nem szeretem, de amit az utóbbi időben megint művel, az elképesztő....
ha valaki valamikor elveheti Messitől az aranylabdát az ő lehet...
nem szeretem, de amit az utóbbi időben megint művel, az elképesztő....
ha valaki valamikor elveheti Messitől az aranylabdát az ő lehet...
apa szólt http://www.csakfoci.hu/node/150851
Szia!
A két védőről,már kifejtettem a véleményem,annyit még,hogy a harmadik spíler (nevezett Mészáros),ha nemhibázik a románok ellen itthon a 91-ik percben,akkor most készülhetnénk a Görögök elleni vereségekre:)
A stadionokra szerintem mindentől függetlenül szűkség van,a méretekkel és költségvetésekkel van a nagy gond...
Mondjuk Szombathelyen is meg lehetne csinálni egy hasonlót(mint mondjuk Újpesten,szerintem max 3 milliárdból és nem 9-ből!
Látod,néha egyet is értünk!
Üdv:hali
Mikor is volt itthon utoljára nézhető foci?
A rezsimváltás előtt....
Miért is?
Tán azért, mert akkor érdekük volt a focistáknak jól játszani, és talán nem azért, mert jól megfizették őket, hanem mert jöhettek, mehettek szabadon, hozhattak vihetek amit akartak, a nem kis fizu mellé, összehoztak még 5 x annyit....
Nincs itt semmi beidegződés, csak a mennyei bajnokság egy kalap szar és sajnálom rá boldog, de rövid életemet :) Ezt bizony fel kellett ismernem. Mint mondtam, Én csak a fradit nézem, többi nem érdekel...
Tőlem a Hali is megnyerheti a bajnokságot, de attól még a két belsővédő nevetség tárgya marad... Most is csak emiatt került szóba, nem bántás, de ez van....
Az pedig, hogy Szombathely is kap stadiont, megint röhejes, ahogy persze a többi építése is... Azonban a Ti indokotok volt a legkreatívabb, hogy sakkvilágbajnokság rendezésére is alkalmas lesz az objektum :)
Amit mondasz ,az a múlt beidegződése,amikor minden vidéki tehetség a fővárosba került,ezért ők nyertek mindent,csak a kérdés az volt,hogy melyik nyer az 5 nagy közül(Fradi,Ute,Mtk,Honvéd,Vasas),amióta ez megszűnt-nem is a rendszerváltással,inkább az ezredforduló után-meg lehet nézni mennyire sikeresek a Fővárosi klubok!
Így minden vidéki csapat drukkerének volt egy "második"kedvence is(kinek melyik),na ez már kihaló félben van-jobban fogalmazva,sokkal kevesebb az ilyen ember-
..és azt ezzel nem vitatom,hogy így is a Fradinak van a legnagyobb tábora Mo-on!
..de mondjuk idegenbe-amikor elmegy hozzátok mondjuk 1000diősgyőri,az nagyjából 90%-ban Baz megyei,viszont,ha ti jelentek meg vidéken mondjuk 1000-en,abból max 300pesti a többi "környékbeli-fradista-vagyok-egyévben-egyszer-elmegyek-meccsre"
A másik:mindenhol csak fogynak a nézők,esetleg kisebb fellángolások vannak,csapatok aktuális szereplésétől függően..
Szerintem egyértelműen a Loki aki kimagaslik az eredményeivel!
Az elmúlt negyven évben a Debrecen ugyan annyi bajnoki címet nyert,mint ti..
(a 20-ik század elei" budapest" bajnokságokat nem érdemes már nézegetni:)!)
Azt meg nem hiszem el,hogy egy ilyen avatarral rendelkező ember szívből tud örülni csapata győzelmének,amikor a 18-as keretből 5-6 magyar van!
(azt gondolom észlelted,hogy nem szeretem a fradit,de mondjuk egy kézi bajnokságban előbb drukkolok nektek,mint a légiósokból álló Győrnek!)
azt képzeld el, hogy Southamptonban milyen boldogok, több pontjuk van, mint a közel négyszer annyit érő MU-nak
http://www.transfermarkt.co.uk/en/premier-league/startseite/wettbewerb_GB1.html
Ott lehet ám a nagy mulatság.
