Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Az utóbbi napok nyilatko…

#669877 TrendMan

Az utóbbi napok nyilatkozatait olvasva úgy tünik minden focistánk pszichológus és politikus egy személyben, IQ-ban nincsen hiány.

Mondjuk, ha Maksában len…

#669746 TrendMan

Mondjuk, ha Maksában lenne még spiritusz, ő csinált volna valami hasonlót.

Re: nincs cím

#669689 TrendMan Előzmény: #669676

Teljesen igazad van.

A probléma kettős:

1) Ahhoz, hogy ebben a sorozatban az igen gyenge románokat megelőzzük még nem kell(ett volna) rendszerszintü változás.

Elég lett volna egy tisztafejü edző, megfelelő pszichés felkészités és összeszedettség.

Azaz megfelelően fókuszálni az adott feladatra.

2) Ahhoz, hogy esélyünk legyen bármilyen világversenyen komolyan labdába rúgni, na ahhoz kell a rendszerszintü változás.

Úgy tünik a nyilatkozó urak az elemzésnek eddig a mélységéig még nem jutottak el.

Azt meg amit Szalai mond, nevezetesen hogy ne tüzzünk ki irreális célokat a csoport második hely vonatkozásában egy emészthetetlen közlésnek tartom.

Ha a csoport negyedik helyét tüzzük ki, az kit fog motiválni?

A flow elmélet értelmében is olyan célra van szükség, amely az adott helyzetben még éppen elérhető.

Ez pont a 2. hely egy ilyen csoportban.

#669682 Racional Előzmény: #669676

http://www.magyarhirlap.hu/moniz-szerint-a-fejekben-van-a-baj

Az edzők egyébként nem teljesen hülyék, de meg kell felelniük a minden oldalról jövő elvárásoknak, mert különben repülnek.

Moniz szerint a fejekben van a baj

Jópofa a kérdés, amikor felsorolja a hibákat és akkor?

"– Ha ilyen egyszerű, akkor a Fradinál miért nincsenek ilyen mentalitású magyar játékosok?

– Igaza van, nekünk is tükörbe kell néznünk, elismerem, rengeteg tennivalónk van még. De természetesen hiszek benne, hogy ez hamarosan változik.

#669676 Racional Előzmény: #669652

a 8:1 buktáról sikerült minden baromsággal elterelni a szót, élen a felsőbb vezérekkel.

A 8:1 -et nem lehet a feltételekkel, politikával, de még az utánpótlás neveléssel se megmagyarázni, már írtam, hogy ez csupán legfeljebb egy 3:0 -t generál.

Teljesen világos, hogy egyrészt a keret összeállítással van az egyik baj, de ez az NB1 csapatoknál is problémás (lásd Szalai, Huszti nyilatkozatok)

Másrészt az edzéseken totális alkalmatlan munka folyhat mindenütt

Harmadrészt ezt többen is jelezték, de még sehol senki nem emelte ki ezeket, hogy ezen sürgősen, napokon belül lehetne ugrásszerűen és eredményesen változtatni, azaz marad a sz@rozás még egy ideig

Lassan minden pozicióban…

#669652 TrendMan

Lassan minden pozicióban is, ami szakértelmet kivánna, politikusok, csókosok, pénzemberek ülnek.

Ez nem normális.

#669624 Sigorszky Előzmény: #669616

Jaja...:D

Jövőre ezek megint nyernek, nem lesz ebben az országban már többet foci normális...

#669616 banyaiz Előzmény: #669609

Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy ő is egy aktív vezető jelenleg a fociban is más posztjai mellett.

Mtk az most annyira világverő csapat, Bayern Münchent alázná a Bl-ben gondolom, ilyen komoly elnökkel. :)

#669609 banyaiz Előzmény: #669607

úgy tudom az. Kubatov a fradi elnöke stb, annyira nem követem , de úgy tudom több nagy klubnál vezetőségben ott vannak.

Ennél röhejesebbet keveset tudok elképzelni, hogy vki eu-ban képviseli az országot, mellette fidesz fő fő ember, az mtk elnöke , és kikapunk 8-1-re aztán a neten ilyen sültparaszt stílusban fikáz akárkit.

Ez már Dél Amerika. :) Nem az EU-ba kellene küldeni ennyi ésszel hanem Kolumbiába.

#669608 Sigorszky Előzmény: #669603

Nagyon jól működik ez a stoki öncenzúra és milyen mókás. Sose gondoltam volna, hogy egy szál gyufát így nem szabad leírni, grat. henci!:)