Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hali79 Előzmény: #670151

Szia!

Nem rossz edző,az nem vitás,de azért hátszele van bőven...

Akire rámutat magyar szinten,azt már veszik is meg,mondjuk,hogy miből az rejtély:)

(a milliárdos adósság gyorsan eltűnt,most meg több milliárd a költségvetés-2-3 milliárd/év -ről beszélnek)

Saját nevelésű játékos csak Holman (mondjuk ő igazán jó lehet-hangsúlyozom a magyar viszonyokhoz mérten!).

A legnagyobb vicc,amikor tavaly az év edzőjének választották...Miért??

...kb a tavalyi egy másfél milliárdos költségvetéssel sikerült ötödik helyen végezni a Fradinak és megelőzte őket a jóval szerényebb költségvetésű és játékos keretben is elvileg gyengébb Kispest és Mtk(a Győr és Vidi több pénzből végzett előrébb az tény)

A Haladás meg 5 pontra maradt le a saját nevelésű játékosaival a Fraditól,ami hemzsegett a légiósoktól..

A kupából idegenbeli győzelmünkkel(Haladás) mi ejtettük ki tavaly a Fradit..(minket meg később a vidi)

Pintér)nem szeretem,bár azt elismerem,hogy fanatikus!) meg tavaly szarrá verte a Győrrel az Nb1-et,és megnyerte a kupát!

..Na ez a vicc..

...és Moniz lett mégis az év edzője...

Üdv:hali

ui:Nekem egy kicsit Tippmixes(Aczél) Zolira hasonlít,ahogy "benyalja "magát a közönségnek,Nálunk is Aczél sállal futkosott,Moniz meg folyton tapsikol a közönség felé,ami nekem kicsit mű..