Sőt a Hull az még durvább, ott majdnem 8 az arány és ugyanannyi pont. Hull meg majdnem Hali, meg Halmosi is ott volt, tehát tesó csapat :)
akkor jó, Én már csak ilyen tucat szurkoló vagyok, erre futja :) Biztos lokálisan siker a Haladás, csak Vas megyén kívül kevesen izgulnak érte.
Engem nem érdekel ki az elnök, vezetés, engem csak a klub...
Szia!
Akkor látod,te is,hogy a kétszer ,akkora értékű csapatodnak jelenleg ugyan annyi pontja van,mint az én fele annyit érőmnek,amit egy kis "tesitanár" vezet,nálatok meg van egy sztáredző:)
..és jól nézd meg a Kanadai táblázatot is(és ő még csak 20 éves!)..
Szia!
Biztos igazad van...
Kubatov meg a Csepel 2. elnöke...
Bödét meg biztos a több száz milliós adósságból gazdálkodták ki..+ a viszonylag(hazai szinten) jó légiósok is kenyéren és vízen élnek,mert életük a Fradi:)
Szóval te is olyan Fradista vagy ,mint az egymillió fradistából 980ezer...
Viszont,ha akarsz fogadhatunk is,ha idén nem végez dobogón a csapatod(esetleg kupát se nyer),akkor jövőre,már nem ő lesz az edzőtök...
egyébként nézegesd, hogy ki mit ér http://www.transfermarkt.co.uk/en/nemzeti-bajnoksag/startseite/wettbewerb_UNG1.html
tiszta matek...
nincs hátszél, játékosért nem fizettünk itthon... Bödét, Gyömbért vettük anno
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferencvaros-budapest/startseite/verein_279.html
Továbbra is nagyon jó edző. Te engem meg a haladás annyira nem érint, hogy csak a két őstehetség hátvédet tanultam meg egy hónapja, azt se tudom kik játszanak ott... Se MTK, se honvéd
Tőlem verhetik a fradit tíz góllal is, akkor se érdekel az ellenféltől senki. Csak egy csapat van itthon, a többi liba legelő :)
Monizhoz meg személyes kontakt van...
Rájöttem a 0-3 és az 1-8 fő okaira!Csányi shortolja a magyar focit!Két tehetséges bróker segítségével,mármint Guzmics és Devecseri úr segítségével!:)
Szia!
Nem rossz edző,az nem vitás,de azért hátszele van bőven...
Akire rámutat magyar szinten,azt már veszik is meg,mondjuk,hogy miből az rejtély:)
(a milliárdos adósság gyorsan eltűnt,most meg több milliárd a költségvetés-2-3 milliárd/év -ről beszélnek)
Saját nevelésű játékos csak Holman (mondjuk ő igazán jó lehet-hangsúlyozom a magyar viszonyokhoz mérten!).
A legnagyobb vicc,amikor tavaly az év edzőjének választották...Miért??
...kb a tavalyi egy másfél milliárdos költségvetéssel sikerült ötödik helyen végezni a Fradinak és megelőzte őket a jóval szerényebb költségvetésű és játékos keretben is elvileg gyengébb Kispest és Mtk(a Győr és Vidi több pénzből végzett előrébb az tény)
A Haladás meg 5 pontra maradt le a saját nevelésű játékosaival a Fraditól,ami hemzsegett a légiósoktól..
A kupából idegenbeli győzelmünkkel(Haladás) mi ejtettük ki tavaly a Fradit..(minket meg később a vidi)
Pintér)nem szeretem,bár azt elismerem,hogy fanatikus!) meg tavaly szarrá verte a Győrrel az Nb1-et,és megnyerte a kupát!
..Na ez a vicc..
...és Moniz lett mégis az év edzője...
ui:Nekem egy kicsit Tippmixes(Aczél) Zolira hasonlít,ahogy "benyalja "magát a közönségnek,Nálunk is Aczél sállal futkosott,Moniz meg folyton tapsikol a közönség felé,ami nekem kicsit mű..
Moniz messze a legkirályabb edző akit eddig láttam, meg kellene tartani: