Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#674114 banyaiz Előzmény: #674065

Annak látnám értelmét igazán amit még soha nem csináltam ebben a papírban, hogy nem csak így osztalék előtt pár hónapra spekizni, hanem messzebb tbsz-en. Osztalékokat felvenni. Duplázás árban plusz osztalékok milyen királyság lenne.

Csak jól kellene elkapni az alj közelében. :) Ami kissé körülményes pl a fene gondolta ezelőtt néhány évvel, hogy 280 körül kereskednek majd vele, mikor 700-800-900-on volt .

Vagy mikor 2006-7-ben talán 940 környékéről spekiztem vele osztalék előtt 1060 környékéig. Nem gondoltam akkor, hogy negyedére esik vissza kb. :)

Vagy pár éve 500-600 környékén feleződött azóta is, ebben a válságban harmadolódott negyedelődött, és tartósan, nem egy pánik erejéig. Azért az kemény.

Úgy néz ki 2013 után hű de sok osztalék nem lesz. De hát 2xx-en kicsit messzebb nézve pl egy tavalyi osztalék az tesók között is 20% körüli oszt hozam. Ami ha tartós ez a kamatkörnyezet hát elég csinos (lenne).

#674065 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674055

Abban azért nem bízok, hogy hipp-hopp oszt jön a haszon télire..... de lesz tél jövőre is (csak nehogy beb@sszon az a globális felmelegedés)

#674055 banyaiz Előzmény: #674046

Rendes tőled. :) Hát ahhoz képest 320-on gondoltam még tavasszal vételt osztalék után eléggé elnapoltam.

Várok mint a jó gyerek, az nem kerül pénzbe. :) Max elszáll az orrom előtt. Látom te nagyon bízol benne.

#674030 banyaiz Előzmény: #673805

Majdnem eltaláltad. :) Szolidabbak voltak csak ennyi "nagy pofont kapott a Telekom..."

Arra tippeltem volna esik 1-2-3%-ot %-ot és ilyen címmel írnak róla vérfürdő, világvége, fekete halál stb :)

Meglepően visszafogottan álltak a kérdéshez.

Mi van még függőben a papírnál? Következő 1-2-3 hétben lemegy ez az msci átsúlyozás, aztán frekvenciák mennyibe fognak fájni (tud e fizetni 2013 után osztit), illetve rezsiharc.

Azzal nem tudok kalkulálni, hogy unortodox barátaim még mit találnak ki ezen kívül választás előtt.

Vhol vennem kellene belőle de még várok, lehet hiba.

#673989 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #673981

:-) De akkor lesz egy jó kis pakk a 270-es gyümölcsből is a kosárkámban (mondjuk kétszer annyi, a 260-as gyömiből 3x annyi, a 250-es rohadt almából meg 4x.... aztán meg marad a mozizás, és a térdre imához:-) ha beleszámolom amit addig eldobnék, akkor maradna 240 -es szinthez is még valami(azon a szintem már csak olyan elmászik banánt kapni, de jó lesz az a majmoknak, ha nem nagyon válogatósak) Ez lenne a brilliáns üzleti tervem :-)

#673981 birkanyiiroo Előzmény: #673952

:)

"Mikorra várható az igazi forgalom?" Ezt véletlenül egészen pontosan tudom, mivel már túl vagyunk rajta. Azaz, nincs bent a rendszerben több eladni vágyó alap, mehetünk fel. Tkp. eddig is felfelé mentünk, csak a parallaxis-hiba miatt úgy tűnt, mintha lefelé mennénk... :) Kár, hogy eladtad a 280 felét, bánni fogod! (amikor 270-nél még meglesz a másik fele is) :)

#673952 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #673930

Elég harmatos teljesítmény:-) Beálltam 280-ra oszt adtak. Ritka pillanat mikor sikerül eltalálni az alját(persze ez csak az eddigi fenék), igaz a fele már nincs meg. Gondolom, lesz még alkalom alatta is venni.....(vagy nem?) Mikorra várható az igazi forgalom? A november 27 záró is érdekelne! :-) Több kérdésem nincs.(egyelőre)

kb erről beszéltem..de t…

#673940 Ibiza

kb erről beszéltem..de tréfás mert tegnapig volt bent a vételem..ma meg kinyomtam ébresztőt mert szétszakad a fejem..és mire ébredek? remélem zárásra vagy usa adatokra azért megy le egy kört.

#673889 Lebleuf Előzmény: #673856

Ez meg is volt, kiváncsi vagyok meddig jön vissza 286-ról,

picit 280 fölé v. picit alá

Tényleg nem szeretném fe…

#673887 Nyeretlen_Keteves

Tényleg nem szeretném feldumálni! :-) (főleg azért, mert még szeretnék olcsóbban is venni) De, van olyan papír a béten amit érdemesebb venni mint ezt a cafkát?

Hogy stílszerű legyek, k…

#673865 Tapasz

Hogy stílszerű legyek, kosárka nyílt 285 és 281 en