Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#668696 Ibiza Előzmény: #668691

Ausztriában Bécsben élelmiszerboltban vásároltam..kb 80eur volt a cekk ..200euróssal fizettem..pofavágás..várjak..legalább negyed óra várakozás..mondtam adja vissza a pénzt hagyjuk a vásárlást majd megveszem máshol..akkor nagynehezen visszaadott..pedig volt a kasszában..

De nyílván jobb a szolgáltatás de nem nettó 80ezer forinttért dolgozik a pénztáros hanem minimum nettó 1000eurért..és nem él létbizonytalanságban..

#668693 rbbj11 Előzmény: #668676

hát, amint látod, nem vagyok egyedül, aki nagyon mást tapasztal...

Fontos a személyes szűrő is, van aki csak a jó élményeket jegyzi meg, van aki inkább a rosszakra emlékszik, legritkább az az ember, aki mindkettőre és azok valós arányára emlékszik.

Sztem te az a típus lehetsz, aki a rosszat gyorsan elfelejti és ezért csak a jóra emlékszik.

#668692 rbbj11 Előzmény: #668674

igen, ez mindennapos, de csak itt határ mentén, korábban pl. Bp-en én sosem tapasztaltam ilyet. Ezt Sopronban ismertem meg....mivel minden szaki vagyonokért osztrákoknak dolgozik, válogathatnak a melók közt. Én ajtót nem tudtam csináltatni fél évig...

#668691 Euroman Előzmény: #668685

nem akarok megint osztrák példával előhozakodni, de ez első falusi zielpunkt-ban, vagy billa-ban a pénztáros, árufeltöltő, felvágottas pultos is mindig előre köszön, és mindig egyforma színvonalon szolgálnak, függtelenül attól, hogy vigyorgok-e, vagy nem...ennek nem kellene mérvadónak lenni

#668685 Ibiza Előzmény: #668675

mindig kettőn áll a vásár..

időnként szeretem a marhapárizsit..mondom hentesnek kellene 30dkg egyben..elővesz egy egészet levágja a spárgát..mondom a végét nem kérem..de már levágja..mondja sorba adja..mondtam ha egyárban van a sarka meg a közepe akkor tartsa meg..ezt nem kérem. Otthagytam. Ha valaki ügyeskedik elhajtom..volt olyan vízszerelő is..mondtam neki ha a vécédeszka ráesik a tkm-re mert közel van a tartályhoz a kagyló akkor egy petákot nem kap..így is volt..mert persze közel rakta..elhajtottam..éjjel átrakta.

Másik hentesnél csirkemellek szépek..zárás elött..mondom kéne az a szép kettő..mondja azt nem kérem..mindjárt hoz..és hozott két tökéleteset.

tehát néha pedagógusnak kell lenni..de azért nem a teljes káosz..vannak emberi gesztusok..de ezek visszatükröznek téged.

#668683 Euroman Előzmény: #668677

én általában heti 1x járok hipermarketbe bevásárolni, ezért ilyenkor sok tétel van a bevásárlókocsiban...gyorsan kell a gumiszalagra kipakolni, aztán megint vissza a kosárba, közben néha a pénztárgépkijelzőre pislantok, és fülelek, hogy hánysor csippan a leolvasó....folyamatosan nem lehet ennyi tételnél odafigyelni, de gyanus volt, hogy túl sokat csippant, ráadásul röviddel egymás után...."sikerült" egy 800 ft-os tételt 1 db vásárlás mellett 3x belengetni az olvasónak....szólok a pénztárosnak, előbb vita,aztán pénz elémvágás, elnézés nélkül....utána parkolóba ki, egy őrült 20 cm-re rámparkolt, az se tudom hogyan szállt ki, mert nem nyomta meg a kocsit....közben fél parkoló üres....parkoló alighogy elhagy, első kereszteződés, rendőrlámpa zöld, én vagyok az első...keresztbe nyilván piros volt már, egy boyracer hondás 1000-rel át....nem rajta múlott, hogy nem lett csatt...mindez rövid 2 óra leforgása alatt péntek késő délután....valahogy többre nem vágytam

#668677 exmnbs1 Előzmény: #668655

ma a piacon bepróbálkoztak nálam is az előző tétel után nem 0-zott az ürge a gépben

#668676 Ibiza Előzmény: #668668

csak példa volt..de te már tovább gondolod..csak a többmilliós forgalom miatt.

a kölcsönöket is papír nélkül adom..a partnereim vagy a szakmában fiatal mókusok soxor elvisznek valamit majd kifizetik..hozzák is rendesen..

Autómban szinte lehetetlen izzót cserélni a motortér teljes kiszerelése nélkül..elmentem speedy-hez ..mondom pasinak mi van..mondja tele vannak aznap de segít..kijött utcán kicserélte kb 15perc....nem volt egyszerű ..nem kért semmit..alig bírtam egy kávéra valót rátukmálni..3.x-rra sikerült de csak mert megunta...kisfőnök féle volt gondolom berakta a srácok kévépénzébe.

