Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#670398 Kissherceg Előzmény: #670397

akkor jó, Én már csak ilyen tucat szurkoló vagyok, erre futja :) Biztos lokálisan siker a Haladás, csak Vas megyén kívül kevesen izgulnak érte.

Engem nem érdekel ki az elnök, vezetés, engem csak a klub...

#670397 Hali79 Előzmény: #670392

Szia!

Akkor látod,te is,hogy a kétszer ,akkora értékű csapatodnak jelenleg ugyan annyi pontja van,mint az én fele annyit érőmnek,amit egy kis "tesitanár" vezet,nálatok meg van egy sztáredző:)

..és jól nézd meg a Kanadai táblázatot is(és ő még csak 20 éves!)..

Üdv:hali

#670396 Hali79 Előzmény: #670390

Szia!

Biztos igazad van...

Kubatov meg a Csepel 2. elnöke...

Bödét meg biztos a több száz milliós adósságból gazdálkodták ki..+ a viszonylag(hazai szinten) jó légiósok is kenyéren és vízen élnek,mert életük a Fradi:)

Szóval te is olyan Fradista vagy ,mint az egymillió fradistából 980ezer...

Viszont,ha akarsz fogadhatunk is,ha idén nem végez dobogón a csapatod(esetleg kupát se nyer),akkor jövőre,már nem ő lesz az edzőtök...

#670390 Kissherceg Előzmény: #670166

nincs hátszél, játékosért nem fizettünk itthon... Bödét, Gyömbért vettük anno

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferencvaros-budapest/startseite/verein_279.html

Továbbra is nagyon jó edző. Te engem meg a haladás annyira nem érint, hogy csak a két őstehetség hátvédet tanultam meg egy hónapja, azt se tudom kik játszanak ott... Se MTK, se honvéd

Tőlem verhetik a fradit tíz góllal is, akkor se érdekel az ellenféltől senki. Csak egy csapat van itthon, a többi liba legelő :)

Monizhoz meg személyes kontakt van...

Rájöttem a 0-3 és az 1-8…

#670284 Kiss Zoltán

Rájöttem a 0-3 és az 1-8 fő okaira!Csányi shortolja a magyar focit!Két tehetséges bróker segítségével,mármint Guzmics és Devecseri úr segítségével!:)

#670166 Hali79 Előzmény: #670151

Szia!

Nem rossz edző,az nem vitás,de azért hátszele van bőven...

Akire rámutat magyar szinten,azt már veszik is meg,mondjuk,hogy miből az rejtély:)

(a milliárdos adósság gyorsan eltűnt,most meg több milliárd a költségvetés-2-3 milliárd/év -ről beszélnek)

Saját nevelésű játékos csak Holman (mondjuk ő igazán jó lehet-hangsúlyozom a magyar viszonyokhoz mérten!).

A legnagyobb vicc,amikor tavaly az év edzőjének választották...Miért??

...kb a tavalyi egy másfél milliárdos költségvetéssel sikerült ötödik helyen végezni a Fradinak és megelőzte őket a jóval szerényebb költségvetésű és játékos keretben is elvileg gyengébb Kispest és Mtk(a Győr és Vidi több pénzből végzett előrébb az tény)

A Haladás meg 5 pontra maradt le a saját nevelésű játékosaival a Fraditól,ami hemzsegett a légiósoktól..

A kupából idegenbeli győzelmünkkel(Haladás) mi ejtettük ki tavaly a Fradit..(minket meg később a vidi)

Pintér)nem szeretem,bár azt elismerem,hogy fanatikus!) meg tavaly szarrá verte a Győrrel az Nb1-et,és megnyerte a kupát!

..Na ez a vicc..

...és Moniz lett mégis az év edzője...

ui:Nekem egy kicsit Tippmixes(Aczél) Zolira hasonlít,ahogy "benyalja "magát a közönségnek,Nálunk is Aczél sállal futkosott,Moniz meg folyton tapsikol a közönség felé,ami nekem kicsit mű..

Az utóbbi napok nyilatko…

#669877 TrendMan

Az utóbbi napok nyilatkozatait olvasva úgy tünik minden focistánk pszichológus és politikus egy személyben, IQ-ban nincsen hiány.

Mondjuk, ha Maksában len…

#669746 TrendMan

Mondjuk, ha Maksában lenne még spiritusz, ő csinált volna valami hasonlót.