Ahogy én látom még nem csúszott ki teljesen.
Most vagyunk ott, ahol fociban a kinti török meccs után (1:1)
---> Eddig szerencsénk volt!
Ahogy én látom még nem csúszott ki teljesen.
Most vagyunk ott, ahol fociban a kinti török meccs után (1:1)
---> Eddig szerencsénk volt!
"Akkor viszont ideje lenne belátni, hogy ez a felülről ellenörzök mindent wirtschaft nem müködik."
Persze, hogy nem, de ezt eddig is tudtuk...
Mit fog mondani, ha a gazdaság ügye is majd ugyanigy kicsúszik fityesz kezéből, mint a foci?
Miért? Még nem csúszott ki? (ráadásul nem csak a gazdaság)... amúgy öröm és bódottá! (de ez itt a sport totyik oszt itt nem politizálok.
Akkor viszont ideje lenne belátni, hogy ez a felülről ellenörzök mindent wirtschaft nem müködik.
Mit fog mondani, ha a gazdaság ügye is majd ugyanigy kicsúszik fityesz kezéből, mint a foci?
Gondolom ez a párhuzam nem csak nekem jut eszembe?
Szerintem is lehetséges a szabotázs ...a Gyurcsánybajnai megkente a játékosokat, hogy veregessenek be néhány szöget a vezér izéjébe....
Akkor viszont lehet, hogy ebben is a gonosz libsik keze van, hiszen ez Viktoréknak sem jött jól.
Szegény feje majdnem megégette magát sütögetés közben.
Lehet, hogy ez a laza erkölcsü banda már a válogatottban van?
dehogynem, nézd meg Te is Koszta interjút, az u-s meccseket is eladják...
A bundában nem hiszek, persze kizárni sem lehet.
Amig van egyszerübb magyarázat (hozzá nem értés), addig nem kell elővenni a bonyolultat.
/Occam-borotvája szerint/
Egyébként a legszebb amikor Mezeyék beoltották Sir Alexet, hogy ne szóljon be a honi edzőképzésbe és utánpótlás nevelésbe... vagy amikor itt voltak a spanyolok, Hierro talán...
gyökerek... arra se méltóak, hogy lecidázzák őket...
Erre lehet megoldás vagy az emberfogás vagy a területvédekezés.
Elmegy 80 milliárd üres stadionokra, de nem fizetnek meg egy segédedzőt, aki csak a védőkkel foglalkozik?
Láttam mindent, még lasítottam is, persze csapatunk játékosainak mozgása néha megtréfált , mert azt hittem, hogy maradt a lassítás...de akkor feltünt egy narancs mezes és megnyugodtam!
A meccset archiváltam, ha kicsit depis lennék akkor feltétlenül megnézem majd!
U21-ben elég sokat láttam játszani, akkor még úgy tűnt lehet belőle valami, tévedtem....
aki letöltötte, akkor azt is nézze, hogyan zavarják egymást a védőink:
pl. a támadó otthagyja a sétálgató védőt és beszalad üresen az ötös tájékéra a beadásra fejelni, ekkor a védőink szabályosan megzavarodnak, mert nem tudják, hogy ki vegye át a beszaladó támadót és ilyenkor ki kit fedezzen, ekkor éppen senki nem fedez senkit és késve reagálnak....
Az az egészben a különösen rossz, hogy 1 ember nagyon gyenge teljesitménye is összezúzhatja az egész csapatot.
ha a többi védő állandóan úgy érzi, hogy ez a társuk folyamatosan rossz megoldást választ és helyette is be kell ugraniuk segiteni és ebben a helyzetben a kapitány nem reagál, az egész csapat teljes káosz lehet (mint itt is volt).
Már a hazai magyar-románon elcserélte magát Egervári az egyenlitő gól előtt.
Nem tudom mi történt, de azóta folyamatos összeomlás volt.
vagy tippszmikszelt? :)
Továbbra sem értem, hogy lehet stabil ember évek óta és miért nem bikázta el egyszerüen a labdákat a pxxxába??
Izomsorvadása van?
Vagy végigkxxta Amszterdamot előző este?
Vagy tésztát evett napokig?
"Rá kellett jönnöm, a leggyengébb láncszem talán Korcsmár volt, rengeteg gól úgy született, hogy a tizenhatoson belül odébb fejelte/rúgta a labdát 2-3 méterrel és egy holland lecsapott rá vagy egyből visszarúgta."
Akkor most bevallom, eddig nem mertem :-) Én letöltöttem a meccset HD-ban (ez fontos :-), hogy megnézzem most szakmai szemmel is :-) Igazad van, Korcsmár öcsi az öt Holland akcigólból, csak 4 esetben hibázott ordasat :-) Ennek a srácnak, belső védőként való szerepeltetése, merénylet a nemzet ellen.
Ricsi nem is volt rossz.
Igen, ezeket nehéz szurkolói szemmel felfogni.
A Bognár interjú alatt volt lehetőségem visszanézni a kapott gólokat.
Rá kellett jönnöm, a leggyengébb láncszem talán Korcsmár volt, rengeteg gól úgy született, hogy a tizenhatoson belül odébb fejelte/rúgta a labdát 2-3 méterrel és egy holland lecsapott rá vagy egyből visszarúgta.
Ilyen meg hogy lehet?
Nincs ereje kirúgni a stadionból vagy miért, hogy-hogy, nem érteeeem.
Ugyanilyen érzés a sorozatban rossz helyre ivelt szögletek. ???