Kellemes hétvégét mindenkinek, ránk fér már a pihenés, hiszen "szakmáztunk" ma eleget! :-)
Kellemes hétvégét mindenkinek, ránk fér már a pihenés, hiszen "szakmáztunk" ma eleget! :-)
"..jelentsen ez bármit is" :)
az ismeretlen kifejezést a főnöktől csentem.. hátha bevágódok nála és vesz végre (szittya)telkót.. :))
szittyahorvátok is házról házra vívják a csatát a gaz ellenséggel:
http://www.t.ht.hr/eng/investors/price.asp
:)
Ráadásul ez a két oszlop sem túl stabil! Egyikünk kidől, oszt azonnal ömlik a sz@r a fejünkre. Azért megjegyezném, hogy én fogom tovább bírni, mert én sokkal szittyább(jelentsen ez bármit is:-) vagyok mint a kolléga (bár a végeredményt tekintve ez teljesen mind1, így is-úgy is sz@rosak leszek)
:-) 200-nál már sz@rd le(nem ám eladni), szittyailag meg különösen nem..., max ülsz rajta 3-4 évet (hát mi az? leülöd a vétén, nem? ) és közben veszed fel a zsíros szittyamagyar-német osztalékokat!
, de 150nél biztos. :)
egyébként továbbra is no para
"...Neked nem volt 287-292 közötti papírod ?"
Dehogynem, sőt! Alatta is van ATL-ig és felette is 317-ig, átlagom mai nap végén 296,27 jó tökös szittyamagyar forint... :)
Elvem (ami igazi szittya elv): Beker alatt nem adok semmit! (200-nál már könnyen lehet, hogy meginognék és elvtelenné válnék) :)
lehet, hogy nem közvetlenül, de biztos híre ment, látod... Két oszlopra épül a vár, vigyázzatok :))
Miért esne miattunk? Ma is többet vettem, mint adtam! Kolléga meg csak vásárolt, szóval támasztjuk rendesen....több, de inkább kevesebb sikerrel.
A tegnapi eladásom(még), nem küldte mélybe az árfolyamot! :-)
Veszteségben miért adnék el??? (na jó, van az a bukta ahol már elgondolkodnék..) :) ... de ez még nem az. :)
Miért ? Neked nem volt 287-292 közötti papírod ?
Csapataink harcban állnak, ahogy nagy tanító mesterünk mondotta(lassan kezdek hinni a f@szinak:-) de inkább nem!
:) "Abban biztos vagyok viszont, hogy Te is adtál el tegnap!!"
Veszteségben miért adnék el??? (na jó, van az a bukta ahol már elgondolkodnék..) :) ... de ez még nem az. :)
Az meg, hogy a "jó pakkjaimat" férfiatlanul (töketlenül) beáldozzam 10-20 Ft-os kérészéletű felszúrások oltárán, nem az én stílusom! (de még lehet). :)
Ez most házról házra menő partizánharc!!! Aki elbukik, az nem fegyvertárs! Lehet, hogy ezért veszett el ERDÉLY? :)))))))))) ;)
szóval miattatok esik :)
"nekem pld. van (még) nyereséges pakkom! nálad ebben már nem vagyok olyan biztos... kiremegtették belőled a másik felét is a 280-nak valld be.. :) "
Most látom, hogy kételkedsz a férfiasságomban! :-) Nem! Nem remegtették még ki (de megkísértettek bevallom:-) majd hétfőn! Ma sehol máshol nem vettem csak 280-on(és adtam el a felét 287-en), és a kicsit magasabban lévő pakkokból sem adtam el(de eljöhet még az az idő, ez a móka egy kis pénzégetéssel jár(hat). Tegnap adtam el, de azt már írtam (hála a jó istennek, mert várható volt a para) de azok még 290-en lettek véve. Próbálok lavírozni... (árral, mennyiséggel egyaránt) eddig a körülményekhez képest sikeresen(de természetesen itt már van bukóban lévő pakkom, és még van 415-ről is, de az jelentéktelen mennyiség. Próbálom a legszebb és legnagyobb kosárkámat a megfelelő pillanatra tartogatni, de nem könnyú, lesznek még véráldozatok!
Abban biztos vagyok viszont, hogy Te is adtál el tegnap!!
Most érdemes beszállni? A jövő évi adók megszívatják a telekomot?
Ha így haladunk, lesz Z is!
azért legyen B terv is, persze tudom ,hogy tökéletes lesz :)
Nyugdíjas papír? Ha ezt sokáig folytatják még, akkor szerintem kitermel majd számos kisnyugdíjast! De, jó lesz ez... hétvégén kidolgozom a tuti nyerő, káprázatos üzleti tervemet telkóilag.
Nem lóverseny ez. :)
Ez egy nyugdíjas papír, szépen várakozok, aztán majd ha elszáll az orom előtt akkor jövök szidalmazni.
piti lett a záróforgalom, de legalább jó irányba álltak vele. Jó lesz ez! :)