Ha az úton baleset van az emberek azonnal segítenek..

#668675 Euroman Előzmény: #668661

na már vártam az uborkázást...mondjuk 20 dkg felvágott vásárlásánál, vagy egy ereszjavításnál tök mindegynek kellene lenni, hogy milyen a megrendelő, ha fizet...én se nézegetem, hogy a kisiparos happy vagy nem, csak végezze el rendesen a munkát, a házban ne dohányozzon, és ne bőgesse a rádiót...

#668674 Euroman Előzmény: #668668

nekem pl. egy ingatlan karbantartása körül felmerülő kisipari munkákat rendszeresen számla nélkül, napjában "anyagért" többször lelépő, az előző mester munkáját leszóló, mindent túlárazó vállalkozókkal is tele van a hócipőm...egy kiszáradt 50 éves diófa kivágására, egy tető és ereszjavításra, egy konyhai munkalap cserére hónapokig nem találtam embert, mert ez túl kicsi munka....van olyan, aki ki se jött, más megnézte, aztán utána már nem jelentkezett, telefont se vette fel...

#668668 rbbj11 Előzmény: #668661

engem is érnek hasonlók, hála az égnek van bőven ilyen is, de az emberek többsége inkább olyan, mint amit ricsi leírt, én is azt tapasztalatom. + nem mindegy, hogy 1-2000 ft-ról van szó a zöldséges napi milliós forgalma mellett vagy egy magánszemély x éves megtakarításáról, amit autóra költ. Elég hamar elérhető az az összeg, amivel szemben megindul az átverés és a bizalmatlanság, pl. autószerelők?

miket beszéltek.. csak …

#668661 Ibiza

miket beszéltek..

csak példa..valamelyik pénteken berongyoltam a Rákóczi csarnokba zárás előtt fél órával..zöldségesnél összekapkodtam ami kell - nem ennél a zöldségesnél szoktam vásárolni a termelők már nem voltak - a lényeg 1700Ft volt Kb..nyúlok zsebembe akkor jutott eszembe előtte kifizettem minden pénzemet egy csókának..mondom csajszinak semmi pénzem kártya sincs nálam visszapakolok..mondja ne pakoljam majd behozom..mondtam szombaton nem érek rá azért jöttem pénteken..mondja nem baj..majd...

de nap mint nap érnek hasonló élmények..mondjuk nem olyan vagyok mint egy savanyúuborka..

#668655 Euroman Előzmény: #668650

ezt én ispontosan így érzem...sajnos mo-n állandóan résen kelle lenni, mert bármikor lenyúlhatnak, becsaphatnak....ez így nagyon nem jó, és baromi fárasztó is...

#668650 Ricsi Előzmény: #668609

Nem tudom, komolyan mondom. Ez az ország nagy baja, mindenki átver mindenkit, és utána mindenki fél bármit venni.

A hentes átveri a vevőt, aki pl kocsmáros. Ő is átveri a vevőjét, aki...

No nem ragozom végig, ebben az országban mindenki átver mindenkit. Elég csak ezt a fórumot figyelgetni, mennyi kamu kötés van beírva - gondolom, nem csak én szúrom ki őket -, pedig ebből még haszna sincs az illetőnek, max 1-2 kezdő gondolja róla, hogy húúúú, de ügyes.

És te meg én, aki előre írja be a kötéseit, meg vagyunk vádolva, hogy hazudunk. És a vádlókat még az sem nagyon zavarja, hogy minden dokumentálva van. Mert jobban csináljuk mint ők, tehát hazudunk.

Neked is jobb autód van mint az átlagnak, tehát hazudsz. Ez van, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én szökök...

#668610 rbbj11 Előzmény: #668508

én ezt is vállalnám, és 120e alatt van, de hiába, mert nem értitek, fel se hív magánszemély!!!!!!! Nem nem ellenőrzi le a kocsit, fel se hív, csak autókereskedők szerte az országból, tucatjával...

#668609 rbbj11 Előzmény: #668505

igaz, de akkor mit csináljon egy korrekt használt autó tulaj? Adja roncstelepre a tökéletesen működő autót? :O

#668577 Euroman Előzmény: #668434

először köszönöm mindannyijotoknak, hogy ilyen szorgalmasan írtatok:)))..alig hittem a szememnek, mikor láttam, hogy 45 új beírás:))) folytassátok, ha van kedvetek, én minden beírásnak örülök....más: a pánzről írt beírásodat én sem tudom cáfolni, sőt....helyi egyetem közgazd karára illetve egyik helyi szakközépiskolába kb. br. !!!!170 eFt/hó összeggel dotált állásra jelentkeztem még a tavasszal, illetve nyáron, de egyiket sem kaptam meg...pedig önéletrajzom alapján oda (rbbj tudja, ő ismeri a cv-met) beleillettem volna, de meghallgatásig sem jutottam el