Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#673856 Lebleuf Előzmény: #673849

Igen,

a MSCI GLOBAL SMALL CAP INDICES közé fölvették

a MSCI GLOBAL STANDARD INDICES közül törölték.

A lehetséges ijedtség kihasználása megfontolandó, innen törölték, oda fölvették, ebben lehet egy kis gap.

#673849 rbbj11 Előzmény: #673809

legalább magyarhoz hozzáadták. Sztem semmi komoly reakció nem lesz, max néhány ijedős nap elején. Jó cég ez!

#673847 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #673823

A vételre lesz alkalmad bőven, most nyitásnál sokan fogják eldobálna, új atl rögtön kinéz mára. Kib@szott jó áron lehet majd hozzájutni a következő hetekben. :-)

Ugyan mondanom sem kéne,…

#673843 Nyeretlen_Keteves

Ugyan mondanom sem kéne, hogy nincs gáááááz! de a pánikbetegségben szenvedőkre való tekintettel azért inkább mégis megemlíteném . Indoklás képpen felidézném nagy tanító mesterünk idevágó bölcseletét, miszerint: az ejún kivül is van élet(akkor a kuplerájon kivül miért ne lenne:-)

#673823 birkanyiiroo Előzmény: #673811

lárifári! már ez a mutyi is be volt árazva a 287-be! )

Long! Strong buy! (asszem holnaptól én is kénytelen leszek venni még egy keveset) :)

Geneva, November 07, 201…

#673809 Lebleuf

Geneva, November 07, 2013

MSCI GLOBAL SMALL CAP INDICES

The following are changes in constituents for the MSCI Global Small Cap Indices

which will take place as of the close of November 26, 2013.

MSCI HUNGARY INDEX

Additions

MAGYAR TELEKOM

Másikból MSCI GLOBAL STANDARD INDICES törölték

#673805 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #673800

Köszönöm! Van valami a mondandódban megent! :-)

Nemtom, hogy megvárjam-e ezt az index döntést, ezért biztos ami biztos, előre beteszem a "cikk" címét (olyan portfóliósan :-)

Aszongya:

Kipenderítették a nyeszlett kis cafkát a kuplerájból!

És az első hozzászólás a cikkhez ez lenne.(amit én követnék el)

Helyes!(hiszen olyan rút volt már a lelkem, hogy senki sem nézett rá). Akkor végre emelkedhetünk! (ugyanis, szerintem meg olyan ronda, hogy az már szép)

#673800 banyaiz Előzmény: #673777

Tippem, hogy csak a közkézhányadot számolták bele. 1 mrd részvény 400 milla közkéz 400X300=120 mrd kb stimmel.

Vagy figyelembe vettek még néhány jövőbeni unortodox lépést és azok hatását a kapitalizációra. :)

#673784 birkanyiiroo Előzmény: #673777

Egyszerű hát. Az MSCI-s Virág elvtárs véletlenül az ítélet adatait írta be a brosúrába és nem a vallomásét. :)

#673757 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #673710

Ezek a "művésznőcskék" szoktak a legnagyobb kurv@k lenni(tisztelet a kivételnek). Az meg, hogy nyeszlet!? Az egy állapot, de úgy is addig fogja magát itt illegetni-billegetni míg valakinek jól megtetszik, oszt jól megb.... és megfelelő védekezés híjján ez akár azt is jelentheti, hogy hirtelen elkezd szépen kigömbölyödni .... így lesz ez ! Majd meglátod!

#673710 birkanyiiroo Előzmény: #673666

Záró 294.

Sajna ez a papper csak nyeszlett "művésznőcske" a vérbő tőzsdekurv*khoz képest (Ottília grófnő pld.) :)