem ebédig még nem teljesül... :)

#674765 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674751

Rá sem nézek most (még vagy 20 percig :-) beálltam vételre 268-ra, meg eladásra is tettem egy kis pakkot(azt nem írom meg hová, mert olvassák a szittyák és kifacsarják a kezemből!

#674716 walex Előzmény: #674695

"Gondoltam, nekiállok csiszolgatni a kis brilliáns üzleti modellemet.... de aztán inkább vettem lottót(nem nyert...de nincs gáááááz, mivel 5 hetes). "

Ez kész! :DDD

#674703 birkanyiiroo Előzmény: #674698

Többek között emiatt lapátolják ki pld. a mi cafkánkból is a lóvét már évek óta...

A mi nyeszlett Kiskánkra (meg a szittyahorvátokéra) papírozzák a költségeket, a kilapátolt lóvéból meg vesznek bővérű Nagykákat. )

#674695 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674647

Neked már megint csak a menekülésen jár az eszed! Igazi szittya vagy... csak a hátrefele nyilazás, csak az megy! Csapataink harcban állnak, a visszavonulás elfogadhatatlan...Nem látod, hogy csak ki akarják facsarni a kezeid közül a részvényeket!? (és ki is fogják :-)

Gondoltam, nekiállok csiszolgatni a kis brilliáns üzleti modellemet.... de aztán inkább vettem lottót(nem nyert...de nincs gáááááz, mivel 5 hetes). Nehéz hetek, talán hónapok előtt állunk... a részvényt tartásra ajánlom (holnap reggelig mindenképp:-)

Úgy szép ez a cafka ahog…

#674473 birkanyiiroo

Úgy szép ez a cafka ahogy van! http://puu.sh/5dmMB.png

Szerencsére az árfolyamchartra máris felkerült a "0" szint, így legalább középtávon megbízhatóan lehet előre tervezni... :)

#674328 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674326

Rögtön nyitóban, nehogy aztán később (mikor már az eddig sötétben tapogatodzó, össze-vissza nyilazó, fakarddal hadonászó szittyák is észreveszik a nagy lehetőséget) elkapkodják előlünk! A horvátszittyák grafikonja kísértetiesen hasonlít valamire(még nemtom mire, de majd eszembe jut :-) most aztán már tényleg jó hétvégét!