Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#669083 TrendMan Előzmény: #669081

Ahogy én látom még nem csúszott ki teljesen.

Most vagyunk ott, ahol fociban a kinti török meccs után (1:1)

---> Eddig szerencsénk volt!

#669081 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669072

"Akkor viszont ideje lenne belátni, hogy ez a felülről ellenörzök mindent wirtschaft nem müködik."

Persze, hogy nem, de ezt eddig is tudtuk...

Mit fog mondani, ha a gazdaság ügye is majd ugyanigy kicsúszik fityesz kezéből, mint a foci?

Miért? Még nem csúszott ki? (ráadásul nem csak a gazdaság)... amúgy öröm és bódottá! (de ez itt a sport totyik oszt itt nem politizálok.

#669072 TrendMan Előzmény: #669048

Akkor viszont ideje lenne belátni, hogy ez a felülről ellenörzök mindent wirtschaft nem müködik.

Mit fog mondani, ha a gazdaság ügye is majd ugyanigy kicsúszik fityesz kezéből, mint a foci?

Gondolom ez a párhuzam nem csak nekem jut eszembe?

#669048 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669031

Szerintem is lehetséges a szabotázs ...a Gyurcsánybajnai megkente a játékosokat, hogy veregessenek be néhány szöget a vezér izéjébe....

#669031 TrendMan Előzmény: #669013

Akkor viszont lehet, hogy ebben is a gonosz libsik keze van, hiszen ez Viktoréknak sem jött jól.

Szegény feje majdnem megégette magát sütögetés közben.

Lehet, hogy ez a laza erkölcsü banda már a válogatottban van?

#669012 TrendMan Előzmény: #669011

A bundában nem hiszek, persze kizárni sem lehet.

Amig van egyszerübb magyarázat (hozzá nem értés), addig nem kell elővenni a bonyolultat.

/Occam-borotvája szerint/

#669011 Kissherceg Előzmény: #669005

Egyébként a legszebb amikor Mezeyék beoltották Sir Alexet, hogy ne szóljon be a honi edzőképzésbe és utánpótlás nevelésbe... vagy amikor itt voltak a spanyolok, Hierro talán...

gyökerek... arra se méltóak, hogy lecidázzák őket...

#669001 TrendMan Előzmény: #668991

Erre lehet megoldás vagy az emberfogás vagy a területvédekezés.

Elmegy 80 milliárd üres stadionokra, de nem fizetnek meg egy segédedzőt, aki csak a védőkkel foglalkozik?

#668999 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668991

Láttam mindent, még lasítottam is, persze csapatunk játékosainak mozgása néha megtréfált , mert azt hittem, hogy maradt a lassítás...de akkor feltünt egy narancs mezes és megnyugodtam!

A meccset archiváltam, ha kicsit depis lennék akkor feltétlenül megnézem majd!

#668991 Racional Előzmény: #668974

aki letöltötte, akkor azt is nézze, hogyan zavarják egymást a védőink:

pl. a támadó otthagyja a sétálgató védőt és beszalad üresen az ötös tájékéra a beadásra fejelni, ekkor a védőink szabályosan megzavarodnak, mert nem tudják, hogy ki vegye át a beszaladó támadót és ilyenkor ki kit fedezzen, ekkor éppen senki nem fedez senkit és késve reagálnak....

#668988 TrendMan Előzmény: #668983

Az az egészben a különösen rossz, hogy 1 ember nagyon gyenge teljesitménye is összezúzhatja az egész csapatot.

ha a többi védő állandóan úgy érzi, hogy ez a társuk folyamatosan rossz megoldást választ és helyette is be kell ugraniuk segiteni és ebben a helyzetben a kapitány nem reagál, az egész csapat teljes káosz lehet (mint itt is volt).

Már a hazai magyar-románon elcserélte magát Egervári az egyenlitő gól előtt.

Nem tudom mi történt, de azóta folyamatos összeomlás volt.

#668982 TrendMan Előzmény: #668974

Továbbra sem értem, hogy lehet stabil ember évek óta és miért nem bikázta el egyszerüen a labdákat a pxxxába??

Izomsorvadása van?

Vagy végigkxxta Amszterdamot előző este?

Vagy tésztát evett napokig?

#668974 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668969

"Rá kellett jönnöm, a leggyengébb láncszem talán Korcsmár volt, rengeteg gól úgy született, hogy a tizenhatoson belül odébb fejelte/rúgta a labdát 2-3 méterrel és egy holland lecsapott rá vagy egyből visszarúgta."

Akkor most bevallom, eddig nem mertem :-) Én letöltöttem a meccset HD-ban (ez fontos :-), hogy megnézzem most szakmai szemmel is :-) Igazad van, Korcsmár öcsi az öt Holland akcigólból, csak 4 esetben hibázott ordasat :-) Ennek a srácnak, belső védőként való szerepeltetése, merénylet a nemzet ellen.

Ricsi nem is volt rossz.

#668969 TrendMan Előzmény: #668956

Igen, ezeket nehéz szurkolói szemmel felfogni.

A Bognár interjú alatt volt lehetőségem visszanézni a kapott gólokat.

Rá kellett jönnöm, a leggyengébb láncszem talán Korcsmár volt, rengeteg gól úgy született, hogy a tizenhatoson belül odébb fejelte/rúgta a labdát 2-3 méterrel és egy holland lecsapott rá vagy egyből visszarúgta.

Ilyen meg hogy lehet?

Nincs ereje kirúgni a stadionból vagy miért, hogy-hogy, nem érteeeem.

Ugyanilyen érzés a sorozatban rossz helyre ivelt szögletek. ???

#668964 TrendMan Előzmény: #668949

Lehet azt gondolta, a 1-8 és 0-3 világában ezzel a 0:1-gyel is látó lehet a vakok között?